IVF-hoitoja syksyllä/talvella aloittelevat

Juu'u, ehkäpä kysäisen lääkäriltä noista valmisteista ensin :D Onneksi kuitenkin scarleth sai toivotun tuloksen (oli se sitten noiden ansiota tai ei)

Niin, kovasti nyt sitten toivon parempia tuloksia tuolta Gonal-f:ltä. Ihmettelin vain, että miksi aika monella muulla on jotain muuta valmistetta rinnalla. On kai parempi vain luottaa lääkärin sanaan, ennen kuin alkaa päänsärkyä hankkimaan pohtimalla =) La-la pitäisi syödä primoluttia ja sitten vuodon alkamispäivänä soitto klinikalle ja sit sitä taas mennään....
 
Ei ole minun tuloksissa kurkkimista. pöh. en siis saanut vielä tuloksia mutta vuoto alkoi päivällä ihan normisti. Nyt on itkut itketty, toki mieli maassa, mutta minkäs teet.

Yhden hoitosatsin vielä kokeilen, jos ei tärppää taidetaan ruveta sijaisvanhemmiksi. Haluamme ison perheen ja aika hiljaista on.

Aion vaatia 2 hoidon aloituksen tämän vuoden puolelle ja mahdollisimman pian.
 
Höh, Ellie :hug: Voimahali!! Olis ollut niin hienoa, kun plussatulos olisi yllättänyt sut. Mutta nyt sitten vaan uutta hoitoa kohti. Odottaminen kyllä vaatii aina kärsivällisyyttä, mutta jospa jo sitten ens kierroksella olis teidän vuoro...

ON: Oma plussa tuntuu vielä aika epätodelliselta ja huolikin on aika kova, kun taustalla on se yksi keskenmeno. Ei se panikointi ja hermoilu siis laisinkaan lopu plussatestiin. Reilut pari viikkoa pitäisi nyt vaan jaksaa olla ajattelematta koko asiaa, sitten on ultra jonka jälkeen toivottavasti on vähän viisaampi jatkon suhteen. Onneksi sentään jotain pieniä oireita on, mutta kyllä kuitenkin niin vähän että sekin hiukan lisää huolta. Mutta eiköhän se tästä, pitää vaan relata ja yrittää pitää ajatuksen positiivisilla raiteilla :)
 
Viimeksi muokattu:
Haaveissa Toinen: Onneksi olkoon ja kaikkea hyvää jatkoon.

Omaa napaa: Pistely aloitettu. Ja alkoi heti tuntumaan munasarjoissa seuraavana päivänä että nyt on eloa. Lääkäri määräsi mukaan myös tähän hoito kertaan metut ja ih,e kyllä pahimmilta sivuoireilta olen toistaiseksi välttynyt...:D
 
Mitä tänne kuuluu? Simplillä ainakin on hoidot alkanu. :) Miten on mennyt?

ON: Tänään oli ultra ja limis oli kasvanu, oiskohan ollut 9mm. Mä olin aattelut, että siirto olis maanantaina (kp20) mut se onkin jo perjantaina kp17. Onko kellekään tehty PAS:a hormoonikiertoon jo noin aikaisin. Vai katotaanko siinä vain limakalvon tilanne ja sen mukaan määritetään siirtopäivä? Noh, pääsenpä ainakin aiemmin piinailemaan. Toisaalta se on ihan hyvä nyt kokeillakin et siirretään vähän aiemmin. Kaksi aiempaa siirtoa on tehty kp20 ja puhdasta negaa molemmat. Voikohan olla et limakalvo alkaa jo surkastumaan? Se on taas vaan toiveiden herättelemistä et jospa se onkin ollut siitä kiinni. Se on jännä, et miten hetkessä taas kasvaa toiveet korkeuksiin. Nyt mä pähkäilen et uskallanko omin päin alottaa Disperin 50mg lisäksi. Pyysin lääkäriltä vaihteeksi Lugesteronia tueksi, aiemmin ollut Lutinus. Ootteko te ottanut Lugesteronit kuinka säännöllisesti? Mulla menee 100mg 3x2. Teen vuorotyötä ja teettää välillä hankaluuksia ottaa säännöllisesti koska en pääse aina makuulle. Siinä mielessä Lutinukset on parempi vaihtoehto ettei tarvi makoilla niiden laiton jälkeen.
 
