Järkyttävä haju yhdynnän aikana

  • Viestiketjun aloittaja nolojen tilanteiden nainen
  • Ensimmäinen viesti
nolojen tilanteiden nainen
Apua!Onko jollain kokemusta ja mikä tähän on ensiapu, alapää haisee pilaantuneelle kalalle ja varsinkin yhdynnässä haju pölähtää sieltä todella ikävästi, ei tässä voi seksiä nyt ajatellakkaan, tuon hajun takia!Lääkärille tilattava aika, mutta mikä tämä voisi olla, haiseeko klamydia näin vai onko emätintulehdus, onko jotain mitä voisin kotona jo koittaa hoitaa?
 
miss Neiti
Nou hätä! Oisko taudin nimi muistaakseni Trikomonaasi (?) - aiheuttaa juuri tuollaista kalan hajua. Mene ihmeessä lääkäriin - saat emätinpuikkoja tai pillerikuurin (jonka aikana ei sitten saa nauttia tippaakaan alkoholia!!!!!) jolla pöpöt lähtee. Ei ole varsinainen sukupuolitauti vaikka tarttuukin sitä kautta - itse sain sen kun omat anaalipöpöni sattuneesta syystä siirtyivät väärälle puolelle vaikka varovaisia yritettiinkin olla ;)
 
sisko.....
Alkuperäinen kirjoittaja nolojen tilanteiden nainen:
Apua!Onko jollain kokemusta ja mikä tähän on ensiapu, alapää haisee pilaantuneelle kalalle ja varsinkin yhdynnässä haju pölähtää sieltä todella ikävästi, ei tässä voi seksiä nyt ajatellakkaan, tuon hajun takia!Lääkärille tilattava aika, mutta mikä tämä voisi olla, haiseeko klamydia näin vai onko emätintulehdus, onko jotain mitä voisin kotona jo koittaa hoitaa?
Riittää kun haet apteekista Gynophilus-puikkoja, laitat muutamana iltana.
'Tauti' on nimeltään epäspesifi emätintulehdus, löydät tuolta alempaa viestiketjuna aiheesta.
 
nolojen tilanteiden nainen
no katsoin tuon trikomoniaasin, ja siihen kuuluu oireisiin viheertävä vuoto, ei sellaista ole. Vuoto on kirkasta, välillä valkoista. Tuota epäspesifiä minäkin ajattelisin että voisi olla. Haen nyt apteekista noita puikkoja ja tilaan ihan varmuuden vuoksi ajan gynelle, ettei sinne jää mitään sitten. Ja klamydiassako ei voi olla tuota hajua? Muuten onko tuo mieheen tarttuva tuo tulehdus?Apua!
 
toinen....
Alkuperäinen kirjoittaja T_H_:
Taudin nimi on epäspesifi emätintulehdus. Lääkäriltä saat antibiootit. Ei hätää, aika monen naisen harmina ajoittain. Ei mikään sp-tauti tms.
siinä mitää lääkärii tarvita paitti jos noi Gynophilukset ei tehoo.
 
sama nolo
Eilen koitin tilata aikaa gynelle, niin on niin varattuna et aikoja vasta ens kuun puolen välin jälkeen! Täytyy ny eka koittaa noita puikkoja ensiavuksi ja koitan saada ajan muualta ku vakiolta=)
 
ellukkainen
Muistakaahan sitten, että jos käytätte noita maitohappobakteereita emättimeen, niin niiden jälkeen ei voi ottaa hiiva/bakteerinäytteitä ennen kuin 5vrk on kulunut (tai voi ottaa, mutta tulkitseminen on mahdotonta). Että jos haluatte varmistua ja varaatte lääkäriajan, niin ottakaa asia huomioon.
Nuo epäspesifiset johtuu siis emättimen luonnollisen bakteerikannan epätasapainosta, jolloin "hyvät" jäävät alakynteen ja "huonot" pääsevät niskan päälle. Aina tuosta vaivasta ei valitettavasti pääse ilman antibioottikuuria, mutta joskus maitohappobakteerit auttaa.
 
Haisusta
Juu, molemmat haisee kyllä, siitä ei ole mitään epäselvyyttä. On tyhmää ja omalle terveydelle arveluttavaa jättää käymättä labrasta moisten hajujen kanssa ja peittää ne kokeilemalla kaikenmoista omatoimisesti. Ensiksi kokeet, sitten vaikka omatoiminenkin tohtorointi. Kyllä sen labralähetteen saa nopeasti, kunhan menet terveyskeskukseen tai työterv. asemalle. Heti.
Nim. Koettu on ja lääkärin haukut saatu
 
haloooooo
Alkuperäinen kirjoittaja Haisusta:
Juu, molemmat haisee kyllä, siitä ei ole mitään epäselvyyttä. On tyhmää ja omalle terveydelle arveluttavaa jättää käymättä labrasta moisten hajujen kanssa ja peittää ne kokeilemalla kaikenmoista omatoimisesti. Ensiksi kokeet, sitten vaikka omatoiminenkin tohtorointi. Kyllä sen labralähetteen saa nopeasti, kunhan menet terveyskeskukseen tai työterv. asemalle. Heti.
Nim. Koettu on ja lääkärin haukut saatu
Jos jokainen haiseva nainen menis lääkäriin niin johan olis ruuhkaa tohtoreilla..kyllä ensin kannattaa kokeilla itsehoitoa eikä heti rynnätä suinpäin lääkäriin joka pikku vaivasta.
Sitten on eri asia jos on muita oireita lisäksi.
 
