Huhtikuussa syntyneet pienet palleroiset?

Meillä 22.4 syntynyt tyttö. Pirteä ja hyväntuulinen tapaus. Istuu ilman tukea, kierii, pakittaa ja pyörii napansa ympäri mut ei vielä ryömi. Viimeisen viikon ajan alkanut hurjasti enemmän "puhumaan" ihan omaa kieltään =). Nukkuu pääsääntöisesti hyvin 7-10 h heräämättä ja ruokahalut on loistavat. Minkäslainen lapsukainen teiltä löytyy?
 
Meillä "pieni" tytön taapero, syntyi huhtikuussa 12pv. Istuu hyvin tuetta, nousee konttausasentoon, taloa tutkitaan vauhdilla pörien ympäri, kissasta innostuu ja sitä olisi niin hauska "käsitellä" jos annettaisiin..heh;) kaikki kielletty kiinnostaa, kuten puukopan tutkiminen, pöytäliinojen veto alas, jouluvalot tms..:) Yöllä heräilee pariin otteeseen maitoa juomaan. Ruokahalut hyvät, aamulla ja illalla puuroa, päivällä kaksi lämmintä ruokaa ja hedelmäsoseita.
Joitain ihmisiä vierastaa, Ihmiset jotka "tunkevat" liian lähelle. :hug:
 
Meidän tyttö syntyi 6.päivä.viimeisellä =) raskaus meni kaksi viikkoa yli ja sitten käynnistettiin eikä meinannut siltikään ulos haluta.Äitin massussa olisi ollut paljon mukavampaa. Hirmu kiltti ja helppo hoitoinen lapsi ollut alusta asti. Menoa ja meininkiä riittää joka päivä. Tyttö ryömii kauheaa vauhtia paikasta toiseen. Niin ja kaikki kielletty kiinnostaa. Meillä oli sellaiset jouluvalot maljakossa jonka hän sitten päätti vetäistä alas,kyllä riitti lasinsirpaletta. Oli vissiin paljon parempi lattailla eikä siinä mihin laitoin =) Meillä myös kissa joka kiinnostaisi kovatsi. Kerran sai tarttuttua hyvän otteen kissan karvoista(pitkö karvainen kissa) ja voi sitä riemun määrää,kiljui onnesta :LOL: Noustaan konttaus asentoon ja heilutaan edes takaisin mutta ei viellä eteenpäin osata. Kaikkia tasoja vastaan noustaan ylös. Kävelee hienosto kun kävelyttää. Ja kävelytuoli on kyllä paras keksintö lapsukaisemme mielestä =) omat lelut ei kyllä hirveesti kiinnosta kun löytyy niin paljon kaikkea muuta mukavaa. Tyttö painaa 9,305kg ja pituutta löytyy 69cm. kuinkas muilla? Myös meidän tytöllä ruokahalut on kohdillaan,liekkö isältään perinyt :p yöt nukutaan kokonaan. Illalla käy nukkumaan seitsemältä ja herää aamulla 8.30-9.00 ja nämä unen lahjat taitavat sitten olla minulta :LOL:
 
Täällä olisi tyttö, joka syntyi 11.4. Tyttö on tosi touhukas ja liikumisen opettelussa ollut kovasti nopeampi, kuin veljensä. Hän ryömi ennekuin täytti 5 kk, konttasi heti parin viikon kuluttua ja 7 kuukauden ikäisenä otti tukea vasten askeleita. Nyt 8 kk mennään jakkaraan tukien ja lujaa. Eipä meilläkään omat lelut kiinnosta, vaan kaikki muu! Meidän neidin mitat ovat 7,5 kg ja 68 cm. Nukkuminen on kyllä ihan oma lukunsa, heräilee yöllä 2-3 kertaa ja 1 tai 2 kertaa pitää antaa maitoa. Päiväunet 2 kertaa 2 tuntia nukkuu kyllä hyvin. Ihanan nauravainen tapaus!
 