Tänään kävin tarkastuksessa ja folleja löytyi 16kpl...:D paino tippunut tänän aikana kun olen metuja syönyt ja meikäläisen lima kalvo oli 10mm ja vasta ensi viikon alussa tapahtuu punktio...:D

Mulle toi luge annostus on aina ollut tuo 300mgx2 ja olen noussut aamusta aikaiseen (vuorotyö) laittamaan pallerot paikalleen että etivät olla sen puolituntia ennen kun tarvii nousta ja lähteä, illalla olen laittanut heti kun olen sänkyyn aikonut kuukahtaa nukkumaan tai sitten vaan toivonut että saisin olal sen puolituntia vain paikallaan.
 
Viimeksi muokattu:
valoa ja simpli, teillähän on taas ihan kohta h-hetket käsillä!! Jännää. Ja simplillä vielä ihan tolkuton solusaalis tulossa, jee!

Mulla oli tässä kierrossa (ja muistaakseni aiemmissakin IVF:issä) Lugesteronit 200mg x 3. Mulle ei koskaan sanottu että niiden laiton jälkeen pitäisi makailla, joten en sitten kyllä ole makaillutkaan, paitsi tietysti iltaisin yrittänyt laittaa ne juuri viimeisenä ennen nukkumaan menoa. Kyllä mä aina suht säännöllisesti ne käytin, tosin kellonajat saattoi vähän vaihdella riippuen aamuheräämisen ajasta, työkuvioista jne.

ON: täällä porskutellaan erittäin oireettomana, ar-ultraan olis tasan kaksi viikkoa vielä ja kyllä hirvittää, kun ei tosiaan mitään tuntemuksia oikein ole. Ehtiihän niitä vielä tulla, mutta mieluusti sitä vaikka olis pää pöntössä oksentamassa niin tuntuis edes vähän raskaana olevalta :)
 
Mulle on sanottu että Lugejen laiton yhteydessä pitäisi makoilla "hetki" jotta imeytyy paremmin tjn.

Mutta Scarleth! Onnea ihan hirmuisesti! En ole ehtinyt netin ääressä olemaan, joten vastanyt huomasin uutisesi :heart:
Jyväskylä ottaa veritestin joka kerta, näkee sen hcg:n suoraan siitä.

ON: Kävin toissapäivänä ultrassa PAS toivottavasti lähitulevaisuudessa siintäen. Folli oli 15mm ja limis oikein hyvä. Ovista odottelen huomiseksi :whistle: (onneksi ei ilmaantunut tänään...). Ne alkiot ymmärtääkseni on 4- ja 8 soluisia, joten ovis tiistaille tai keskiviikolle on todella epätoivottavaa. (Ei sulatusta viikonloppuisin)
Jospa tosiaan siirtoon päästäisiin, peukut pystyyn!
Jos ei siirretä tähän kiertoon, tehdään seuraavaan lääkkeellinen...
Aiemmin mietin täällä että kuinka selittää juomattomuus bileissä. Nyt onneksi ilmaantui muuta yksien bileiden tilalle, niin ei tarvitse selittää. Seuraavat juhlat onkin synttärit, joissa ei mene läpi "veto miehen kanssa" kun on meille molemmille hyvä tuttu. Saa nähä millaista improvisaatiota tulee käytettyä :LOL:

Starlight84 Sinulla varmaan lapsettomuus sai ihan uudet mittasuhteet. :hug: Toivottavsti lapsi teillekkin vielä tulee, vaikka luovutetuilla soluilla olisi alkunsa saanutkin.

Ellie80 Voimia uuteen hoitoon! Jos itsellä on vielä sama edessä, en tiedä miten polla sen kestäisi.

simplillähän on hyvä saalis. Siitä on hyvä jatkaa :)

Aurinkoa myös kaikille muille!
 
