Hyvä edullinen shampanja?

  • Viestiketjun aloittaja "vieras"
  • Ensimmäinen viesti
"äiti"
Shampanjat eivät ole koskaan kohtuuhintaisia, paitsi jos sinulla on rahaa, mutta silloinhan et tuota kyselisi.

Kannattaa kysyä Alkosta kohtuuhintaista cavaa. Se on kuohuviiniä, joka on tehty samalla menetelmällä kuin shampanja. Cavoissa on monta shampanjaa edullisempaa merkkiä, jotka kuitenkin ovat yhtä laadukkaita kuin edullisimmat shampanjat.
 
"vieras"
Osaisi, alko. Kysy suoraan sieltä. Valikoima vaihtelee paikkakunnittain, joten ihan sama loppupeleissä mitä täällä suositellaan. Siellä ne ovat kuitenkin ammattilaisia.
 
"aapee"
Ei, en ole alkoholisti. Kysyn siksi että häissämme juodaan shampanjaa eikä kuohuviiniä ja siksi haluan löytää hyvän, joka ei maksaisi ihan maltaita kun sitä kuitenkin pitää litroittain ostaa.
 
[QUOTE="aapee";23668105]Ei, en ole alkoholisti. Kysyn siksi että häissämme juodaan shampanjaa eikä kuohuviiniä ja siksi haluan löytää hyvän, joka ei maksaisi ihan maltaita kun sitä kuitenkin pitää litroittain ostaa.[/QUOTE]

Suosittelen lämpimästi hyvää cavaa minäkin. Eroa ei huomaa ja hinta on aivan eri. Cavoja saa aivan loistavia vähän päälle 20 eurolla pullo.
 
Keltainen leski (Veuve Clicquot) maksaa reilu 60e ja on yksi parhaista ja shampanjaksi se on kohtuuhintaista. Möet on n.42e ja se on todella kuivaa, mutta ihan ok. Tuohon väliin jää sitten muutama ihan ok pullo, mutta tuolta hintaväliltä löytyy.

Cavaa suosittelisin myös. Morsiusparille sitten shampanjaa, jos sitä on pakko saada ja vieraille cavaa.
 

Yhteistyössä