:) IVF/ICSI-hoidoista plussaan

IVF/ICSI -hoidoista plussaan


HOITOSYYLAMONESKO
Hydrangea1.IVF/3.PASPCO28.11.141
Wannawalli1.IVF/tuoreitsellinen24.12.141
skorppari821.IVF/3.PASPCO1.1.151
Artemis2.IVF/tuoreselitt5.1.151
Briitta2.IVF/1.PASsekund.28.1.152
Toka21.IVF/1.PASselitt28.1.152
Rubus2.ICSI/1.PASPCO, siittiöt27.2.151
Pinvikilpir.
Kimakka751.IVF/2.PASkilpir.30.5.151
AUkko1.IVF/tuoreendo10.6.151
apsu1.IVF/2.PAS4.7.152
Ricardina1.IVF/2.PASPCO5.7.151
StellaI1.IVF/tuoreendo,kilpir.14.7.151
Cassis2.IVF/tuore28.7.151
Kiela1.ICSI/5.PAS5.7.151
Läiti1.IVF/2.PASPCO7.8.152
Rödluvan1.ICSI/2.PASendo+PCOS+kilpir.+siittiöt8.8.152
[/b]
[/tr]

Neuvolat/ultrat


Syntyneet :heart:
Meemir / ? / ?
Redwing blackbird / 8.6. rv 38+4 / tyttö, 50 cm ja 3200 g
deseo / 12.6. rv 40+2 / poika, 51 cm ja 3500 g
InMyDreams / 17.6. rv 38+5 / tyttö, 51 cm ja 3280 g
Robina / 24.6. rv 38+1 / tyttö, 49 cm ja 3040 g
aurora / 17.7. rv 38+0 / poika, 50 cm ja 3470 g
katiri / 1.8. rv 38+5 / tyttö, 47 cm ja 2820 g
Millyk / 10.8. rv 39+3 / tyttö, 47 cm ja 2975 g
Fyi / 28.8. rv 38+5 / tyttö, 50 cm ja 2910 g
omanna / 15.10. rv 39+2 / tyttö, 46,5 cm ja 2900 g
LaaL / 15.10. rv 39+1 /poika, 52 cm ja 4010 g
glimmer / 28.10. rv 38+5 / tyttö, 50,5 cm ja 3770 g
Toive13 / 22.11. 41+3 / tyttö, 49 cm ja 2950 g

Synnyttäneiden oma ketju: http://kaksplus.fi/keskustelu/lapsi-kasvaa/vauvat-0-12kk/2410333-ivf-icsi-hoidoista-plussaan-vauvaketju/
 
Viimeksi muokattu:
Rödluvan, pidän peukkuja, että hcg on kunnossa. Tsempit ultran odotteluun. :)

(.) Täällä ollaan yhä yhdessä paketissa ja tuskin tilanne tässä vajaassa kolmessa tunnissa muuttuu, joten äippäpolille tänään. Toivottavasti kaikki on kunnossa ja saisi vähän tietoa jo, että miten edetään.

Hydra 40+4
 
Mahtavaa Läiti. :)

(.) Polilla käyty ja oli todella helpottava käynti. Vauvelin kokoarvio 3,2 kg. Joten näyttäisi siltä, että noudattamani radidieetti on toiminut ja ei ole tulossa isoa sokerivauvaa. Ultra ei ole vaaka, joten todellinen paino selviää vasta synnytyksen jälkeen, mutta ei kyllä mitenkään voi olla yli nelikilonen. Kanavaa oli jäljellä vielä 1 cm, mutta kohdunsuu kahdelle sormelle auki (noin 2-3 cm?). Lääkäri ronkki kunnolla, jos se sais supistuksia aikaiseksi. :) Istukankin toiminta kunnossa. Joten nyt vaan odotellaan. :)
 
Lääkärikäynnin jälkeen tuli jokunen suppari, mutta yöllä ei mitään. Lisäksi tuli eka veristä ja sitten rusehtavaa vuotoa. Nyt irtoo limatulppaa. Joten katsellaan... :) Toisaalta oon niin innoissani, kun onhan tätä jo pitkään odotettu, mutta toisaalta kauhistuttaa, jos nyt tuleekin lähtö. :)

Hydra 40+5
 
Moi!
Vihdoin sain aikaseks tulla kertomaan, että meille syntyi tyttö 22.11 eli rv 41+3:heart:. Painoa oli 2950g ja pituutta 49cm. Synnytys meni hyvin, epiduraalin otin. Tässä kotona ollaan ihmetelty tuota pientä tulokasta aamusta iltaan ja vähän yölläkin. Kohtalaisen helppoa ollut vauvan kanssa mutta kyllähän nuo yöheräilyt meinaa väsyttää. Painoa kertyi ekasta neuvolasta 9kg; vielä en oo vaa'alla käynyt, että tietäis mitä on jäänyt jäljelle.

Tsempit Hydrangealle! Kohta on sullakin pieni nyytti sylissä ellei ole jo:heart:!
 