edelleen nolo
Juu kokoajan olen lääkärille ollut menossakin, täältä halusin kysellä kokemuksia ja mahdollisia ENSIAPU keinoja ja muutenkin tukea tähän asiaan. Yksityiselle gynelle kenellä aina käyn soitin toissapäivänä, sieltä sanottiin että hirveä ruuhka, aikaa voit alkaa soitteleen ens kuun puolen välin jälkeen!Uskomatonta, no aamu kun koitti, soitin ihan terveyskeskukseen ja sain ajan huomiselle päivälle, todella nopeata toimintaa, en olisi uskonu julkiselta. Vaikka kyllähän ne puhelun alussa tyrkytti että soita yksityiselle, mutta kun selitin juurtajaksain tämän niin muuttui ääni onneksi kellossa ja antoi ajan. Toivon vain että tämä menisi nyt ohi kun saa kunnon lääkkeen ja toivottavasti tehoaa, tämä on todella kiusallista.Enkä nyt vielä niitä puikkoja onneksi tunkenut jos ne niitä näytteitä ottaa niin ettei tule vääriä tuloksia.
 
Haisusta
Hyvä, nolo, nyt teet oikein. Minulla on jo vuosikymmenten kokemus naisena olosta ja gynekologisista vaivoistakin 30-40 ikävuoden väli oikein roppakaupalla. Hajuineen kaikkineen ja kuten sanoin, vakituisen gynekologin kunnon haukutkin saaneena, kun lykkäsin samassa tilanteessa hoitoon menoa parasta toivoen ja kokeillen, kuten sinä nyt. Riskit ja terveen järjen suhde on taatusti tasapainossa. Naisen ei pidä leikkiä terveydellään tulehdusten kanssa, niillä voi olla kauaskantoiset seuraukset. Voimakas haju on aina viesti tulehduksesta, terve elimistö ei haise. Hiivakin on hajuton ja se on kovasti tuttu vaiva. Kuten epäspesifi- ja trikomonastulehdyuksetkin. Klamydia jäin onneksi vain pelon asteelle (oli muuta), sitäkin jossain vaiheessa epäiltiin, koska silloinen mies osoittautui "vilkkaaksi".
 
50..
Minulla oli pitkän aikaa kalamaista hajua, silloin tällöin, muita oireita ei ollut. jopa heti suihkun jälkeen löyhkäsi, ja yhdynnässä.
Luin erilaisista lääkkeistä ja sitten päätin kokeilla Gynophiluspuikkoja, saa ilman reseptiä. viitenä iltana laitoin puikon. en muista olinko tuona aikana yhdynnässä, toisaalta voisi olla hyväkin sillä jos mies kantaa jotain pöpöä niin saisi hoidon samalla(?)
Tuon viiden päivän kuurin jälkeen hajuja ei ole ollut.
Jätin myös pikkuhousunsuojat pois, samoin karvanpoistovoiteet (Veet).
 
aloittaja
No niin, lääkärissä kävin ja otti papan siinä, huomenna labraan muut klamydia, hiiva ja bakteerit otetaan näytteet. Oireiden perusteella ja kun tuonne värkkiin kurkkasi niin sanoi että vaikuttaa bakteerivaginoosilta. Mutta varmuuksi katsotaan vielä noi muutkin näytteet, ja kun niiden tuloksien saamisessa kestää, niin määräsi jo lääkkeen minkä uskoi tehoavan.Eli jotkut bakteerit ottanu vallan siellä ja hurjana on. Määräsi Flagyl 400mg 3 x päivässä 7 päivän ajan, pitäisi bakteerien lähteä. Emätintulehdukseen mm. lukee pakkausselosteessa. Kyllä tämä on hirveä vaiva kun tuntuu että jo muutkin ympärillä haistaa sen. Mutta toivottavasti kohta lääke alkaa tehoaan, ja pääsis tästä kiusallisesta olotilasta pois!=)
 
mbhjhkkl
Jättäisinhän mä pikkuhousunsuojat käyttämättä jollei olisi ajoittain runsasta valkovuotoa. En usko, että olisi kiva kulkea märissä pikkuhousuissa ja mahdollisesti housuissa. Sen vasta haistaisi muutkin!
 
että mitä
Pidän pikkuhousunsuojia vain silloin kun odotan kuukautisia alkavaksi ja ihan kuukautisten lopussa, en koskaan muulloin. Tuo oli aika yllätys, että jotkut käyttävät jotain karvanpoistoaineita intiimialueella. Nehän ovat ihan kauheita myrkkyjä eikä niitä varmaan ole tarkoitettu herkille intiimialueille käytettäväksi.
 
Pulp...
Hyi, että oksettaa ylipäätään jutut haisevista pilluista. Menkää lääkärille niitä näyttämään. Ei ne kuulu näille pastoille, tuollaset törkyjutut. Elämäntavatkin voisi tarkistaa jos alapäät alkaa lemuta. Ei ne tyhjästä tule tuollaset vaivat.
 
sama ongelma
trikomonaasi on nykyään aika harvinainen. yleensä se on toi epäspesifi. itelläni se toistuu koko ajan lääkitysten jälkeen ja ongelmana tälläkin hetkellä. kannattaa vaan käydä lääkärissä niin pian kuin mahdollista.
 
tämäkin vielä
Mun silloinen nykyinen ex. harrasti mun tietämättä myös noita b-rapun panoja,no minä herkkänä sain juuri tuon epäspesifin .. hitto kun ällöttää näin jälkeen päin. miten ällöä miestä tuli rakastettua. eli kannattaa ottaa selville sen parnerin epäpuhtaat retkeilyt.
Mulle vihjas lääkäri ja pöpöt ei vaivaa enää eikä tuo joka paikaan nakkiaan tunkeva exäkään..
Nykyisen kanssa ei mitään ongelmia .. vielä..
Minua ainakaan ei huvita turhia lääkekuuria syödä toisen epäterveen käytöksen takia
 

Yhteistyössä