[i]1998 syntyneet...[/i]

  • Viestiketjun aloittaja mami33
  • Ensimmäinen viesti
mami33
..eli nykyään eskari-ikäiset,mites teillä menee? Onko ikävä vauva-aikaa? :)

Meillä tytsy syntyi 18.5 ja nyt tuleva koululainen (hui?!?).. Aika mennyt nopeasti ja tietyllä tavalla ikävä vauva-aikaa mut sit taas ihanaa kun tytsy jo näinkin "iso"..

 
meidän keskimmäinen on syntynyt syyskuussa 1998 ja on nyt reipas isosisko. kova halu on jo kouluun ja siellä opetltavia taitoja kovasti harjoittelee isosiskonsa opastuksella ja painostaa vanhempiaan loputtomalta tuntuviin arvotuksiin vastaamaan :LOL: meidän neiti 6vee on tulevaisuuden lupauksia muotisuunnittelun alalla, niin kummallisia luomuksia välillä päältä löytyy. tanssii hiphopia ja kilpatansseja. topakka ja tomera neiti kaikin puolin, tulee pärjäämään :heart:

 
auri74
Meillä on kanssa eskaria käyvä pojan koltianen..Syntynyt 01/98. Toista odotetaan syntyväksi helmikuussa, jos pysyy sisällä sinne saakka...

Vilkas ja liikunnallinen poika, kulkee jalkapallokoulussa 2x viikko ja luistelukoulua on käyty. Jääkiekkokoulu on harkinnassa vielä.. Numerot ja kirjaimet tuntee, mutta lukea ei vielä osaa vaikka kiinnostus on kova asiaa kohtaan :D

 
Meidän eskari (10.10.1998) on ylpeä isosisko. Reipas liikunnallinen ja musikaalinen tyttö ja tosi "ison" tuntunen, että joskus on ihan haikee olo. Miten se nyt noin äkkiä on kasvaa hurahtanut. Ei meinaa edes syliin mahtua, yhtä säärtä koko tyttö! :hug: :heart:
Tykkää laulamisesta (käy muskaria) ja lähimetsissä kirmailusta naapurien muksujen kanssa, Tykkää piirtää ja värittää ja kirjottelee jo paljon nimiä ja numeroita. Osaa aakkoset ja laskee sataan (ja ylikin, jos äiti jaksaa kuunnella :ashamed: ). :D

Mitähän vielä, voisi jatkaa tarinaa tästä esikoisesta vaikka kuinka paljon. Onneksi nuorempikin on jo yli vuoden, että jää aikaa keskittyä isoon siskoonkin, eikä aina vauvvaan ja vauvvaan vaan. :whistle: :D :heart: :heart: :heart: :heart: :hug: :hug: :hug:
 
-Rasputin-
Meillä tyttö syntyi 12.1.1998, eli ensi viikolla vietetään 7 vuotis synttäreitä ja koko eskari on tulossa juhliin :D Meidän eskari-tyttö on tosi eläväinen ja täynnä tarmoa. Koko ajan pitäisi olla jotain tekemistä.
Ei ole varsinaisesti vauva-aikoja ikävä, kun hänen jälkeen on ollut kaksi vauvaa jo.
 
Meidän eskarilainen (12.-98 ) on reipas pikku- ja isosisko. Hyvin eskari sujuu ja kouluun lähtöä odotellen (isompien sisarusten läksyn tekoa tarkkaillen). Osaa kirjoittaa ja jotensakkin lukea, ja kaikki tietäväinen on, tietenkin, onhan jo eskari! :LOL:

 

Yhteistyössä