***HUHTIHIPUT 2008 - Vuoden avaus***

Huomenta!

Essille :hug: ja Joannalle :hug: myös.
vuotiksen prinsessalle onnittelut. :flower:
Ja kaikille oikein hyvää ystävänpäivää! :heart:

Nyt ei enempää kun poika sylissä tahtois myös kirjoittaa.
 
kiitos Puella, Faerie ja baby dream :) juhlat meni hyvin, molemmat muksut jaksoi hienosti. Miskakaan ei vierastanut yhtään (ei se yleensä vierasta, mutta roikkuu kyllä kotona äitin puntissa kiljuen kunnes hyperventiloi jos ei pääse syliin) kun oli paljon kateltavaa.
tarjoilut oli hyviä, vieraat viihtyi eikä kukaan telonut itteään remutessa :D
 
Zeena juu kyllä meillä menee 5 ateriaa rasvalisineen ja välipala korvattu liharuualla myös ja puurot maitoihin jne. kaikkea kokeillaan. allergiaa olen myös itse miettinyt, mutta mistä sen tietää kun tyttö on hyväntuulinen, nukkuu hyvin ja iho-oireitakaan ei ole ja masukin toimii ihan normaalisti että vaivaako joku allergia. kaippa se se oireilisi? ei voi tietää mitä ruokaa varoa kun kerta neiti ei oireile. eli kasvaa vain hitaasti. on muuten erittäin energinen tapaus, eli kuluttaa varmaan myös reilusti.
meillä kanssa piimää juotu ja se on herkkua :p nokkamukista juo kaiken, iltamaidonkin. imetän vielä aamuisin ja iltaisin mutta lisämaitoa juodaan päivisin. lasista on kiva juoda kanssa.
 
:wave: täällä ollaan nyt kaksin neidin kanssa. Mies aloitti tänään työt oltuaan 4kk kotona. Miten toi kiukutteleekin mulle paljon enemmän ku miehelle. Äh. En taida oikein hallita tätä hommaa.

Tääl on kamala pakkanen eikä huvittais mennä ulos. Tunnin päästä pitäis viedä päiväkotihakemus tohon lähipäiväkotiin. Sinne onkin peräti minuutin matka ni sen ehkä kestää :D Täällä pitää hakemus jättää henk.koht. ykköstoiveena olevaan hoitopaikkaan.

Meillä loppu toissapäivänä tuttipullon käyttö ihan vahingossa. Tuttipullot oli pesussa ja iskä laitto sit iltamaidon nokkamukiin ni neitipä vetäs koko pullon tyhjäksi. Enpä enää tarjoa tuttipullosta :)

MB ja neiti tänään 10kk
 
Anu-78
:wave:

Sakun 10kk:n neuvolassa käyty ja täti kirjoitti näin:
"Kasvu nättiä. Yöt nukkuu ja kahdet päiväunet. Ruoka maistuu. Pinsetti ote nätisti. Kuulo +/+" Ja paino 9635g (8765g) , pituus 72cm (70cm) , pipo 44.4cm (43.2cm) suluissa 8kk:n mitat. Seuraava käynti onkin 1-vuotiaana :)
Eli eipä tänne muuta ihmeellistä taas kuulu, kaikki niin kuin ennenkin :)

Mukavaa päivän jatkoa kaikille hippusille ja perheille! :flower:

Anu ja Saku 2 päivää vaille 10kk :heart:
 
Iltoja :wave:

Meille ei ihmeitä. Mies on flunssassa :snotty: ei kiva ei :kieh: jos taas tarttuu Topiin flunssa.

Me ollaan syöty maustamatonta jugurttia ja voi että se oli hyvää Topin mielestä :p ja piimääkin on maisteltu,mut se ei oikein iskeny herran makunystyröihin :x

Täällä oli tänään aamulla 15 astetta pakkasta,mut päivällä laski kymmeneen ni sit oltiin tunnin verran ulkona.

Mut nyt suihkuun ja iltapalalle.

baby dream ja Topi jo yö unilla :heart:
 
Aurinkoista huomenta täältäkin;-)

Väinö onkin vielä päikkäreillä, ollaan leivottu aamu, tehtiin mokkapaloja ja tiikerikakku. Eilen tehtiin jo kakkupohja ja pullaa, josko tekisi kahvipöytään laskiaispullia tuhdilla kermavaahdolla ja mansikkahillolla, Väinöllä kun on tänään nimpparipippalot =) Kaikkia taikinoita täytyi herran maistaa, tosin sokerikakkupohja taisi vetää pisimmän korren, pitkään kuului vain nam nam... :LOL:

Ihanaa, että aurinko paistaa, vaikkakin melko raikas keli oli muutoin; laitoin toppahaalarin alle villapuvun ja vielä villatakinkin, että tarkenee nukkua pihalla päikkärit, ja hyvin tuntuu uni maistuvankin; on nukkunut jo 1,5h, tosin heräsikin sitten aamulla jo neljän jälkeen, eli äiti on vähän väsy :D

Mutta nyt siivoamaan, että ehtii vielä loput hommat hoitamaan ennen iltaa, ukkokin on taas töissä, siitäkään ei apua ole :whistle:

Ihanaa päivää kaikille toivotellen

Dooris ja Väinö
 
Heippa mammat ja hiput!

