IVF hoidoissa oleville/sinne joutuville

Onnea tanjuli-79 vielä kerran! :love:

ON: Eilen tehtiin tuoresiirto 4 päiväisellä top-luokan alkiolla. Onpa jännä olo jo pelkästään se ajatus, että nyt kohtuun on oikeasti siirretty "jotain elävää". Toivottavasti tarraisi pikkuinen kiinni. Kaiken kaikkiaan 8 munasolusta hedelmöittyikin 7, vaikka aiemmin sanoin, että 6 hedelmöittyi. Yksi mattimyöhänen oli vielä liittynyt joukkoon. Eilen oli 2 top-luokan alkiota, joista parempi siirrettiin ja toinen pakastettiin. Nämä 5 muuta jäivät blastokystiviljelyyn, jos sinne asti selviävät, ja ne pakastetaan sitten. Maanantaina saan tietää selvisikö yhtään lisää pakkaseen. Helpottaa kuitenkin, että edes yksi siellä jo on varastossa. Aina parempi kuin ei mitään. Onnellinen kuitenkin, että kaikki olivat jatkaneet kehittymistä 4 päivään, eikä kukaan ollut vielä tippunut kyydistä. Huomenna pistän vielä gonapeptylin ja koitan jaksaa jännätä juhannusviikon keskiviikkoon testailematta ennen. :cool:
 
Kiitos @Annimiina89 :) Toivottavasti se plussa sieltä sulle pätkähtäisi! Pidän peukkuja :)

@tanjuli-79 onnes plussasta :love: Jotenkin aina ihana lukea näitä plussa uutisia täältä!

@Ranau tsempit sinne! Ja plussatuulet myös kaikille muille keillä on piinapäivät menossa :)

Mä näin viime yönä jo painajaisia tosta keräyksestä. Siinä oli todella hyvä sato määrällisesti, mutta kaikki oli aivan käyttökelvottomia ja siinä mä tökin niitä haarukalla vaan menemään :confused: toivottavasti ei ole enne :poop:
 
Tanjuli, isot onnittelut plussaststa❤

Kiuski, painajaisista viis, hyvvin kaikki menee, usko pois, onnea hurjasti matkaan!!

Renau, kyllä sieltä varmasti hyvän määrän pakkaseen plastoja saatte! Hyviä piinailupäiviä!!

Annimiina, kuulostaa kyllä niin vahvasti plussalta ja kun vielä kiinittymisvuotoakin ollut mitä ilmeisimmin, ihanaa jos tarttui❤ Onnea testaukseen!!

Mun napa! Kävin ultrassa perjantaina ja tänä lääkäri laski, että ovis tulisi tiistaina ja kun 5päiväinen siirretään, niin silloin siirto olisi ma 19.6. No, nyt kuitenkin on selkeitä ovisoireita ja ovistestin tein (digi) ja sepä näyttikin jo vilkkuvaa hymynaamaa. Epäilen vahvasti, että pysyvä hymy tulee viimeistään maanantaina ja silloin siirto menis sunnuntaille, eli elokuulle :( En ihan oikeasti jaksa, jos näin käy. Se lääkäri muka laski follin niin pieneksi, että käski alkaa testaamaankin vasta sunnuntaina ekan kerran. Nyt kuitenkin jo vilkutti hymyä. Oli tulossa ovis molemmin puolin. Mietin kyllä että voiskohan siksikin olla voimakkaammat oireet jo päivää paria aiemmin ku yleensä. Kuinka paljon toivonkaan, että se hymy jaksaisi testissä pysyä tiistaihin saakka. Lekuri kehui kauniiksi limakalvoa ja nyt ois kunnon oviskin tulossa, niin menee kyllä niin hermo, jos siirtoon en pääse (n) Jos ihmeen kaupalla toi ovis jaksaa tiistaihin sinnitellä (kp 14) ja siirtoon pääsen, niin siirto olisi taas 19pvä :ROFLMAO: samana päivänä ku viime kuussa. Viime kuussa ovis tuli kp 14 ja yleensä se tuolloin tuleekin, jospa tämäkin kierto olis kellontarkka.
 
