+++ HUHTIKUUSSA PLUSSAAVAT, toukokuuta suunnittelevat +++

Ei jaksanut meidän pieni kiinnittyä tarpeeksi hyvin :( On vähän epätoivoinen olo... Vaikka sanotaan, että "km:n" jälkeen keho on parhaimmillaan ottamaan vastaan uuden raskauden, mutta ongelmana meillä on myös tuo mies, kun hänen siittiönsä ei ole parhaassa kunnossa. Eli vaatii aika tuuria, että hältä tulee parhaat yksilöt juuri silloin kun on tarvis.

Ehkä meidän pitäisi luopua toivosta kokonaan :(
 
En ymmärrä, miksi luteaalivaihe on tässä kierrossa pidempi. Vuoto alkanee ti tai ke viimeistään, ja sitten pääsenkin clomikierrokseen-- intoa puhkuen. :)

Pahoittelut Kristen.. :( Tiedän tuon tunteen, mutta jos se on suurin haaveenne, älkää luovuttako. :hug:
 
Hei ja tervetuloa uusille!

Me ollan nyt vähän mietitty niin, että jos en nyt tässä kierrossa ole raskautunut, niin jätetään koko puuha joksikin aikaa. Mä mietin sitä senkin takia, että meidän lapset on jotenkin niin tiivis parivaljakko(heillä pikkuisen reilu vuosi ikäeroa), että miten heidän porukkaan mahtuu "kolmas pyörä" nyt kun ikäeroa tulee kuitenkin reilusti enempi kun mitä heillä on ollut. Olisi ihanaa saada toiset kaksi lyhyellä ikäerolla muutaman vuoden kuluttua =) Mutta tää nyt on taas tätä että yritän suunnitella ja hallita elämää liikaa, vähän enemmän sellaista pohdintaa. Kuitenkin silti kaipaan hirmuisesti vauvaa perheeseen. Mutta katsotaan nyt, ehkä meillä onkin onni matkassa tällä kertaa!

Mun omat ystävät tietää, ettei meillä ole ehkäisyä, mutta en ole yrittämisestä sen enempää kertoillut. Olen vaan sanonut, että koska tahansa saattaa tärpätä. Appivanhemmat ei kylläkään tiedä tilanteesta mitään, mutta heillä onkin käsitys, että meille ei enempiä lapsia tule. En oikein tiedä, mistä moinen käsitys on peräisin...ehkä siitä, että heidän kaikilla kolmella lapsellaan on kaksi lasta;esikoinen poika ja toinen tyttö:D Aina sanovat että "Nyt kun teillä on lapset tehty..." "Sitten kun X ja Y on isoja" ja "y on aina teiän pikkuvauva" Hassuja :heart:
 
OMG OMG OMG OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


tein tänään toisen testin ja siinä on ehkä ihan haaleanvaaleanpunertava viiva :eek: :eek: :eek: mitämitämitä, mä en oo koskaan saanu ikinä elämässäni haamua vaan aina on tullu kunnon plussa jos siihen on tullu aihetta! Mä en tiiä mitä ajatella!
 
Onnea Neppi haamusta, kyllä se siitä tummenee!!!!

Itse tein just kans testin ja..... KAKSI VIIVAA!!!!!!!!! RASKAANA!!!!!!! :heart: :heart: :heart:

Kai se on uskaltauduttava hypätä täältä tuonne joulukuisiin! Miss You! Tulkaa pian perässä!!
Käyn varmasti täällä kyllä seurailemassa, mutta toivon etten takaisin putoa, vaikka niin ihania olettekin :LOL:
 
Onnea Viulu <3 Ihanaa!

Mä täällä vaan tuijotan noita testejä, eilistä ohutta viivanpaikkaa ja tän aamuista paksumpaa ja aavistuksen punertavaa haamulaista. Sit tietty menin googlaamaan tone One Stepin käyttäjäkokemuksia ja löysin et aika monet noista herkkiksistä antaa noita viivanpaikkoja ja ehkä jopa värillisiäkin niin taas iski epäluulo. Ne kaks aiempaa samanmerkkistä on kyllä ollu ihan puhtaita negoja joihin ei oo ainakaan vuorokauden sisään ilmestynyt mitään..
 
Tervemenoa Joulukuisiin ja mukaan mahtawa paketti tarrasukkia. :)

Itsellä alkoi menkat ilman tuhruja, outoa, mutta ihan hyvä! Joskos se tyroksiini rupeais tehoamaan?!?