RBAM, kiitos onnitteluista! Eihän tätä vielä usko todeksi. Tein äsken vielä yhden digitestin johon pamahti ihan heti muutamassa sekunnissa tulos "Raskaana 3+", joten vaikka uusintaverikoetta ei otettu, tuosta voisi päätellä että hormonit on ihan hyvässä tahdissa nousseet. (Laskeskelin viime viikon veritestin jälkeen, että 3+ -tulokseen sen perusteella digin pitäis päätyä noin maanantain-tiistain paikkeilla tällä viikolla.) Seuraava jännityksen paikka on sitten ar-ultra puolentoista viikon päästä... kauhulla odotan ja toivon, että siellä ei tule tylyä palautusta takaisin lähtö-ruutuun. Siihen asti yritän nyt keskittyä positiiviseen ajatteluun ja uskoa, että ehkä vihdoin on meidänkin vuoro saada hyviä uutisia!

MUOKS: Mitä mahtaa Lumi72:lle kuulua.....? Oon vähän tipahtanut kärryiltä että millainen vaihe sulla olikaan menossa, ja kun oot viettänyt hetken hiljaiseloa niin oon miettinyt, että mikäköhän meininki siellä on?
 
Viimeksi muokattu:
Scarleth onnea...:D

Oma napa: Nestettä on kertynyt vatsa onteloon jo hieman joten hyperiähän se yrittää...Siis voi p****. Se tarkoittaa annoskoon roimaa puotusta alas päin ja meikä murehtii nyt saadaanko sieltä sittenkään mitään. kymmen kunta kappaleta olisi tulossa molemmista munasarjoista, tosin toinen on aika laiska joten potenttiaalisia sieltä on tulemaan ehkä neljä. Kaiken kaikkiaan koon puolesta hyvän kokoisia olisi sellaiset kymmenen kappaletta yhteensä muut on hieman pieniä. :|

Lääkäriltä komennus seurailla oireita ja jos kivut kovenee gynen päivystykseen vaan sitten soittelemaan. Onneksi on viikonloppu tulossa ja vapaa joten nyt saan perjantai iltana aloittaa lepäämisen jota sitten harrastan ihan urakalla.
 
Meitsi on ihan täpinöissään täällä. Bongasin sen oviksen viimein! Siirtoon päästään kp 20 eli vasta ensi tiistaina, mikäli pienet selviävät sulatuksesta (mä niin toivon!!). Varmaan tiistaina verenpaine kohillaan kun iltapäivällä vasta siirto ja ennen sitä aamulla soitella klinikalle että selviskö ne vai ei... Lauantaina aloitan ällöjen Lugejen käytön 2xpv.

Toivotaan simpli ettei ihan hyperiksi asti mene...
 