Viimeksi muokattu:
Moikka,kiitos tervetulo toivotuksista. On ollut ihan hurjasti tapahtuma ja tietoakin saatu koeputkihedelmöityksestä. Sekä luovutussiittiöiden käyttämisestä. Ootteko ollu pitkään lapsettomuus hoidoissa? Luin noista testien tekemisistä... Ennen lapsettomuushoitoja aina hulluna odotti ovista ja sitte sitä milloin voi teststs. Sit siihe alko olee
 
Hups, nakkisormi...lähti liuan aikasin.
...sit siihe alko olee iha loppu ko koskaa ei mitää näkyny ja sit jouduinki pillereille ja alettiin tutkiin miestä enemmä. Nyt jännityää kovin kaikki ja toivon, etten olis nyt hätäilees minkää testirn kans jne.
Käytin hki fertinovassa ensikäynnillä keskiviikkona. Kertoivat miten homma etenee ja ottivat AMH arvon (vaikka syön pillereitä koko ajan ja senhän ei pitäis antaa täysin oikeeta vaihtoehtoo). Nyt odotetaan aikaa psykoterapeutille..varmaan elokuun alussa. Vietetään ensin heinäkuun lopulla meen häät. Tänään miehellä tukka kipee, kun eilen oli polttarit. Omia odotellessa. Onneks tässä paljon muutakin ajateltavaa, mut kyllä se lapsi aika korkeella ajatukdissa on, kun on hetännyt uusi mahdollusuus..

Sunnuntai päivää kaikillle! Ja niitä plussia ❤
 
Moi! Nopea kysymys, onko kellään ollut tuhruvuotoa ennen siirtoa ja miten on käynyt? Mulla siis pitäisi huomenna olla pas, lääkkeelliseen kiertoon (progynova ja Terolut), mutta perjantaista on tullut pientä ruskeeta tuhrua ja olot on sellaiset menkkoja ennakoivat. Luulen ettei siirtoon päästä tai siis kannata mennä... kaksi tosi kallisarvoista alkiota jäljellä.
 
Salama olitko käynyt esim ultrassa? Mulla tais kerran olla tyyliin siirto aamuna.. mutta ei haitannut, kun ei ollut kohdusta vaan kohdun suulla (muistaakseni) oli joku herkästi vuotava kohta mistä oli tullut.. en usko lopputulokseen vaikuttaneen koska sama kun kaikki muutkin 12 kertaa..
 
Tsemppiä Ranau piinapäiviin! :) Jospa saisit hyvän saldon pakkaseen.

Ja Kiuski ei ole enne, hyvin se menee (y)

Siidalle peukut pystyssä että ovis tulis oikeeseen aikaan (y)

ON: Dpo13, pp11. Kiireisenä testasin jo apteq -testillä, negahan se oli vaikka miten päin ja missä valossa käänteli. Pitäis olla herkkä testi. Virallinen testipäivä on vasta huomenna mutten jaksa uskoa että se siitä enää muuttuu, toki testaan vielä huomenna. Kuukautiskivut alkoi tänään, vuodonhan ei tosin pitäis alkaa noiden lääkkeiden aikana mut nämä kivutkin varmasti kielii epäonnistumisesta. Harmittaa melkoisesti, ois ollut ihanaa saada se plussa :cry: Mut ehkä oli liikaa toivottu että ekasta tuoresiirrosta tärppäis. Voihan toki olla vielä aikaista ja eihän kaikilla näy ennen kuin menkat on reilusti myöhässä ja ja ja.. mutta en nyt ala toivoa liikoja, vaan alan miettiä kesää siltä kantilta että en ole raskaana ja katsotaan elokuussa uudestaan. Kaks alkiota siellä olis pakastettuna yhdessä, et jos toinen edes selviäis sulatuksesta. Sitpä onkin pakastin tyhjä ja alkais kaikki alusta, jos mies enää suostuu. Että hohhoijaa.
 
Annimiina: tsemppiä, toivotaan että se plussa sieltä huomenna kuitenkin tulisi.

