Inseminaatio

:wave:

hellurei!

Pitkään aikaan en ole käynyt täällä kääntymässä ja nyt on jo rutkasti uusia ihmisiä saapunut paikalle. Onnea kaikille insseihin!!

Meillä on meneillään kotiyrityskierto clomilla terästettynä. Tänään on kp29 ja yleensä menkat on alkanut kp31. Eli muutama piinapäivä vielä.
Huonoa oloa olen potenut monta päivää ja tuntuu, kuin olisi oksennutaudissa :x
Menkkajuilintoja ei vielä ole pahemmin, mutta eiköhän nekin sieltä housuihin kohta lorahda!

Hauskaa viikonloppua kaikille!
 
HaaveitakoVain voimia sinulle :hug:

Sammale321 toivottavasti pääset ensi viikolla inssiin :)

Todistettavasti moni ihminen on saanut lapsen inseminaation avulla, mutta en tiedä tulenko itse kuulumaan tuohon joukkoon. Toivottavasti meitä kaikkia onnistaa.

Tässä linkki yhteen tutkimukseen, joka koskee inseminaatiota ja ivf:ää. Artikkeli on vuodelta 2002 eli mahdollisesti tieto on jo vanhentunutta.
http://www.duodecimlehti.fi/web/guest/etusivu?p_p_id=dlehtihaku_view_article_WAR_dlehtihaku&p_p_action=1&p_p_state=maximized&p_p_mode=view&p_p_col_id=column-1&p_p_col_count=1&_dlehtihaku_view_article_WAR_dlehtihaku__spage=/portlet_action/dlehtihakuartikkeli/viewarticle/action&_dlehtihaku_view_article_WAR_dlehtihaku_tunnus=duo92830&_dlehtihaku_view_article_WAR_dlehtihaku_p_auth=

Nyt on menossa pp 8; hiukan on ollut huonovointisuutta, mutta johtunee lähinnä Ovitrellestä. Vielä vajaa viikko tarvisi odotella ennenkuin voi testata.
 
Heippa! :wave: Pääsisköhän tänne pinoon mukaan kirjottelemaan...? Eli taustaa vähän,meillä pillerit jätetty pois 08/08 ja 12/09 lähetty tutkimuksiin josta selvisi että miehellä hyvänlaatuisia simppoja vain 6%. :( Huomenna alotan ekan clomikuurin eli kp3-7 2tabl/pv...ja sitten ens viikolla kontrolliultra ja toivottavasti myös eka inssi!! :heart: Huisin jännää.....
 
Hei! Olen ihan uusi kirjoittelija täällä,mutta lueskellut teidän muiden juttuja jo jonkin aikaa... Meillä yritystä ollut jo lähemmäs 3vuotta. Vuosi aikaa käytiin tutkimuksissa,eikä kummastakaan mitään vikaa löytynyt. Endo on leikattu v.2000 ja välillä kasuaa uudelleen,mutta katoaa yhtä nopsaa... Meillä alotettiin sitten hoidot nyt vasta ja ensimmäinen inssi tehtiin 3.2. OYS:ssa. Mahakipuja on ollut kokoajan ja nyt jännittää todella miten käy. Testin sais tehdä ihan näinä päivinä...
 
Sammale321
Eilen oli inssi ja toimenpide oli helppo, tosin sen jälkeen oli koko päivän alavatsa kipeä. Tänään aloitin luget ja ällöttää niitten käyttö :ashamed: . Kerkesin jo huokaista, että inssin jälkeen ei tarvitse mitään pistoksia tai pillereitä miettiä, mutta näköjään täytyy..lugeja aamuin illoin alakautta...on sotkuista puuhaa kyl niitten kanssa. Tänään siis PP1!
 
:wave:

Tervetuloa uusille kirjoittelijoille ja tsemppiä piinapäiviin Katjuskalle!

Onko Sinirusko sinulla ensimmäinen clomikuuri edessä?

Sammale321 Juuh, ne luget ei ole mitään ihanimpia kapistuksia! Itselläni on pitkät rakennekynnet ja voitte arvata mitä ongelmia mulla oli niitä pieniä palloja tunkiessa.. :D Hyvät naurut sain kyllä ainakin aikaiseksi :D

(.)
Nyt on menossa kp33 ja tänään tehty testi. Se oli toisaalta selvä nega, eli ei kunnon viivaa havaittavissa toisessa ruudussa. Mutta jotain epämääräistä "tuhrua" oli toisessa ikkunassa ja näytti kuin siellä olisi haalea viiva ollut nähtävissä. Kontrolliviivakin oli nimittäin tavallisuudesta haaleampi.. Viimeksi clomien kanssa menkat alkoi kp30-31.
MUTTA olo on hiukan sellainen, että menkat saattaisi alkaa..

Kirjottelemisiin!