Hoitolaiset:
Aamukaste77......... 1.IVF/ICSI ....... elo/syyskuu
Amele................. 1.IVF ............. elokuu
amor .............. 1.IVF 1.PAS .......... joulukuu
Anni-78........... 1.IVF 3.PAS .......... loka/marraskuu
Ellie80 ............... 1.IVF 1.PAS......... kesäkuu
Euphonia .......... 1.IVF ................. lokakuu?
Guess82 ........... 2.IVF 3.PAS......... syyskuu?
Haave vain ......... 1.IVF...............huhtikuu
HaaveissaToinen .. 2.IVF...............elo-syyskuu
Hailaiva .......... 1.IVF 1.PAS........... heinä/elokuu
Hautomo76 ......... 1.ICSI 2.PAS...... elokuu
hox ...................2.IVF................. elokuu
jadekivi .......... 2.IVF ................... huhti/toukokuu?
Jepelis ........... 1.IVF 2.PAS............ elokuu?
johkunen .......... 2.ICSI ................ marras/joulukuu
Jonsku88 .......... 1.IVF ................ elokuu?
Katjuska-81 ....... 2.IVF 1.PAS ........ toukokuu
krisuli ........... 2. ICSI .................... maaliskuu
Lippo Lii .......... 1. IVF ................... huhtikuu?
Lumi72 ........... 3. IVF ................... syksyllä?
MiiJane ........... 1.ICSI ................. lokakuu?
Nicci ............. 2.ICSI 1.PAS........... toukokuu
nuppuska .......... 2.ICSI 3.PAS ....... elokuu
onlyer ............ 2.IVF .................. toukokuu
poritar ........... 2.IVF .................. helmikuu
Poutainen.......... 1.IVF................helmikuu
RBAM.............. 1.IVF 1.PAS............elokuu?
Rowan79 ........... 2.ICSI .............. keväällä
sannamary ......... 1.IVF ............... tammikuu?
Scarleth ............ 2.IVF 1.PAS......... elokuu?
simpli ................ 2.ICSI ............. syyskuu
Tammuska .......... 2.IVF ............... elokuu
tarantellah .......... 1.IVF ............... toukokuu
toiveissa86 ........ 1.IVF................ elokuu
Tuuli 1976 ........ 1.IVF 1.PAS......... joulukuu
Ulriikka79 ........ 1.IVF .................. loka/marraskuu
Unelma72 ...........2. ICSI................helmikuu
yrittäjä83 ........ 1.IVF 2.PAS ..........elokuu?
valoa................1.IVF. 2.PAS......... elokuu


Piinailijat:

valoa................1.IVF. 3.PAS......... 5.10





Plussat:

lumileopardi ...... 1.IVF ..........LA?
Ninnu77........ 1.ICSI ............ LA 30.4.2012
Ööpö ........... 2.IVF/ICSI ...... LA ?
kerällä81 ...... 1.ICSI ............ LA 13.6.2012
Nonna76 ....... 1.IVF ............. LA 25.6.2012
ejeba .......... 1.IVF ............. LA 28.6.2012
Jag78 ......... 1.IVF 1.PAS ..... LA 27.7.2012
Kipsu .......... 5.IVF .............. LA ?
Nirppanen ..... 1.ICSI ............LA 7.8.2012
Mirdav...........luomusti...........LA 31.8.2012
Haaveilija 82 ...1.IVF............. LA 29.8.
Tillu79 .......... 1.ICSI 1.PAS ...LA 8.9.
Mangu76........1.IVF 3.PAS......LA 30.9.2012
-nasu-.............1.IVF ...............LA ?
Jensar...........2.IVF................LA 5.10.2012
Susirouva ....... 1.IVF 5.PAS ...LA?
mökkelö ...........1.IVF............LA?
Ronja R..........1.IVF...............LA?
Dreamer74 ....1.IVF 1.PAS .....LA 11.10.2012
linnuton puu.......1. IVF............LA?
joku_raja.......1.IVF................LA 22.10.2012
Felinae..........1.IVF 3.PAS .......LA 2.11.2012
helmi1............1.IVF...............LA?
wishful83........ 1.IVF...............LA?
meema........... 1.IVF ...............LA 14.12.
Rödluvan ........1.ICSI 1.PAS.....LA 20.12.2012
neulatyyny ........2. IVF 1. PAS...........LA ?
Peikko89 ........luomusti...........LA 17.1.2013
onnetonpulu ........1.IVF...........LA ?
Ellix ..............2.IVF 3.PAS.......LA ?.1.2013
susan78 ..............1.IVF...........LA 30.1.2013
hiippis81 ..............1.IVF...........LA 5.2.2013
Emppu2012 ..........2.IVF...........LA 19.2.2013
sintti -79 ..............2.IVF...........LA 20.2.2013
Syys77 ...........1.IVF 4.PAS........LA 27.2.2013
sannamary .......2.IVF 1.PAS........LA 13.3.2013
 
Päivittelin omalta kohdaltani tuota listaa. Päivittääkö sitä muuten joku nykyään, en muista :)

RBAM; Ihan mahtava et juttu sait oviksen bongattua. Päästään yhdessä piinailemaan joksikin aikaa. :)

Miten simpli jakselee? Koita sinnitellä viimiset päivät ennen punktiota. Peukut pystyssä hyvä saaliin puolesta.