Minulla oli virallinen testipäivä tänään. Olin testannut jo aiemmin, joten nega ei tullut yllätyksenä. Kävin vielä verikokeessa ja sekin nega.

Vuoto alkanee huomenna tai viimestään keskiviikkona. Meilläkin on 2 solua pakkasessa yhdessä pakastettuna. Toivon että ne nyt suostuisi laittamaan 2 solua, ettei toista tarvitse uudestaan sulattaa tai ettei se menisi hukkaan.

Ottaa sen verran koville henkisesti, että työterveydessä viime viikolla päätettiin, että jos nyt ei onnistu niin aloitetaan masennuslääkitys :( Sitä odotellessa, jos se nyt parantaisi yleistä olotilaa. Sit jos raskautuu niin pitää vaan sitten jatkaa lääkitystä, mutta lääkäri kovasti sanoi, että riskit on tosi pienet, että lääke vaikuttaisi sikiöön. En olisi lääkitystä halunnut, mutta nyt ei kyllä jaksa ilman.
 
Keräys ohi. Ei kyllä ollut yhtään kivuliasta, hieman epämukavaa tosin. Lääkkeet vaan pisti väsyttämään ja otinkin tossa 3tunnin päikkärit kun kotiin päästiin. Mutta niin, saalis oli todella surkea. Ultrassa näkyi 4-5 follia, mutta vain yksi solu löytyi. Mikä todennäköisyys että se selviää siirtoon asti? Ei mikään. Ai että mua harmittaa. Kaikki piikitykset, paskat olot ja tulos on tämä.
 
Kiuski: Meillä tuli vaan 3 kunnon follia ja toiselle puolelle yksi onnettoman pieni (tais olla 12 mm). Lääkäri onneksi suostui punktioon, koska kaikista neljästä saatiin solu ja kaikki selvisivät. Yksi tähän mennessä kestänyt pakkasenkin. Eli kyllä se yksikin voi riittää :)

Minä vähän pohdin että oliko se meidän 12-soluinen ylikehittynyt 3-päiväiseksi. Amerikkalaisilla sivuilla ainakin suhtaudutaan kovin negatiivisesti noin isoon solumäärään noilla päivillä. Onko kellään tietoa?
 
  • Tykkää
Reactions: kiuski
Nega. Vuoto runsastui lutinuksista huolimatta, menkkakivutkin vaan voimistuu. Pitää polille soitella ja lopettaa lutinukset. Nyt sitten leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä. Jospa tulis mukava kesä, ja elokuussa tärppäis. Tai seuraavasta hoidosta.
 
Nimi # yritys aloitettu # mones lapsi # syy # mones hoito meneillään

Annimiina89 # 4/2016 # 2. # munanjohtimet tukossa # 1. IVF
Bridge #5/15#1.#matala AMH, ikä#5.ICSI
cherrychoko #7/13#2.#matalat horm. tasot+ siittiöt # 1.IVF/ICSI

Darni73 # 2012 #1.yht # ikä+simpat # 5.ICSI
Domi #4/12#1.#selittämätön#3.IVF/ICSI/4.PAS
Kerttu80 #11/14 #2.#selit.#1.IVF
Kesänlapsi123 # -13# 1.#selittämätön#3IVF/1.PAS

Kiuski#-15#1.#laiskat munas. ja siit.#1.IVF
KuuBe #2013# 1. #selittämätön#1.IVF/1.PAS
love-# 2014# 1. # siittiöt# 2.ICSI
marrasmai # 2015 #1. # siittiöt # 3.ICSI/2.PAS
Mimmivaan#2011#1. yht# selt./ei ovul.#1.IFV

Nappeus #2014#?#PCO/siittiöiden määr.vaiht.#2.IVF
Nennalii #2012#1.#selittämätön/siittiöiden laadun vaihtelu# 1.ICSI/9.PAS
Nyu # 2012#1.#munasolut#4.IVF
pipa84 #04/15#1.yht#azoospermia #2.ICSI
SalamaT # 5/14 # 1. (2 km) # endo, matala AMH, ikä#3.IVF/1.PAS
Siida #?#2.#siittiöt#2.ICSI/1.PAS
Toiveikas81 #2014#1.#endo/siittiöt#2.ICSI
Toivo2016 #3/13#1.#ikä, johdin poist. ym#4.IVF
Uneksija17#4/15#1#pcos/selit.#1.IVF/1.PAS
Xienna#1/2014# 2.(1.yht)#siittiöt#2.ICSI
Zoona#7/2016# 2. # selittämätön # 2.IVF/2. PAS