täälläkin yksi 13.4 syntynyt isännän alku. Meillä puntarissa 10kg ja risat ja pituutta 70cm. Viikkon verran osattu nyt työntää konttaus asennosta itte istumaan ;) ja voi sitä vauhdin määrää kun pyllyllään pääsee kihnuttamaan itteensä eteen päin. Meilläkin piti sitten taas kerran nostaa kissa pöydälle kun kolmesti saman päivän aikana maisteltiin kissan ruokaa ja kaadettiin vesikupit pitkin lattioita...
Meillä tissitellään edelleen ahkerasti, 5 kertaa päivä aikaan ja 2 kertaa herää yöllä syömään. Siirrettiin viikonloppuna nukkumaan omaan huoneeseen kun ei tullut enää yö nukkumisista kellään mitään kun meno oli hurjaa mut nyt rauhoittui kun saa omissa oloissaan nukkua eikä heräile muiden unipuhinoihin eikä me sitten vastaavasti Pojun yö kuuhkasuun. Hyvin iloinen ja nauravainen kaveri on meinkin isäntä ja viihtyy hyvin omien lelujensa ja veljiensä seurassa. Oikein hyvää joulun aikaa kaikkien huhtinaperoiden perheisiin :xmas:
 
Mikado
Täällä 22.4 syntynyt tytön tyllerö. Hän konttaa, nousee seisomaan, kierrähtää istumaan eikä nuku öitään |O Meidän neiti on hiukan kitu kasvuinen painoa on alle 7kg ja pituutta varmaan 66cm. Ensi viikolla on 8kk neuvola niin sitten saadaan tarkemmat mitat. Ihanan aurinkoinen vauva vielä kun saisi yöllä nukkua niin olisi tosi kivaa =)
 
19.päivä putkahti tämä tyllerö maailmaan.Meillä ei vielä kunnolla liikuta,takaperin saa itseään työnneltyä,laminaatti kun on liukasta.Myöskin tuetta istuu ja ei öitään oikein nuku,toisinaan saattaa vedellä 8h heräämättä,sitten taas esm.viime yönä heräsi n.5-6krt ja joka kerta PITI saada tissiä :( tissillä on vaikka kovasti äiti yrittää siitä vieroittaa.Herkkkä uninen neiti,mitenhän onnistuu ison sisaruksen kanssa samassa huoneessa nukkuminen,kokemuksia?
Lokakuussa 66cm ja 7655kg
 
Minulla myöskin raskaus meni 2 viikkoa yli eikä meinannut synnytys käynnistyä millään kunnes vihdoin 5.4 poika suvaitsi syntyä... :) Nyt jätkä on jo iso jössikkä eli 9,1kg ja 72cm. Ryömii hirveää vauhtia, konttausasennossa hytkyy, istuu tuetta ja nousee itse istumaan, seisoo tukea vasten, matkii kaikkea (esim huiskutus, joitain sanoja jopa.. ) ja mikään tavara ei pysy omalla paikallaan ja kaikkea tutkitaan.

Poika ollut aina aika helppo tapaus ja unikoulun tuloksena yöt nukutaan heräämättä paitsi joskus täytyy käydä yöllä laittamassa poika takaisin nukkumisasentoon. Yösyötöt jätin siis pois muutama kuukausi sitten. Syö todella hyvin päivisin ja melkeinpä mitä vaan antaa. Aamu-ja iltapuurot, lämpimät ateriat ja hedelmää myös. Sitten joskus jotain sormiruokaa ja maissinaksut ovat kovaa huutoa. Imetän myös vielä.

Eloisa ja hyväntuulinen kaveri tuo meidän jäbä. Mukava nähdä että täällä on muillakin samanikäisiä pikkuisia. Hyvää joulua kaikille!! :xmas:
 
Meiltä löytyy 14.4 syntynyt tytöntyllerö. Ryömii kauheaa vauhtia ympäri kämppää, tyyli ei ole ihan perinteinen vaan nelivedolla menee..hakee istuma-asentoa ja konttausasennossa hytkyttelee. Yöllä syö kerran, jos sitäkään. Pituutta neidillä on 72,5cm ja painoa 8650g.
 
