hyppykeinusta

Siinä mielessä "turha" ettei meillä yksikään kolmesta lapsesta ole sellaista tarvinnut enkä fysioterapeutin neuvoista sellaista hankkisikaan. Mutta moni kai hihkuu riemusta, kun pääsee pomppimaan...
 
meillä kuuneltiin koppa,koppa, koppakuoriaista ja hypittiin hihii...mut en nyt tiiä oliko mikään pakollinen, kork.10 kertaa tyttö siinä oli, mut ilmatteeks saatiin yhdellä lapsella ollut emman hyppykiikku niin tottakai otettiin.

ehkä ennemminkin ostasin sinuna kävelytuolin.
http://www.lastentarvike.fi/default.asp?docId=11971&paatuoteid=111&valikoimaid=7

meillä oli tämmmönen(tai ainakin samantapane) kummallaki lapsella ja toinen oppi 9 kk kävelee ja toinen 10 kk.
Ja lujaa mentiin ja lapset tykkäs ku pääsi paikkoihin joihin ei muuten pääsisi jo n.5kk vanhana kun oppivat istumaan selkä viivotin suorana.

=) tämä oli meidän best lelu.
Ja kumpikin sai sit tämän toolin jälkeen mopon jolla ajelivat mut moni vertaa ensiaskeltuolia ja mopoo mut mopolla leikkii viä 2 veekin mut ensiaskeltuolilla korkeintaan 1 vee. Eli meillä eka tuoli sitrten mopo ja nyt saivat yhteiseksi sählömopon ja sähköauton =)

 
Meille sanoi fysioterapeutti ettei missään nimessä pitäisi hankkia hyppykiikkua eikä kävelytuolia. Jos jommankumman ehdottomast haluaa niin hyppykiikku on parempi vaihtoehto. Itse en ole kahdelle lapselleni ostanut kumpaakaan. Kaverini lapsi meni 8kk ikäisenä hyppykikussa ympäri, hyvä ettei niskat ollut poikki ja toista lasta olen katsellut kun hän menee kävelytuolin kanssa ja hurjalta näyttää. Törmäilee seiniin, kukiin ym ja tosi kova vauhti ja isoveli vielä kaiken lisäksi työntää vauhtia ja aika hurjaa menoa on. Kyllä ne lapset lähtevät kävelemään kun aika on. Suosittelen mieluummin taaperokärryä!!
 
sain hyppykiikun lainaksi ja meillä se on ollut aika tarpeellinen. Poika oli nimittäin vaativa vauvana koko hereilläolo ajan olisi pitänyt saada olla sylissä ei siis viihtynyt hetkeäkää lattialla maaten. ruokaa ja muita kotiaskareita pystyin sitten tekemään kun poika kiikku hyppykiikussa, eikä koko ajan karjunut pää punaisena. Eli melkein kannattaa katsoa millainen vauva on tempperamentiltaan kävelyyn tai muun liikkumisen oppimiseen en usko että kiikusta on mitään apua.
 
kysymys
Meitä on varoiteltu, (fysioterapiasta sekä vammaisten lasten toimintaterapiasta) että hyppykiikku on rinnastettavissa ravisteluun. Jokainen tietysti tekee niinkuin haluaa, me annoimme hyppykiikun eteenpäin kertoen perustelut miksi emme halua käyttää, mutta ei tulisi mieleenkään kritisoida niitä, jotka haluavat sitä käyttää.:hug:
 

Yhteistyössä