Piinailijat: :whistle:


Plussat 2016: :love:
Loka:
Pussipiru 2.ICSI/1.PAS (2pv)
Roxanne 4.ICSI/1.PAS (kem)
Toivo2016 3.IVF/2.PAS (ku)
Yrittäjä J 2.IVF/ICSI (2x4pv)
love- 1.ICSI/4.PAS (kem)
Marras:
Adelmiina_ 3.IVF (5pv)
Toive* 2.IVF/1.PAS (2x5pv)
Sphinx 3.ICSI (5pv)
Siida 1.ICSI/8.PAS (kem)
Vilijonkka_ 2.IVF/ICSI/1.PAS (3pv)
Joulu:
marrasmai 3.ICSI (kkm)
Kesäheinä-78 6.IVF (kem)
Talvi82 (luomu)
Toivo2016 3.IVF/3.PAS (km/ku)
Roxanne 5.ICSI/1.PAS (kem)
cindra 1.IVF/1.PAS (5pv)

:love: Plussat 2017 :love:
Tammi:
Bridge 5.ICSI (tm)
Naanaa (luomu)
Helmi:
vipe1986 2.IVF/ICSI/1.PAS (2x3pv)
kalabaliikki 1.IVF/2.PAS (5pv)
marrasmai 3.ICSI/1.PAS (kem)
Jantzu 1.ICSI/2.PAS (km)
MaiMei (luomu/letrot) (kkm)
Maalis:
Jansku00 1.ICSI/1.PAS (5pv)
Roxanne 6.ICSI (5pv)
Blob 1.ICSI/1.PAS (5pv)
Kuutio 2.IFV/1.PAS (6pv)
Huhti:
Kesäheinä-78 6.IVF/1.PAS (5pv)
Touko:
Toivo2016 4.IVF (kem)
maljakko 3.IVF/1.PAS (tm)
AdeliinaJosefiina 3.ICSI/1.PAS (2x2pv)
Henrietta77 1.ICSI
reason 2.IVF (3pv)
Kesä:
tanjuli-79 ? (3pv)




Jos haluat muokata listaa, klikkaa postauksen alta VASTAA ja poista alusta sekä lopusta [ QUOTE ] tekstit, niin muotoilu säilyy. Kiitos :)
 
Domi, piti ihan tarkistaa Inovan lääkäriluettelo, että onko tuttuja lääkäreitä. Kyllä, sieltä löytyy osaamista, yksilöllistä apua ja viimeistä tietoa. Klinikkana ei ole tuttu, kun mun hoidot tehtiin kunnallisella puolella. Suosittelen Kaisaa, ihana ja empaattinen lääkäri. Sekä Jonnaa, joka tosin on kaikkea muuta kuin lempeä, mutta osaa asiansa. Vikassa onnistuneessa hoidossa, molemmilla oli näppinsä mukana.
 
Siida, mikäs tilanne sulla on? Onnistuuko siirto? Toivottavasti saat ultrassa varmistuksen. Itse kun en voi noihin testeihin luottaa yhtään.

Annimiina89 ja Uneksija17, suuren suuret pahoittelut negasta. Koittakaa kuitenkin yrittää nauttia kesästä, vaikka eipä se paljoa lohduta. :(

Kiuskille suuret tsemppaukset! Kyllä siinä yhdessäkin voi olla potentiaalia vaikka mihin! Toivotaan parasta! Muista juoda paljon. Itselläni pahimmat kivut punktion jälkeen tuli vasta kolmantena päivänä kun en ollut muistanut juoda tarpeeksi.

Toivottavasti SalamaT pääset siirtoon. Ymmärrän hyvin, että kallisarvoisille alkioille haluaa parhaat mahdolliset olosuhteet! Mutta kyllä ne lääkärit tietää.

