Inseminaatio 2015

INSSILÄISET 2015

Keskiviikko 13.5.





NimimerkkiIUIAjankohtaFolliuäLääkitysYritetty lähtien - Syy
Roope821.15.5.27.4.t+g+okierto + siittiöt
Höytyvä3.15.5.-lz+mp+pr02/2013 - selitm.
karhukopla1.05/15-c04/2014 - selitm.
Bunny912.05/1520.5.c+pr2009 - selitm.
Hulda842.06/15-c10/2011 - selitm.
thelma_1.06/15-c2011 - siittiöt
nans1.07/15--siittiöt
tiainen3.--l2014 - selitm.
Nennalii2.--g+oselitm.

Lyhenteitä: c=clomifen, lz=letrozol, a=anazol, f=femar, pu=puregon, mp=menopur,
m=metformiini, g=gonal-F, pr=pregnyl, o=ovitrelle, l=luget, lt=lutinus, t=terolut, pri=primolut, ol=orgalutran, fos=fostimon, sy=synarela


PIINAILIJAT


NimimerkkiIUIInssiTestiLääkitysYritetty lähtien - Syy
Intopiukka2.30.4.-lz9/2013 - mfo
Supsu861.11.5.-t+pu1/2013 - pco

INSSEISTÄ PLUSSANNEET


NimimerkkiIUIPlussauspvmLääkitysHaasteet
Madre-822.14.1.csiittiöt
Yaelle1.7.3.c+pu+prsiittiöt
Lisperi1.8.3.f+pr+lpco
Felis1.9.3.c+prselitm.


MUUTEN KETJUSTA POISTUNEET/TAUSTALLE SIIRTYNEET

NimimerkkiInssejäHaasteetPoistumissyy
Ruu841selitm.Plussa välikierrosta
vauvayritys6selitm.Siirtyi IVF-hoitoihin
_Lilja_0selitm.Plussa välikierrosta
marianna873-Siirtyi IVF-hoitoihin
kiia-s1pcoSiirtyi IVF-hoitoihin
Rulla851-Ei päivityksiä yli 60 päivään
HilleviHiiri831-Ei päivityksiä yli 60 päivään
Lara_3selitm.Siirtyi IVF-hoitoihin
Inspis3selitm.Ei päivityksiä yli 60 päivään
Am801selitm.Ei päivityksiä yli 60 päivään
haaveilija19863siittiötEi päivityksiä yli 60 päivään
Suvipilvi3selitm.Siirtyi IVF-hoitoihin
Pupuska811pco + siittiötSiirtyi IVF-hoitoihin
Hipsunpöpsy2kierto + kilppari + ylipainoTauolla
Neeeuska3-Siirtyi IVF-hoitoihin
babul211/2013 - selitm.Siirtyi IVF-hoitoihin
Vihdoinhoitoon3-Siirtyi IVF-hoitoihin
Mangalitza0selitm.Ei päivityksiä yli 60 päivään
Possunen2selitm.Ei päivityksiä yli 60 päivään

Päivityspyynnöt korostettuna, kiitos!
 
Viimeksi muokattu:
Hei taas pitkästä aikaa! Meillä vihdoinkin huomenna edessä toinen inssi! Edellinen oli pari kuukautta sitten ja silloin taidettiin kylmässä palelluttaa pienet uimarit matkalla polille kun siemennesteen laatu oli selvästi oletettua heikompi ja täti purkkia vastaanottaessa totesi purkin olevan melko kylmä. Nooh, viime kierrossa taas en suureksi yllätyksekseni löytänytkään ovulaatiota (vaikka KAKSI hyvän kokoista rakkulaa näytti olevan kypsymässä ultran aikaan) enkä tiedä miten siinä niin pääsi käymään, sillä kierto oli kuitenkin juuri sen mittainen kuin aina nykyisellä lääkityksellä. Käytiin kuitenkin viemässä uusi purkillinen analysoitavaksi, sillä inssejä olisi ollut turha tehdä jatkossakaan, mikäli siittiöiden määrä olisi yhtä alhainen kuin inssissiä. Näytepurkkia varjeltiin kovasti paleltumisilta ja tulos olikin hyvä! Eli uuteen inssiin mars! Tässä kierrossa taas folliultra jäi välistä, sillä kaikki polin lääkärit oli poissa päivänä, jolloin olisin ultran tarvinnut. Eli sokkona mennään huomenna, en edes tiedä aikooko gyne ultrata vielä ennen inssiä, mutta toivotaan, että suuri määrä uimareita lähtisi hyvällä vappufiiliksellä suorittamaan tärkeää tehtävää! Onkos täällä muita vappuinssiin menijöitä? ;) Kuulemma inssiruuhkaa huomenna tiedossa meidän polilla, joten odottelua tiedossa ennen toimenpidettä.
 