ON: Tänään haettu kaksi kyytiläistä matkaan. Lääkäri sano et 4-soluisia molemmat ja alun perin top-alkioita. Voiko ne siis muuttua matkan varrella? Mä en oikeen vielä ymmärrä noista luokituksista, mut oisko se parempi et ne ois jakaantunu enemmän? No mut siellä ne nyt köllöttelee ja niin niin niin toivon et pysyis loppuun saakka.
 
  • Tykkää
Reactions: RBAM
Scarleth onnea myös täältä :)

Simplille jaksuja loppurutistukseen ja valoalle rutkasti onnea, jotta plussa tupsahtaa. Ja tuleehan se, eiks niin?

Itsellä on siis punktio takana, 16 munista, josta 10 hedelmöittyi, ja päästiin IVF:llä eteenpäin, vaikka miehen simpat ei ihan priimaa, mutta nyt oli hyvä satsi. siirto oli viime viikon torstaina eli 13.9. ja nyt on pp8 menossa. Jännää. Limis oli pudonnut 9,5 7 joten sain estradot-laastarit ja 2x2 luget. Punktio ei ollut nyt kovin kivulias ollenkaan, ja kissankokoisilla kirjaimilla oli se huomioitu klinikalla, eli sain vähän esilääkitystäkin. Lievä hyperi tuli, ja viitisen päivää kesti, jostain syystä kun punktio oli siis tiistaina, niin pe-su oli kipeimmät päivät. Nestettä oli vatsaontelossa ja munikset oli jotain 5-6 cm, ja pientä hartiapistosta/viiltelyä. Mutta maanantaina oli olo jo ihan ok, oisin mennyt jos olisi jatkunut, uudestaan lääkäriin.

Olen hätipäissäni testannut tänään (kun irrotuspiikki 5000 iu on laitettu 9.9. illasta niin olisi se yli kymmenen päivää jo varoaikaa mennyt) ja sain haamun. En ottanut ihan aamupissasta vaan joskus puoli kymmenen aikaan. Ja mitä tapahtui sitten....tunnin päästä pissalle mentäessä ihan kirkasta verta pyyhkäisin muutaman viirun. Ei siis mitään vaal.punaista lugemössöä vaan ihan kirkasta. Mitään ei sen kummempaa sitten ole tullutkaan enää tuon jälkeen. Vähän on ikävät juilimiset alavatsassa, ihan kuin alkavat menkkakivut :( toisaalta varoaika olisi ohi, mutta joillainhan voi vielä näkyä pregnyl pp8 ja jopa pidempään. En siis vielä ihan vahvenevaksi plussaksi sitä usko.

Jos ei viikonloppuna ala mikään tulva, niin vähän positiivisin mielen olen, mutta sen myönnän, että testaan joka päivä :D ei pysty enää oleen testaamatta. Veritesti on pp12 tiistaina, joten silloin sitten totuus valkenee viimeistään.

Niin, ja siis yksi 4-soluinen 2-luokkainen alkio siirrettiin, kuusi jäi pakkaseen.

Tsemppiä kaikille!
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: RBAM
Täällä ollaan turvoksissa & kipujen kanssa, vielä kumminkin selviän kivun kanssa. Mutta turvotus tuntuu samalle kun ei ole viikkoon tehnyt täysistuntoo vessassa. Toivotaan parasta ja pelätään pahinta, ei kai siinä muuta voi.
 
  • Tykkää
Reactions: RBAM
Heissuli!

Hetkinen on vierähtänyt viime kerrasta. Elikkäs viimeistään keskiviikkona pitäisi vuodon alkaa ja sit päästäisiin tosi toimiin taas. On tämä vaan aika raastavaa odotella eri vaiheiden alkua. Yritin tuohon listaan päivittää kohdalleni 3. ICSI mutta enhän mä sit osannut/muistanut miten se tehtiin :ashamed: Odottellen käväisen täällä lueskelemassa muiden etenemisestä ja kerron kuulumisia sitten kun on jotain uutta!
 