Eli nyt on kp 1 ja pääsee clomikiertokäyntiin. Nyt ei ees kamalasti ketuta, mutta kuukauden päästä sitten ehkä enempi-- on nimittäin kovat odotukset clomien suhteen.

Aurinkoista päivää ja alkavaa viikkoa kaikille!
 
Sone
Vihdoin tännekkin hyviä uutisia, siis onneks olkoon viulu ja neppi!!!

Vib:Niinhän se on ettei kaikkea pysty hallitsemaan.. Toivotaan että teille tärppää tässä kierrossa :heart: Miulla on vähän samatyylisiä ajatuksia kun siullakin, mut nekin vaihtelee ehkä vähän liiankin usein.. ;) Jotenkin tulee sellanen olo välillä ettei meille ole tarkotettu enää vauvoja kun on käyny paska säkä tän homman suhteen, niin tulee ajateltuukin et pitäsköhän jättää koko homma, mut sit taas toisaalta toiveet on suuret.

Kaikille menkoista kärsiville :hug:
 
Onnea plussanneille!

Tulenpa taas tänne ääneen pohtimaan... Mulla on tänään varhasen km:n tai kemiallisen jälkeen kp 8 tai 12 Selkää ja alavatsaa juilii, kuin pahassa menkkakivussa, mutta luulisi tuon vuodon jo viimein loppuneen. Oksettaa, rinnat aristaa hivenen, mutta nämäkin voivat olla vielä oireita edellisestä... Kuinkahan nopeeta nuo oireet viimein katoavat?
 
Kristen ISO :hug: sinulle!!! Eiköhän se siitä sitten taas.. Itsellä oli kans km jälkeen sellanen olo ettei halua edes yrittää, mutta kummasti sitä sitten taas haluaa!

Neppi toivotaan että haamu vahvistuu!!! :heart:

Ja Viulu Aivan mahtavaa!!! Isot onnittelut ja tarrasukkia pienelle!!! :flower:
 
Mariel Ehkä se on yleinen tunne, mutta... Jotenkin nyt tuntuu, että tää alkaa oikeesti olemaan tässä! Kokemusten perusteella, meillä suurin ongelma ei ole hedelmöittymisessä, vaan siinä, ettei pikkanen jaksa tarrata kiinni :( Tässäkin kierrossa n. 1-2pv kiinnittymisajankohdan jälkeen limakalvojen paksuus oli melki 1.3cm, eli mahdollisuudet kunnolliselle kiinnittymiselle olis kyllä pitänyt olla, mutta ei. Nykyään aina, kun hedelmöitys tapahtuu, se päättyy näin. Terolutit ovat olleet kokeilussa 3kk, mutta niistä ei ole ollut apua, greippimehu kuuria on kokeiltu, jos minkälaista vitamiinia syöty ja punaviiniäkin juotu, mutta ei niin ei. Lisäksi miten jostakin hoidoista voi olla meille apua, sillä mitä hyötyä on hedelmöittää ja laittaa kohtuun valmiiksi hedelmöitetty alkio, jos se ei kuitenkaan kiinnity ja vuotaa heti kohta pihalle?? Voi kurja, oikeesti tuntuu, ettei meitä pysty auttamaan tässä hommassa, vaikka kuinka ollaan jonossa lapsettomuushoitoihin :'(

muoks* Siis ehkäpä alan hauduttamaan ajatusta, että tuo yksi kultakimpale, jonka koskaan ei pitänyt edes ainakaan luomusti tulla, jää meidän ainokaiseksi... Työtä se vaatii, mutta ehkä siihen ajan kanssa tottuu.
 
Onnea plussanneille :heart: :flower: Ja :hug: tarvitseville!! Täällä edelleen odottelen yrityksen alkua joka alkaa seuraavista menkoista...jos ne tulee aikasintaan ens vkl.Jos aiemmin niin sit siirtyy seuraavaan kiertoon.Katsotaan,katsotaan :whistle:
Välillä tulee mieleen et tosiaan mulla voi olla kohta kp1 ja yk1. :D
 
Onnea kovasti plussanneille, täältä toivottavasti tullaan perässä! :)

Kävin eilen katsomassa parin päivän ikäistä vauvaa sairaalassa, eikä ainakaan helpottanut tätä kuumeilua ;) Oli se vaan niin pieni, suloinen ja ihana <3 Teki ihan mieli synnyttämään :)

Meillä on nyt ollut tehokasta yrittelyä, tekis mieli tehdä jo testiä mutta tiedän ettei vielä kannata... Täytyy varmaan tilailla lisää niitä halpoja testejä :)

Mahtavaa kun aurinko paistaa ja kesä tulee, mielikin piristyy ja toivottavasti tässä alkais hormonit nyt todenteolla hyrräämään ;) Plussatuulia kaikille ja ihanaa vappua!