Viimeksi muokattu:
Suuret onnittelut Toive13! :flower:

Ihanaa hydra, että kaikki oli hienosti ja näyttää siltä, että pääset tositoimiin kohta! Hurjasti tsemppiä!!! :heart:

Läiti hienoa, että hcg noin korkea, olotilat kyllä kestää, kun tietää että syy on se ihanin! :)

On: Huomenna on viikon 36 neuvolalääkäri, kiva kun saa taas kuulla onko mitään merkkejä valmisteluista kohdunkaulalla/-suulla. Voi tosiaan olla, että paino on turvotusten takia noussut nyt nopeammin, turvotus kun valitettavasti on vaan lisääntynyt. No eipä tuo onneksi kait vaarallista ole, vaikkakin hieman epämukavaa. Ei auta kun tosiaan koittaa vaan juoda runsaasti. Muuten olo on hyvä, hieman väsymystä kylläkin havaittavissa, mikä johtuu varmaan tuosta hemoglobiinin laskusta ja siitä, että nukkuminen aika katkonaista.
 
  • Tykkää
Reactions: Hydrangea
Onnea kovasti Toive13 pikku typystä! :heart: Tule kertomaan kuulumisia vauvaketjuun, kun ehdit!

Tsemppiä Hydra, toivottavasti siellä on päästy jo tositoimiin!

Skorpparille tsemppiä myös loppuraskauteen. Tiedän miten inhottavaa tuo turvotus on, mulla nousi paino loppuaikana nopeasti, mutta voin lohduttaa että turvotus lähti myös muutamassa viikossa synnytyksen jälkeen.
 
  • Tykkää
Reactions: Hydrangea
Toive13, onnea! :flower: :)

skorppari, mukavaa lääkärikäyntiä. Tule kertomaan sitten kuulumiset. :)

(.) Täällä ollaan vielä ja tänään rv 40+6. Limatulppaa irtoili koko edellisen päivän, mutta epäilen että kaikki ei irronnut vielä. Olo on ihan samanlainen kuin on ollut noin viimeiset 4 vkoa, joten eipä mitään uutta. No, viikon päästä viimeistään alkaa tapahtua kun käynnistellään.
 
Voi ei hydra, vieläkö sä täällä!? :D Toivon mukaan nyt käynnistyy itsestään pian niin ei tarvii käynnistellä :) On varmaan melkoista olojen tarkkailua tuossa vaiheessa..

Aurora kiitos tsempeistä. Tuntuu niin oudolta ja ihanalta, että mullekin voi jo toivotella loppuraskauden tsemppejä :).

On. Neuvolalääkärissä käyty ja kaikki hyvin. Eipä ole merkkejä, että olisi ihan just tulossa pikkuinen. Raivotarjontaa on jo merkattu pitkään, mutta ei ole vielä kiinnittynyt ja kohdunsuu edelleen kiinteä ja kiinni. Hyvä niin! :)

Skorppari 36+0
 
  • Tykkää
Reactions: Hydrangea
ONNEA Toive&perhe.

Hydralle lisää liman irtoilua ja toivottavasti pääset pian poksumaan.

Läidille, hyvät hcgt, hyvälle vaikuttaa.

Skorppari: Tsemppiä meille, lähekkäin olemme loppuraskauksissamme!

on: ihanainen neukkutätini oli raivoissaan neuvolalääkärille, joka onnistui mit säikäyttämään raskausmyrkytysepäilyineen. Laittoi mut lähetteellä äpolillekin, joten "saanpa" vihdoin minäkin ronkintaa, kokoarvioita yms. mitä ei ole koko aikana tullut/tehty. Kaikki arvot kuin hiihtäjällä konsanaan :D. Että onneksi näin.

Wanna & 37+3
 
Kuuluuko Hydrangealle vielä mitään uutta?

Tosi kiva, että Läidillä oli nyt hcg oikeissa lukemissa!

Toiveelle kamalasti onnea uudesta tulokkaasta!

Mulla olo on selvästi parantunut ja olen oikeasti energinen. Vuosia rästissä roikkunutta graduakin olen saanut parissa viikossa kirjoitettua 40 sivua... nyt kun vielä tämä törkeä turvotus haihtuisi mahasta niin olisi kyllä aivan loistava fiilis!

AUkko 13+2

Aukko ja 13+2
 
  • Tykkää
Reactions: Hydrangea
"Niina"
Olen vuosia lukenut näitä viestejä, niin clomittarissa, inseminaatioketjussa kuin muuallakin; seurannut Ambron, Skorpparin ja Hydran ja muiden 'tuttuje' taivalta samaa tahtia kuin omaani. Nyt on ihan pakko onnitella Hydraa, jonka avulla minäkin jaksoin toivoa ja odottaa. Kiitos. Ja onnea! Nämä palstat varmaan pelasti mut kun en ollutkaan yksin <3
 
Hydra onnea aivan mielettömän paljon! :flower: Pitkään ollaan suunilleen samaa tahtia rämmitty toivossa ja epätoivossa ja olen niin onnellinen teidän puolesta, että vihdoin tämä taival päättyi teidän osalta vauvantuoksuiseen onneen! :heart:
Ihanaa, ihanaa, nyt nautinnollisia tutustumishetkiä pikkuisen kanssa ja kertoile tosiaan tarkemmin synnytyksestä, kunhan jaksat ja on aikaa :).