ON: Pakkaseen selvisi 3 alkiota yhteensä. 1 nelipäiväinen ja 2 blastoa. Se vähän helpottaa. Kyselin hoitajalta niiden sulatuksesta ja onko erikseen pakastettu jne, niin muistutti, että katsotaan nyt tämä eka siirto kuinka siinä käy. Jotenkin sitä vaan jo valmiiksi suunnittelee sitten sitä seuraavaa. Omat tuntemukset vaihtelevat monta kertaa päivässä toiveikkaasta varmaan epäonnistumiseen. Pitkä pitkä viikko edessä...
 
Viimeksi muokattu:
Ranau, kiitos kysymästä❤ ensiviikon maanantaina pääsen siirtoon, mikäli tietenkin se plasto selviää hengissä. Ovis tuli tänään. Toivottavasti sun kyytiläinen poistuu yksiöstään vasta ensi keväänä:love:

Kiuski, onpa kyllä harmillinen juttu. Nyt vaan uskotaan ihmeeseen, jos se yksi olisi ylitse muiden ja jaksaisi hedelmöittyä. Isosti tsemppiä ❤

Annimiina ja Uneksija, voi ei, missä.meiän plussat on, olen pahoillani:cry: Voimia!

Domi, ihanaa kun jaksatte vielä ajatella hoitojen jatkamista❤ ihan mahtavaa!!

Salama, toivottavasti pääsit siirtoon(y)

Nyt kokeilen mennä lugesteroneilla tämän siirron. En vaan jaksa noita piikkejä. Pelottaa jo valmiiksi jos taas iskee se kunnon "ranteet auki" fiilis. Mun pitäis ihan oikeesti lähtä johonkin reissuun ku täällä kotona tuun kyllä hulluksi. Nyt en osta testejä kaappiin oottamaan ja yritän olla testaamatta ku vasta pp 10 jälkeen. Mulla menee niin överiksi se testaaminen, ettei siinä oo oikeen tolkkua. Siihen saakka olo on kuitenkin siedettävä, mutta varsinkin jos näkyy viivaa, niin se homma lähtee lapasesta ja kun niin usein se on vaan pieni yritys kiinnittyä, että paljon parempi jos sitä ei näkia ollenkaan:notworthy:
 
Voi harmi Annimiina, vaikutti jo lupaavalta... onko Kiuskin solun hedelmöittymisestä jo tietoa?

En mä päässyt siirtoon. Menin aamupäivällä ultraan ja limakalvo oli painunut kasaan, oli enää noin 6mm. Ei sellaiselle mitään voi siirtää, onneksi ei ehditty sulattaa. Seuraava yritys letroilla ja irrotuspiikillä pitkuen pohdintojen jälkeen. Pitää kattoo jaksaako heti seuraavaan kiertoon...
 
Hui saakeli. Puhelin soi sitten heti kahdeksalta. Mietin jo että se oli nyt tässä! MUTTA meidän ainokainen se siellä vielä porskuttelee, vähän hitaammanpuoleisesti tosin eli siirtoa ei ole vielä tänään. Labra kuulemma haluaa kasvatella häntä vielä huomisen ja siirto olisi ehkä perjantaina. Tai aikaisemmin jos siltä näyttää. Eli toivoa on vielä! (y)
 
En nyt taas millään muista kuka raskautuneista siitä myo-inositolista kertoili.. mutta jos sattuu silmään pistävän niin voisko taas kertoo et paljon sitä piti ottaa jne. ja mistä olit tilannut sitä jauheena (ulkomailta).. voin toki rueta kahlaamaan viestikertjua taaksepäin, mutta nyt just ei oo aikaa niin aattelin jo pääsisin helpommalla ;) Mitä vähän siitä lueskelin niin ainakin pcos:ta kärsiville, tai ylipainoisille voisi olla apua, onko teillä kenellä lääkäri vinkannut ollut noita ongelmia, vai ihan muutenkin.. kiits. jos joku viittii vastata..
 
  • Tykkää
Reactions: shelterme

Yhteistyössä