 
Onnea Viulu ja Neppi! :flower: Kyllä nuo Nepin kuvat plussilta minusta näyttää - ja siitähän ne sitten varmasti vahvistuu!

Mahtavaa, että plussia tai haamujakin viuhuu välillä :)

Täällä ovis tosiaan myöhästyi, osui kp 25:lle. Nyt siis uudelleen piinailijoissa, menossa dpo 4 (ja siis kp 29). Katsellaan tuottaako tulosta :) Olen ajatellut jättää kesän ajaksi kuumeilun vähemmälle, osuu jos niin on tarkoitettu. Loppuvuodesta alan sitten jo huolestua jollei MITÄÄN ala tapahtua.
 
Neppi ja Viulu Paljon onnea teille!! :) :heart: Mahtava, että täälläkin hyviä uutisia :)

Kirsten Paljon voimia sinne :hug: Ootko vielä saanut tuloksia lapsettomuus polilta? Jos on vaan vaikka progesteronin puutos (vaikuttaa kiinnittymiseen) niin asia on helposti hoidettavissa lääkkeillä :) Kannattaa nyt kysyä ja kuunnella lääkäriä, jos olisi jotain ajatuksia ja ideoita :hug:

).( Tänne ei mitöään kummaa, usko onnistumiseen ei ole korkea, että menkkoja odotellessa mennään taas :) Olisi se mukava, jos omalle kohdalle edes joskus se ilo omasta pienokaisesta suotaisiin, mutta ehkä sen aika ei sitten ole vielä... :'(
 
Sone
Neppi: Tollasia on miunkin plussat ollu :flower: Onnee vaan!!!

Kristen:
Onks siulle tullu niitä hyytytmiä? Miulla on oireet kestäny keskenmenojen jälkeen kuukauden melkeen. Tosi vittumaista!!!

Mie keskityn nyt treenaamiseen! :) Vappuna pidetään uus keskustelu miehen kans et mitäs nyt tehdään, mie aattelin että ehdotan viel tätä kiertoo paussiks. Alettas sit kuukauden päästä yrittää vaikka :) Jos olis henkisesti jo sit toipunu, ei siin muuten mitä mut jos tulis taas km, niin en tiie miten miun pää kestäs.

Ootan tota vappuu kun kuuta nousevaa, me lähdetään mihen kans koko v.lopuks kah-des-taan, ilman lapsia Juhlimaan!!! Oikeesti kyl tekee niin hyvää päästä pois vähäks aikaa. Hotellikin on varattuna :heart:
 
ON: Kp 11 ja tikuttamalla vahva ovulaatio. Sylkitesti negaa.. Tosin enpä enää luota sylkitestiin, se kun näytti kp5 pos ja kusitikut neg.

Nyt on tuntemustenkin mukaan ovulaatio ja koska tikuissa testiviiva on controllia vahvempi, niin nyt vaan p***maan eli jatketaan samalla illanviettotavalla kuin eilenkin :heart:
 
Onnea plussanneille :flower: Kyllä nuo mustakin neppi on ihan selkeesti positiivisia.

).( Itellä on semmonen olo että ei ainakaan pariin kuukauteen sitä plussaa meille pärähdä, mut näin alku kierrosta ei siitä onneks ota ees stressiä. Toista se on sit oviksen jälkeen :) Tänään siis kp 2 ja huomenna alotan taas clomit. Eli saa taas kaikki mun lähimmäiset varautua siihen et saataan sanoo mitä vaan :) ainakin viime kierrossa noi sai mut sanoon just sen mitä oli mielen päällä ja yhtään kaunistelematta :D No mut jos noista nyt apua sais niin on se sen arvosta. :heart:
 
sone Ei tullut hyytymiä, se tässä edelleen kummallista onkin :|
Piupula Eivät anna aikoja tai tuloksia puhelimitse, vaan paperit olis pitänyt toimittaa heille, että lääkäri katsoo, koska meille tarvitsee seuraavaa aikaa. Siks tää hieman nyt viivästyi, kun mulle annettiin ohjeet, että soittele tuloksista ja aikaa kun olet käynyt verikokeissa... |O
 