Semmoista mulle kuuluu että jo ma pp 5 alkoi munasarjojen kohdalla molemmilla puolilla tuntua juilintaa,vihloovaan ym... Ja nyt kesää edelleen jonkun verran jatkunut sekä oikealla,vasemmalla että keskellä.. Yritän kovasti olla ajattelematta asiaa tai ainakaan olla ajattelematta että tuo kipu olisi jotenkin hyvä asia. Koska pettymys... Mutta ei tässä kohtaa kai kuuluisi vielä juuri kipuilla. Vaikea vain yrittää olla ajattelematta asiaa kun melkein koko ajan juilii ja vatsa on kuin vappupallo! Yritän nyt vain enempiä ajattelematta odotella vielä viikon verran. Huoh.
 
Neeeuska, toivotaan, että sun vappupallo on merkki parhaasta mahdollisesta lopputuloksesta! <3
Mulla piiitkästä aikaa toiveikas fiilis, että josko nyt vois jotain hyvää tapahtua tässä kierrossa, sillä tänään suoritetussa inseminaatiossa lähti hyvä määrä uimareita matkaan! (Vrt. 1. inssi) Josko nyt ois meidän vuoro vihdoinkin. Meillä ei vaan kaveripiirissä löydy enää paljoa muita lapsettomia ja näin ollen vietetään vappua kaksin kotona kun ei meitä lapsiperheisiin juuri kutsuta tällaisina ajankohtina. Niin toivoisin, että ens vappuna vois jo olla se oma pieni ihminen sylissä, jonka kanssa vappupalloja ihmetellä. Näistä tunnelmista tsemppiä ja vappuiloa kaikille!
 
Nonni. Pitihän se arvata, menkat alko eilen. Että se siitä taas. Ärsyttävää, menee usko koko hoitoihin.. :(
Jospa Neeuska alottaa kuitenki sen plussa tuulen täällä! Onko ollu mitään tuntemuksia että vois tärppiä?
Ja intopiukalle kans tsemppiä! Jospa se edes jollekkin onnistuis :)
 
Höytyvä, kurjaa ): tosi kurjaa : /
Mulla on edellee jonku verran vihlonu ja juilinu munasarjojen kohdalta ja ehkä vähän kohdunkin seudulta. Tänään kipu muuttui menkkamaiseksi ja luulenkin niiden alkavan huomenna tai ylihuomenna. En tiedä, mieli jo valmiiksi maassa. Miks meitä nyt muka onnistaisi, olo...
 
Inseminaatio tehtiin siis 28.4 jolloin ovulaatio ei ollut vielä tapahtunut, mutta sanoi että ihan juuri on alkamassa. No en itse tällä kertaa tuntenut ovulaatiota? Lääkäri sanoi, että inseminaatiosta 2 viikkoa niin voisi testata eli 12.5. Mutta milloin voisi aikaisintaan jotain näkyä, vai odotanko suosiolla tuohon?
 
Niin ne menkka juilinnat jotka jo kolme päivää kesti niin meinas menkkoja jotka tänää alko,eli eipä paljoo tatvinnu taas testailla. Nyt toukokuu taukoa ja kesäkuussa eka ivf... taukokierto tekee varmasti ihan hyvää niin fyysisesti kun henkisestikin. Kierto on nyt senku lyjentyny vaa ihme juilimiset lisääntuny ni ollaan nyt yks kierto rauhakseen. Tsemppiä teille muille! Kiitos ja näkemiin!
 