:wave:
Täällä poika syntynyt 2.4. Tänään just neuvola, pituutta 71,5 cm ja painaa 9100g. Konttaa ja nousee tukea vasten pystyyn, siinä ottaa askeliakin. Menohalut on kovat, otsassa ja poskessa tälläkin hetkellä mustelmat merkkinä..
Hän nukkuu yöt 12-13 tuntia ja päivällä kahdet päikkärit, yhteensä 2-4 tuntia. Mukavan nauravainen poika, nyt kun pääsee liikkeelle itse, aiemmin ollut aika tyytymätön ja kärttyinen välillä. Hampaita nyt ylhäällä kolme ja alhaalla kaksi, lisää näyttäisi olevan parhaillaan tulossa.
 
Onko täällä muuten jonkun muun pienokainen vielä ilman hampaita? meillä ei oo viel neidillä yhtään hammasta vaikka on siltä jo näyttänyt monta kuukautta että olis tulossa mut ei oo vaan hampaita vielä tullut.
 
Meillä eka hammas puhkesi vasta alle viikko sitten! Nyt se on vain pieni nykerö joka on läpi ikenestä. Pari kuukautta hammas selvästi kuitenkin vaivasi ennen kuin puhkesi. Kyllä sitä odoteltiinkin... Toista ei vielä näy. Kyllä ne hampaat sieltä tulevat! :hug:
 
iiu
Meiltä löytyy "aprillipila".
Vauhtia riittää tällä muksulla. Konttaa tuhatta ja sataa, nousee pystyyn ja kävelee pitkin seiniä (tai mikä sattuu osumaan kohdalle). Ja tietysti istuu.
Ääntely on selvästi viimeisten viikkojen aikana muuttunut puheenkuuloisemmaksi, ei vielä selkeitä sanoja tule (paitsi äitin mielestä ihan selvä "äiti" :saint: )
Hampaita löytyy kaksi alhaalta, painoa n.8,3kg, pituus 73,5cm.
Yöt on olleet varsinkin syksyn ajan todella risaisia. Nyt, kun liikkeelle lähdöstä on kulunut muutama kuukausi ja yötissittelyt on jätetty pois, näyttäisi olevan toiveita myös yöunien rauhoittumisesta.
Ruokahalut vaihtelevat, mutta pääsääntöisesti syö hyvin sekä itsetehtyjä että kaupan ruokia. Itse pitäisi saada jo lusikka käteen tai vähintään osua käsillä siihen, kun äiti syöttää .

Eikös juuri noilla huhtikuisilla ole oma kerho, siksi ei täällä niin paljoa kirjoittele...
 
:wave: myös huhtivauva. 29 pvä syntyi meidän poitsu melkein 3 viikkoa etuajassa. Aikamoinen yökukkuja ollut pienestä pitäen.. :| Nyt eilen alotettiin unikoulu jos vaikka sais jotain rytmiä uniin. Meillä pyöritään ympyrää, mennään taaksepäin ryömien, toisinaan hieman eteenpäin, noustaan hetkiseksi konttausasentoon, mutta ei vielä liikuta. Iloinen vesseli kaikinpuolin. Tykkää leikkiä piilosta, halata ja pussata :heart:
 
Täältä löytyy huomenna 8 kk ikäinen tytsy. Iloinen kuin mikä, lempinimi onkin "vehnänen"! Kaupassa hurmaa kaikki, onneks ei vielä vierasta. Vähän pitempään saattaa katsoa, jos uuden ihmisen syliin joutuu, mutta ei yritäkään mitään itkun tapaista. Pituutta ja painoa en oikein tiedä, kun edellinen neuvola oli 6 kk iässä ja seuraava aika vasta 2.1. Arvio kumminkin, että pituutta n. 70 cm ja painoa n. 10 kg. Alas tuli ekat kaks hammasta jo 5 1/2 kk:n iässä, ja nyt näyttää jotain pyrkivän esiin ylhäältäkin.
Konttausasentoon nousee ja siinä hytkyttelee, samoin takaperin ryömiminen onnsituu. Kävelytuoli on tosi kiva, sillä pääsee hyvin joka paikkaan.... :headwall:
 

Yhteistyössä