 
Kiitos kun on tällainen mihin voi kirjoitella ja luke muiden samassa tilanteessa olevien kirjoituksia :flower:

Nyt on alkanut pientä tiputtelua ja mahaa nipistelee siihenmalliin,että taitaa ne kuukautiset sieltä alkaa :'(

Kuinka nopsaan te olette aloittaneet seuraavan hoitojakson? Meille sanottiin,että kannattaisi pitää yksi kierto välissä ja sitten vasta...
 
Sammale321
Katjuska-79 minulle sanottiin, että jos ei nyt ala raskaus, niin sitten samalla kaavalla seuraavaan kiertoon. Eli Clomit+menopur+pregnyl+inssi+luget. Hui kauhee ku näyttää suurelta tuo lääkemäärä, kun sen tuollai kirjottaa putkeen :eek: Siinä mielessä ei ole suuret odotukset, kun on vasta eka hormoniavusteinen kierto menossa ja eka inssi..mutta toiveet on korkealla, että tässä tulevan kevään aikana saatais plussaa kehiin.

Hoidoissa on kyllä aika paljon eroja paikkakunnittain ja tapauskohtaisesti muutenkin. Kaikki ku reagoi eri tavalla eri hormoneihin ym..

bubbeli joo voin vaan kuvitella millasta hommaa on lugejen laitto ku on pitkät kynnet, itellä tuottaa jo ongelmia nää omat lyhyehköt kynnet :D Minkä takia ne edes on sellasia ihme pallukoita mitkä lähinnä vaan tykkää sinkoilla lattialle ja sit saa juosta niitten perässä ja miettiä, että vieläköhän tuon lattialla kierineen pallukan uskaltaa alapäähänsä tunkea... Eikö ne vois olla vähän eri muotoisia.
 
Katjuska Meillä ehdotettiin heti seuraavaa edellisen perään. Tapauksia, joissa raskaus on alkanut ja sitten mennyt kesken, niin on kuulema suositeltu kierron tai kahden väliä. Sekin, jotta kroppa ehtisi palautua.

Sammale Sanos muuta :LOL: Mä viimeksi tuskailin niin suuresti niiden pallojen kanssa, että meinasin jättää leikin sikseen :D

(.)
Menin katsomaan sitä testiä uudelleen (viimeksi en jaksanut katsella sitä "loppuun" eli kun ruudut on kirkkaan valkosia. Tiedättekö mitä tarkoitan..?)
WC:n ovelta saakka näkyi selkeästi kaksi viivaa. En silti jaksa uskoa sen olevan positiivinen. Taidan tehdä uuden muutaman päivän päästä.
Olen aiemmin(kerran) tulkinnut testin "positiiviseksi" mutta silloin siinä ei näkynyt punaista väriä ollenkaan vaan se oli selvä haamu.
Nyt otin kamerakännyllä viestin ja lähetin siskolle katsottavaksi. Hän kysyi "mitäs luulet sen näyttävän.. Selvät viivatha tuossa on.."
Sanoin soittavani huomenna, että menkat alkoi :LOL:
 
Sinirusko Tsemppiä clomikuurin syöntiin :) Ja toivotaan, että folleja kasvaisi vähintään se yksi priima :)

OmaNapa
Tein toisen testin ja siihen pärähti myös plussa.. Sekavin tuntein olen, usko ei vaan riitä, että olisi onnistunut. Menkkajuilinnat jatkuu, välillä mennen pois.
Toivotaan, että asiat olisivat kunnossa!
 
Sammale321
bubbeli Onnittelut plussasta! Ihana kuulla hyviä uutisia.

Itellä menossa pp2 ja hirveä selkäsärky..ärsyttävää ku ei tiedä miks näitä ihme kipuja ilmenee eri aikoihin kiertoa :/ Nyt on sellanen epäilevä olo, en usko että plussaan tässä kierrossa. Ja hermotkin on saakelin kireellä..mukavasti menee työpäivät ku vituttaa koko ajan ja koitan kuitenki olla tiuskimatta työkavereille :|
 
HaaveitakoVain :hug: voimia tulevaan!

Terhi toivottavasti kaikki meni nappiin b:)d

tervetuloa Sinirusko :flower:

Katjuska ootko testannu?

Sammale toivotaan, et inssi onnistui:)

bubbeli ONNEA plussasta :flower: :heart:

mariq toivottavasti viimeinen inssi tois toivotun tuloksen!
 
Moi! Viikko aikaa inssistä ja nyt alkaa tulemaan normaalit pms-oireet, eli rinnat kipeytyä. Et se siitä sitten, ehkä... Luin kyllä, että joillakin tulee pms-oireet raskauden alkamisesta huolimatta.

Hulluahan se on edes odottaa tulosta kuuden vuoden yrittämisen ja ekan inssin jälkeen :kieh: Ajattelin vaan kun molemmin puolin oli munasolu irtoamassa, että on paremmat mahikset...

Tsemppiä kaikille :hug:
 

Yhteistyössä