Pahoittelut negoista Hyötyvä ja Neeeuska :(

Toivotaan tämän hetken piinailijoille plussia, pakkohan se jonkun on onnistua :)

Meillä jää 3 inssi tässä kierrossa tekemättä, koska ovis on viikonloppuna. Clomit kyllä söin, joten ei ihan turha kierto :p

Neeeuska, päästään yhdessä jännäämään ekaa ivf kesäkuussa, meillä se suunnitteluaika parin viikon päästä ja toivottavasti heti seuraavaan kiertoon päästään aloittamaan. Huomasinkin, että olet jo siirtynyt tonne ivf ketjuun, perässä tullaan! Siirrytään nyt siis julkiselta puolelta yksityiselle.

Tsempit kaikille hoitojen jatkoon ja plussia toivotaan kaikille :whistle:
 
Jaksamista ja tsemppiä kovasti kaikille teille vielä lapsettomille kohtalotovereille näin äitienpäivänä ja lapsettomien lauantain jälkeisenä päivänä. Itselleni viikonloppu on ollut raskas, vaikka paljon juhlaa ja iloa onkin kyynelten ohessa tullut koettua. Taitaa tunneherkkyys johtua osin myös ensi viikolla alkavista kuukautisista. Usko toisen inssin onnistumisesta kun on nollassa. Jos kaipaat kauniita sanoja etkä pelkää kyyneleiden tuloa niin lue oheinen kirjoitus. <3

Tyhjän sylin päivä | Kolumnit - Ilkka
 
  • Tykkää
Reactions: Susanna38
Moikka,
Olen jo jonkin aikaa seuraillut sivusta ja nyt vihdoin päätin rekisteröityä sekä kirjoittaa tänne. Toivottavasti mukaan vielä mahtuu :)

Olemme alle 30-v pariskunta ja lasta on nyt yritetty vuoden 2014 huhtikuusta asti. Perustutkimukset tehty ja kaikki on kuin oppikirjasta, mitään ei kuitenkaan tapahdu. Ikinä en ole saanut edes haamua testiin. Tällä hetkellä käytössä on Clomifen ja siitä menossa viimeinen (neljäs) kierto. Tällä hetkellä kp9 ja tähän kiertoon ajatuksena tehdä ensimmäinen inssi, mikäli ovulaatiotesti-plussa ei osu lauantaille.
Toiveet ei kyllä ole kovin korkealla tuon inssin suhteen mutta lääkäri oli sitä mieltä, että kokeiltaisiin sitä nyt ainakin kerran tai kaksi ennen IVF:ään siirtymistä.
 
Heippa taas pitkästä aikaa! Tänään käyty inssissä, joten piinailijoille alkakoon. Saa siis lisätä piinailijoille!
Ma 25.pv olis verikoe ja nyt vaan toivon ettei vuoto sitä ennen ala ja tulos olis se mitä kovasti toivotaan.
Eka inssi siis tehtiin.

Tervetuloa mukaan karhukopla,mukaan kyllä mahtuu! :)
 
Ei tainnut ensimmäinen inssi onnistua. Huomenna olisi testipäivä, mutta tein jo hätäisenä muutamankin testin ja negatiivistä näytti. Tänään sitten onki jo tuntunut että kierto alkaa. Harmittaa nii paljon.
 
Täällä pistoshoitoa takana 3 viikkoa, annosta nosteltu pikkuhiljaa ja tänään ultrassa 15mm folli, vihdoin! Oireita ovikseen liittyen on. To ovitrelle ja perjantaina inssi! Jännää!!


Sent from my iPad using Tapatalk
 
Harmillisesti tullu taas negoja. :( minä kävin eilen folli ultrassa ja hieman jäi outo fiilis. Ilmeisesti viime kierrossa ei munasolu ollu irronnut? Vaikka pregnylin pistivät sillon inssi päivänä. Kuitenki yksi follikeli siellä ainakin oli, joten pe inssi.
Roope82, meillä on sit ihan samat piinapäivät :) tämä on meille sit viimenen tälle erää. Lupasivat syksyllä vielä tehdä neljännen jos ei tärppiä tule koska ei näillä näkymin olla menossa ivf hoitoihin.
 
