Hyvä kastikeohje kinkun paistoliemestä, kiitos!

  • Viestiketjun aloittaja kinkku
  • Ensimmäinen viesti
Sitä lientä vähän, mistä on rasva eroteltu (kts. Greasen aloittama kinkun sulatus-, ja paisto-ohjeet-ketju ). Se liemi (osa siis siitä ) jatketaan ruokakermalla ja vedellä sopivan miedoksi (ei siis liian suolaista ), suurustetaan maizenalla (ihan tavallinen vehnäjauhosuuruskin käy ), kiehautetaan, mukaan loreutetaan sinappia, ja pippuria vähän.
 
meillä on tää

omana-calvadoskastike kinkulle

4dl kinkun paistolientä
2 salottisipulia
1 dl omenahilloa
2dl kuivaa valkoviiniä
1dl kermaa
timjamia
1 tl hunajaa
2 rkl calvadosta

kuullota sipulit voissa, lisää muut aineet ja keitä lieni puoleen, siivilöi
saosta halutessa maizenalla
 

Yhteistyössä