tiistai 27.4.2010



Heathy.......................kp45/26.........................2. lapsi........yk4
A-H.............................kp35/28?............22v. .....2. lapsi.......yk2
Sarmiina.....................kp34/25-30.....................3/4. lapsi....yk2?
pia..............................kp33/29..........................5. lapsi.......yk2
Marble........................kp32/28-34
Jade-.........................kp30/31...........................1. lapsi........yk3
marika 83..................kp30/30-36.........................1. lapsi......yk4
Nasukka82.................kp28/28-30........27v.........2. lapsi.........yk9
saraji..........................kp27/28-30........33v........4. lapsi.........yk2
Piupula.......................kp24/30-48.........24v........1. lapsi.........yk8
very important baby...kp22/28-32..........29v.........................yk9
Onnellinen x5.............kp22/25............................5. lapsi........yk3
inspire........................kp21/31............................1. lapsi
Jinda..........................kp17/32.............................1. lapsi........yk2
mamitus.....................kp17/28..............26v.........2. lapsi........yk4
Mukiin menevä...........kp17/27-29.........23v........2. lapsi.........yk2
icefairy.......................kp16/28-35.........23v.........2. lapsi........yk2
macy gray..................kp16/32-34.........30v.........2. lapsi........yk6
wilkat.........................kp15/35.............................3. lapsi.......yk6
samara88...................kp12/22-27.......................1. lapsi........yk3
Milja Sivupolku............kp11/28-30.......................4. lapsi.........yk1
BloodyEnd..................kp10/30...............19v........1. lapsi........yk29
Auneliini.....................kp5/28................27v..........2. lapsi........yk3
Mariel85.....................kp5/?..................................2. lapsi........yk1
toiveikas -87..............kp3/30................23v.........2. lapsi
MiiJane76...................kp2/26-34..........33v.........4. lapsi........yk26
Sophie84..............................................................2. lapsi.........yk1
NeliApina..............................................................4. lapsi
Minnäi


TAUSTALLA
mahara
Agaetis
Amf
adora
Sanelma
Sone
Coya
Kristen
Paha päivä



PIINAILIJAT
Jade-..........................dpo14
MiiJane76....................dpo14
Onnellinen x5..............dpo10
very important baby....dpo8
Piupula........................dpo6
marika 83....................dpo5
icefairy........................dpo4



PLUSSANNEET 2oo9
MaybeSomeday...25.12. ...kp28/28-30........23v...1. lapsi..........yk8
Tellu30................27.12. ...kp32/30.......................5. lapsi..........yk2


PLUSSANNEET 2o1o
Riemu ..................1.1. ......kp24(26)/28........32v...5. lapsi.......yk1
tyyty85................2.1. .......kp31/28........................2. lapsi.......yk3
Lara-..................16.1. ......kp40/??.........................1. lapsi.......yk1
ennie.................10.1. .......kp36/29-31 ........33v......................yk4
Hyväsetti...........15.1. .......kp31/33..............30v....3.lapsi........yk2
jemppero...........15.1. .......kp34/28
Auroora..............21.1. ......kp28/28-34

HayLina.............1.2. .........kp33/29-32.........25v....1. lapsi.....yk14
Leli82................3.2. .........kp32/29...............27v....2.lapsi......yk3
Neila
sutulii...............15.2. ........kp27/28..............30v.....3. lapsi
Minnäi..............23.2. ........kp32/31(32)........30v.....4.lapsi......yk2
Sintsu78...........23.2. .......kp27/27-34..........31v....4.lapsi......yk12
Eveny...............24.2. ........kp27/30........................1.lapsi.......yk4
miimii10............24.2. ........kp49/36..............23v.....2.lapsi......yk2

RiikkaVaan.......3.3. ..........kp26/32..........dpo10
piprane ema....3.3. ..........kp27/28..........................................yk8
Sanelma..........9.3. ..........kp28/34?........dpo13
Ezziina............10.3. .........kp22/28...........................................yk2
Tinker Bell.......14.3. .........kp30/33...........................................yk3
miya................25.3. .........kp27/28-30......dpo12......................yk2
AaVee.............26.3. .........pp16/16...........................................yk15

Unelmahöttö...3.4. ..........kp42/36.......................4.lapsi..........yk1?
Viulu...............26.4. .........kp33/28-30.................4. lapsi..........yk2




HAAMUILIJAT
babar...........11.4. ......kp35/35............dpo12......2. lapsi......yk3
Neppi...........26.4. ......kp42/28-??........................3. lapsi.......yk1
 

Yhteistyössä