Tää on meiän eka ja ristiriitaset fiilikset, kun tosi onnellinen että hoito vihdoin tehdään ja sit mielessä siintää ajatus tosi pienestä onnistumisprosenteista! Koitan pitää mielen positiivisena kuiteskin..


Sent from my iPad using Tapatalk
 
Testipäivä olisi ollut 12.5 ja hätäisenä olin jo sitä ennen testannut negan. No yllättävää, että kierto alko heti tiistaina aamulla. Meillä oli hyvät lähtökohdat, eikä se ainakaan nyt tuottanut tulosta. Folliultra 20.5, jolloin päivittelen sitten lisää tänne inssin ajankohdasta. Clomit jää kuulemma tähän kiertoon pois, koska ne haluaa tehdä inssin luomukiertoon?? En ymmärrä kyllä miksi. Pregnyl pistos tulee ehkä, eivät vielä osanneet sanoa.
 
Tsemppiä kaikille uuteen kiertoon lähteneille seuraaviin insseihin ja muihin hoitoihin!
Mä olen nyt vähän hämilläni siitä, ettei vuoto alkanutkaan eilen, kuten piti. Kierto ollut siis tällä lääkityksellä jo monta kiertoa hyvin säännöllinen, mutta ainahan voi tulla muutoksia. Ennen eilistä oli tuttuja pms-oireita, kuten väsymystä, itkuherkkyyttä ja rintojen arkuutta. Nyt vireystila ollut eilen ja tänään normaali, mieliala hyvä ja rinnat ehkä vähän, muttei erityisen herkät. Eilisen kuljin side housuissa, mut mitään ei kuulunut, tänään särki päätä aamupäivällä. Nyt varmaan ihmettelette miks en oo testannu, mut en vaan oo uskaltanu. :ashamed: Viimeks oon muuten varmaan testannu heinäkuussa ja silloin päätin etten testaa turhaan vaan ainoastaan silloin, jos menkat jo myöhässä. Huomenna kyllä aattelin kaivaa testin kaapista, jos ei mitään sitä ennen kuulu. Tuntuu kyllä tosi omituiselta ja tietty sitä käyttää kaiken vapaa-ajan siihen pohdintaan, et mitä jos sittenkin ois tää eka kunnolla onnistunut inssi tuottanutkin hedelmää... Noh, kerron sit viim huomenna mitä testi näytti. :)
 
Tulihan sieltä tosiaan tänä aamuna elämäni ensimmäiset kaksi viivaa 20kk odotuksen jälkeen! En voi uskoo, että se on vihdoin tapahtunu mullekin eikä aina vaan kaikille muille. Nyt vaan toivotaan, että se pysyy kyydissä tammikuulle asti. Teen vielä digitestin lähipäivinä, ei saa siirtää plussanneisiin ennen sitä! :)
 
Jee! Upeeta Intopiukka!

Ensikäynti ja psykologi on nyt suoritettu, ja koska muita tutkimuksia ei tehdä, voidaan aloittaa hoito tässä kierrossa. Ensimmäinen folliultra 22.5. (kp11) ja lääkkeenä letrot kp 2-6 ja Ovitrelle.

Pulmana siittiöt ja PCOS.
 
Mahtavaa Intopiukka!! Hirmusesti onnea :heart:

Olihan se jo aikakin jonkun plussata! Luo hieman uskoa omaankin onnistumiseen jonain päivän :) Kaikille muillekkin tsempit tuleviin hoitoihin!

Vaikka inssit ei enään meidän hoitona ole, niin käyn lukemassa teidän kuulumisia kuitenki. Itse jo jännitän ensi viikon IVF suunnittelukäyntiä ja odotan innolla seuraavien menkkojen alkua, että pääsee tosi toimiin hormoonicoktailien kanssa ;)
 

Yhteistyössä