huoltajuuskiista

Hei
täällä yksi kohtalotoveri!
Asiaa on puitu viimeisen kohta 10 vuotta ja viime keväänä vihdoin sain itselleni huoltajuuden. Isää ei ole koskaan vähempää voinut kiinostaa lastaan tavata, mutta aina oikeudessa ja muissa tilanteissa on esittänyt ihan toista. Tuosta yksinhuoltajuuspäätöksestä sain "kiitokseksi" haasteen oikeuteen tapaamisasiasta ja nyt sitten ollaan sovittelussa viidennen kerran. Todella puuduttavaa kun tietää, että kaikki on isän puolelta vain kiusantekoa - ei hänellä ole koskaan ollut OIKEASTI kiinnostusta lastaan kohtaan. Aina kaikissa tilanteissa on sovittu suunnilleen minuutilleen kaikki tapaamisajat, mutta kun pitäisi tulla lasta hakemaan, niin on aina joku este ja sitten ne vaan jäävät. No, minun syytänihän se isän mielestä on - pitäisi varmaan viedä lapsi perille astsi ja noutaa myös eli tehdä kaikki valmiiksi kun ei isä itse saa mitään aikaiseksi.
Harmittaa vaan lapsen kannalta kun ei isä välitä ja sitten vielä joutuu käymään läpi näitä sovitteluja!
Mutta voimia Sinulle - kyllä tosiasiat oikeudessakin puhuvat
 
tsemppiä

itselläni kohta jo neljä vuotta takana erosta ja lasten huoltajuus
riidasta. suurimmaksi osaksi se oli miehen puolelta vain kiusaa
jotta itseltä loppuisi voimat ja menisin lasren kanssa takaisin
todella huonoon parisuhteeseen.
 
Mam
Koeta kestää ja hoitaa itseäsi aina, kun mahdollista. Vastapuolen kiusanteon tarkoituksena nimenomaan on väsyttää sinut. Jotkut kiusaavat tehdäkseen toisesta mielenvikaisen ja nauttivat sitten lopputuloksesta.

Älä päästä exääsi lähellesi, äläkä vastaile hänen viesteihinsä tai puheluihinsa muuten kuin kolmannen henkilön välityksellä. Ei hän lopun ikää jaksa taistella tyhjää vastaan.
 

Yhteistyössä