Noh niin h-hetki lähestyy ja tässä juuri nautin aamu kahvia ja yritän psyykata ihteeni kestämään taas tulevan operaation. PItäkää peukkuja että sieltä löytyy folleista muutakin kuin pelkkää nestettä.
 
Hoitolaiset:
Aamukaste77......... 1.IVF/ICSI ....... elo/syyskuu
Amele................. 1.IVF ............. elokuu
amor .............. 1.IVF 1.PAS .......... joulukuu
Anni-78........... 1.IVF 3.PAS .......... loka/marraskuu
Ellie80 ............... 1.IVF 1.PAS......... kesäkuu
Euphonia .......... 1.IVF ................. lokakuu?
Guess82 ........... 2.IVF 3.PAS......... syyskuu?
Haave vain ......... 1.IVF...............huhtikuu
HaaveissaToinen .. 2.IVF...............elo-syyskuu
Hailaiva .......... 1.IVF 1.PAS........... heinä/elokuu
Hautomo76 ......... 1.ICSI 2.PAS...... elokuu
hox ...................2.IVF................. elokuu
jadekivi .......... 2.IVF ................... huhti/toukokuu?
Jepelis ........... 1.IVF 2.PAS............ elokuu?
johkunen .......... 2.ICSI ................ marras/joulukuu
Jonsku88 .......... 1.IVF ................ elokuu?
Katjuska-81 ....... 2.IVF 1.PAS ........ toukokuu
krisuli ........... 2. ICSI .................... maaliskuu
Lippo Lii .......... 1. IVF ................... huhtikuu?
Lumi72 ........... 3. IVF ................... syksyllä?
MiiJane ........... 1.ICSI ................. lokakuu?
Nicci ............. 2.ICSI 1.PAS........... toukokuu
nuppuska .......... 2.ICSI 3.PAS ....... elokuu
onlyer ............ 2.IVF .................. toukokuu
poritar ........... 2.IVF .................. helmikuu
Poutainen.......... 1.IVF................helmikuu
RBAM.............. 1.IVF 1.PAS............elokuu?
Rowan79 ........... 2.ICSI .............. keväällä
sannamary ......... 1.IVF ............... tammikuu?
simpli ................ 2.ICSI ............. syyskuu
Tammuska .......... 2.IVF ............... elokuu
tarantellah .......... 1.IVF ............... toukokuu
toiveissa86 ........ 1.IVF................ elokuu
Tuuli 1976 ........ 1.IVF 1.PAS......... joulukuu
Ulriikka79 ........ 1.IVF .................. loka/marraskuu
Unelma72 ...........2. ICSI................helmikuu
yrittäjä83 ........ 1.IVF 2.PAS ..........elokuu?
valoa................1.IVF. 2.PAS......... elokuu


Piinailijat:

valoa................1.IVF. 3.PAS......... 5.10





Plussat:

lumileopardi ...... 1.IVF ..........LA?
Ninnu77........ 1.ICSI ............ LA 30.4.2012
Ööpö ........... 2.IVF/ICSI ...... LA ?
kerällä81 ...... 1.ICSI ............ LA 13.6.2012
Nonna76 ....... 1.IVF ............. LA 25.6.2012
ejeba .......... 1.IVF ............. LA 28.6.2012
Jag78 ......... 1.IVF 1.PAS ..... LA 27.7.2012
Kipsu .......... 5.IVF .............. LA ?
Nirppanen ..... 1.ICSI ............LA 7.8.2012
Mirdav...........luomusti...........LA 31.8.2012
Haaveilija 82 ...1.IVF............. LA 29.8.
Tillu79 .......... 1.ICSI 1.PAS ...LA 8.9.
Mangu76........1.IVF 3.PAS......LA 30.9.2012
-nasu-.............1.IVF ...............LA ?
Jensar...........2.IVF................LA 5.10.2012
Susirouva ....... 1.IVF 5.PAS ...LA?
mökkelö ...........1.IVF............LA?
Ronja R..........1.IVF...............LA?
Dreamer74 ....1.IVF 1.PAS .....LA 11.10.2012
linnuton puu.......1. IVF............LA?
joku_raja.......1.IVF................LA 22.10.2012
Felinae..........1.IVF 3.PAS .......LA 2.11.2012
helmi1............1.IVF...............LA?
wishful83........ 1.IVF...............LA?
meema........... 1.IVF ...............LA 14.12.
Rödluvan ........1.ICSI 1.PAS.....LA 20.12.2012
neulatyyny ........2. IVF 1. PAS...........LA ?
Peikko89 ........luomusti...........LA 17.1.2013
onnetonpulu ........1.IVF...........LA ?
Ellix ..............2.IVF 3.PAS.......LA ?.1.2013
susan78 ..............1.IVF...........LA 30.1.2013
hiippis81 ..............1.IVF...........LA 5.2.2013
Emppu2012 ..........2.IVF...........LA 19.2.2013
sintti -79 ..............2.IVF...........LA 20.2.2013
Syys77 ...........1.IVF 4.PAS........LA 27.2.2013
sannamary .......2.IVF 1.PAS........LA 13.3.2013
Scarleth .......3. IVF ...........LA 16.5.2013
 
Huomenia!

Päivitin listan ja uhkarohkeasti nyt siirsin itseni plussanneiden listaan. Varhaisultra viikon päästä, katsotaan sitten tuleeko tyly palautus takaisin nollapisteeseen....

simplille hurjan paljon tsemppiä punktioon!! Toivotaan, että saalis tulee olemaan huikea. :)

Aamukaste, iik jännää!!! Mikä tilanne siellä, onhan vuoto pysynyt poissa ja plussaviivat vahvistuneet??
 
  • Tykkää
Reactions: Wannawalli
Moikka,

simplille punktioon onnea! tuu kertoon saalis pikapikaa :)

Vuoto on pysynyt poissa, vaikka välillä aika menkkamaisia jomotuksia esiintyy. Ja joka päivälle olen plussan saanut. Apteekin testi ei ihan täräytä kovin tummaa heti, viiva tulee ja vahvenee viiden minuutin aikana. Clearbluella lauantaina pamahti heti vahvat viiva. Että kyllä uskon nyt varovaisen onnillisena plussaan, toivottavasti tästä plussasta saa nauttia loppuun asti :) Huomenna veritestiin, se kertoo sitten vähän lisää.

*muoks* eli jos tällä plussalla mennään loppuun asti, mun laskujen mukaan kesäkuun 4. olis LA <3 ...toivottavasti en putoa korkeelta ja kovaa.
 
Viimeksi muokattu:
21 kapl soluja löydetty, huomenna tieto moniko oli kypsiä. Lääkärin sanojen mukaan oli aika paljon taas pientä. Tämä kierros mennään ihan puhtaasti IVF:llä eli soluja ei nyt ICSIllä tehdä yhtään sillä IVF näyttää toimivan paremmin.
 
Valtavasti onnea, Scarleth ja Aamukaste! :heart:

MUOKS. Ai niin, noista lääkkeistä vielä... Joku kyseli Ovitrellesta - en muista millainen injektioruisku siinä oli (oliko helppo vai vaikea saada ihon läpi), mutta tiedän että lääkettä on saatavana myös injektiokynänä, jos tavallinen ruisku kammottaa. Kannattaa ehkä kysäistä lääkäriltä vaihtoehdoista. Ovitrelle ei ole Kela-korvattava ja on muutenkin aikas kallis (n. 50 euroa laaki, eli kymmenen kertaa kalliimpi kuin 5000 yksikköä Pregnyliä Kela-korvauksen jälkeen).

Lugeista mullekaan ei ole koskaan sanottu, että niiden laittamisen jälkeen pitäisi maata paikallaan, joten en ole näin myöskään tehnyt. En sitten tiedä, onko tällä ollut jotain vaikutusta imeytymiseen. : /
 
Viimeksi muokattu:

Yhteistyössä