Wannawalli sä oletkin sitten seuraavana ja jo täysiaikainen :). Hyvä, että kaikki on kunnossa, mutta kiva kun pääset vielä kokoarvioon ym. Tsempppiä loppumetreille, ihan kohta saat sinäkin pikkuisen sylkkyyn! :)

"Niina" kyllä nämä palstat on kullanarvoisia vertaistuessaan. Toivottavasti sinuakin on jo onni kohdannut ja olet saanut/saamassa pikkuisen :).
 
  • Tykkää
Reactions: Hydrangea
Onnea Hydra ja koko perhe! Annoit kyllä aika jännitystä tänne, kun piti käydä usein kurkkimassa joko..:D

Skorppari: Juu, apua. Tänään tutkimus meni hyvin sekä kiten arvasinkin, kookas jötiläs on ja voipi tulla kuulemma vaikka heti noin sisuksista päätellen.

Wanna+pikku-Jätti
 
Onnea Hydra prinsessasta, ihanaa :heart: :heart:

Täällä ei mitään uutta auringon alla. Pahoinvointi hellitti viime viikolla, mutta tänään taas vähän vaikeampaa. Eka neuvola oli viime viikolla, siellä ny ei oikeastaan mitään ihmeellisyä. Sokerirasitukseen tosin joudun jo rv13 PCO:n takia. Huomenna antamaan verta seuloja varten.

Ricardina 10+1
 
  • Tykkää
Reactions: Hydrangea
Lämpimät onnittelut Hydra pienen prinsessan syntymän johdosta! Ihanaa kuulla, että pienokainen on nyt saatu turvallisesti maailmaan. Mikään ei ole enää entisellään :heart: Kun jaksat, niin laitathan meille synnytyskertomusta.

Wannawalli, sinä oletkin sitten seuraava. Nyt jännätään, että koska saadaan sinulta ihania uutisia. Tsempiiä viime metreille ja loppurutistukseen!

Tosi mukava juttu, että tänne on tullut monta uutta odottajaa! Tämä palsta on tosiaan melkoinen henkireikä, kun epäusko ja -toivo välillä iskee - varsinkin alkutaipaleella. Mutta onneksi aika kuitenkin koko ajan kulkee eteenpäin vaikka alku saattaakin tuntua tuskastuttavan pitkältä. Muistan itse miten alkuviikoilla tuntui siltä, että kestää ikuisuuden, että ollaan viimeisellä kolmanneksella.

Täällä kasvatetaan melkoista kumpua! Joka päivä joku huomauttaa siitä, että ONPA ISO MAHA! Välillä se alkaa jo ärsyttämään ja tekisi mieli todeta samoin, mutta onneksi olen onnistunut pitämään suuni kiinni ;) Olen ollut jo monta viikkoa sairaslomalla supistusten vuoksi. Onneksi ne eivät kuitenkaan ole saaneet mitään pehmeämistä aikaiseksi. Kaikkiaan tämä raskaus on ollut aika rankka, mutta kyllä sen on kestänyt, kun tietää mikä lopputulos on. Poju oli viime viikolla kääntynyt perätilasta poikittain ja tällä hetkellä en oikein saa selvää, että missä asennossa hän majailee. Tarkistus on vk:lla 35 eli kahden viikon päästä. Jos tilanne on edelleen se, ettei hän ole kääntynyt lähtöasetoon täytyy alkaa vääntämään lääkäreiden kanssa kääntämisestä. En ole siitä yhtään innostunut. Esikoinen käännettiin rv 36 ja se oli ainakin lievää "väkivaltaa". Kokoarvio on viikolla 37. Saas nähdä vieläkö sitä arviota tarvitaan. Itse veikkaan, että poika näkee päivänvalon joulukuun viimeisellä viikolla. Katsotaan pätevätkö ennustajan lahjani ;)

-Briitta, rv 33
 
  • Tykkää
Reactions: Hydrangea
Kirjoittelen tänne harvakseltaan, mutta luen teidän jokaisen kuulumisia lähes päivittäin. Onnea teille hurjasti, jotka olette nyytin syliin saaneet ja uurastus takana päin. Itse kävin tänään 10+2 neuvolassa ja syke saatiin kuulumaan. On se ihan ihmeellistä kuulla ne. Joku oikeasti kasvaa tuolla uumenissa :) Tänään tuli ensimmäisen kerran luottavaisempi fiilis, vaikka onhan tässä 12viikolle vielä reilusti viikko, mutta lähipiiriin mahtuu kkm viikolla 20, että onkohan noita turvallisia viikkoja lainkaan. Aina voi sattua, mutta päätin silti jättää turhan vatvomisen tänään vähemmälle. Hyvää jatkoa kaikille ja onnellista odotusta!
 
  • Tykkää
Reactions: skorppari82

Yhteistyössä