Ihan älyttömän hyvä hapankaalipiirakka.

vierailija
Nappasin reseptin netistä https://www.kasvisannos.fi/venalainen-hapankaalipiirakka/
ja toki hieman muokkasin koska mulla oli vain purkillinen kermaviiliä mutta hyvä tuli niinkin.


Suosittelen!
Keitin lähiaikoina kaalikeiton ja mainitsin siitä tällä palstalla. Sain viestistäni hyvin happaman kommentin. Keitto riitti moneksi päiväksi.
Venäläinen ruoka on hyvää. Asuin nuorena Töölössä, ja kävimme syömässä eri kokoonpanoilla kahdessa venäläisessä ravintolassa. Myös venäläinen kirjallisuus on upeaa.
Kävin tänään kirjastossa kysymässä digineuvoa. Vuoroa odottaessani kuuntelin ja katselin kaksikon vuoropuhelua kirjahyllyjen välissä. Toinen heistä esitteli luettavia kirjoja. Hän luki ääneen Kuolleet sielut-kirjan takakannen. Kirja ei kiinnostanut kumppania. Sitten ääneenlukija ehdotti Pelimies-kirjaa. Heti perään hän korjasi Peilimies. Kun lähtee ulos mukavuusalueeltaan digiongelmien takia, eteen avautuu ihana sattumuksien maailma. Tuostakin kehnosti kuvailemastani kohtauksesta olisi saanut pienen katkelman johonkin teokseen, jos sulkakynälläni olisi mustepullo.
Olen katsonut lähiaikoina Agatha Christie-dokumenttisarjan ja yhden osan Neiti Marplea. Päästyäni tähän ikään mitä elän, eteeni avautui koko elämä kaikkine tasoineen. Vapaana ihmisenä tarkkailen maailmaa täysin eri näkövinkkelistä kuin ruuhkavuosien työjuhtana ollessani. Kaikki elämässäni on hupaisaa ja hykerryttävää.
Alkuperäiseen aiheeseen aasinsiltaa takaisin kipittäen. Saksassa syödään paljon hapankaalia. Hyvää se oli, mutta en ole sen koommin sitä edes maistanut.
 
  • Tykkää
Reactions: -riivinrauta-

Yhteistyössä