Meillä lapset on hiihtolomalla, ihania talvipäiviä ollut jo pitkään, mahtavaa! :)
Keskimmäinen täyttää tänään 9-v., justhan se synty.....

Dooris on teillä kyllä tosiaan aikaiset aamut, huh huh |O :hug: . No ainakin ehdit siellä saada hommat tehtyä. Mä oon taas ollut niiiiiiin saamaaton. En muista, milloin viimeksi olisin leiponut :ashamed: .

MB varmaan ihan hyvä päätös, että päädyitte lähipäiväkotiin. Mun kokemuksella ainakin arkea helpottaa ihan järjettömästi se, että päiväkoti on ihan vieressä.

Poitsulle on tässä viikon aikana ruvennut ruoka maittamaan ihan eri lailla kuin ennen. Siis ihan ruoka-ruoka, eikä vain hedelmät ja puuro. Ei ole yhtään tarvinnut temppuilla ja enää en ole antanut tavaroitakaan käteen ihmeteltäväksi. Unetkin on maistunut entistä paremmin. Nooh, nyt kun hehkutan, niin varmasti alkaa hampaita pukata tms., mikä pistää taas kaikki kuviot uusiksi... :whistle: :D .

Mites meidän pinon odottajat voi? Millä viikoilla mennään?

Äh, just vaihdoin pojalle vaipan ja nyt käryää housuissa, joten see ya!

Lilja + poju 10kk+reilu vko tai jotain

*muoks, Väinölle onnea!
 
Moikka!
Me ollaan poikien kans vietetty pakkaspäivää sisällä ku mulla on yskää ja vetämätön olo joten ei jaksanut ulos.. Tai no Arttu nukkui ulkona huikeat 2h ja 10min, olisko ollut kylmä sää vaiko se että laitoin kaverin suosittelemana viltin kuomun päälle. Eli ei tiedä olisko se et on tarpeeksi pimeä nii auttanut nukkumisessa? Puin sille ihan tavalliset sisävaatteet (lyhythihainen body+ohut pitkähihainen paita, sukkahousut ja housut), haalari toppatumppuineen yms ja lämpöpussiin ja sit fleeceviltti kokonaan kuomun päälle, ei mitenkään tiiviisti vaan niin et alta kiertää ilma. Niin ja pakkasta oli aamulla 17 mut kun hain sisälle pojan niin oli laskenut ettei enää niin kylmä ollut.

Väinölle nimpparionnea täältäkin! On kyllä hurjia noi teidän aamut!! Meillä Artulla meinas kans aamut alkaa liian ajoissa niin pidettiin semmonen tavallaan unikoulu tos viime viikolla ja nyt meillä nukutaan taas heräämättä siihen seittemään tai niinku tänään heräs vasta puoli kasilta. Tosin saas kattoo kauan tätä iloa kestää ku tänään Artulta tuli nenästä vihreää räkää ja sillä on puhkeamassa hammas.

Voi elämä ku näyttää muuten sisällä likaiselta kun aurinko paistaa noin matalalta! :headwall: Mä eilen siivosin koko päivän mut ei kyllä yhtää näe päällepäin! Meillä ku on vielä kissakin joten karvaa irtoaa aina näin kun kevätaurinko alkaa lämmittää. Sisäkissa nimittäin vaihtaa karvaa hartaudella..

Anu ja pojat
 
miten pitkään teillä vauvat on tehneet hampaita? kun tuolla jätkällä on taas hammas tulossa, ollut jo pitkään. jos tuo kiukuttelu loppuisi vähitellen sitten kun se hammas putkahtaa esiin...

käly sai eilen tyttövauvan :heart: käynnistelivät sitä torstaista lähtien. ja toinen käly joutui teho-osastolle syöpänsä takia :'( niin se elämä heittelee.
 
Hei vaan täältäkin :wave:
Onnea nimppari sankari väinölle :flower:
Ja muille jotka ovat juhlineet :flower:

Meillä on neitillä keuhkokuume :ashamed: pitkittyneen flunssan seurauksena :| Ollut pientä nuhaa parisen viikkoo ja nyt nousi viikonloppuna kuume ja alkoi korvia raapimaan, vein lääkäriin mut korvat oli puhtaat, pulssi oli lääkärin mielestä liian nopeaa ja räkää ylähengitysteissä joten otettiin verikokeet ja crp oli 55 eli sanoi et todennäköisesti kehittelee keuhkokuumetta ja sai kovat tropit ja tänään käytiin ottamas uudestaan crp ja nyt oli 25 eli lääkkeet puree, mut edelleen kuume nousee :ashamed: neiti on ihan hyväkuntoinen jaksaa leikkiä panadolin voimalla ja syökin kohtalaisesti eli taas katsotaan huomiseen ja jos huononee joudutaan menemään jorvin sairaalaan :'( toivotaan että ei sinne jouduta meneen :|
Hampaita meillä pukkaa vähän väliä yks eli tuntuu et niitäkin tekee koko ajan ja tietysti kiukkuaa vähän väliä.

neiti nukahti täytyy mennä siivoilemaan kun saan kädet irti neidistä vähäksi aikaa, on meinaa melkoinen takiainen nyt :p

vilijonka ja kasandra joka taas sairaana :ashamed:
 
Kaunis kiitos nimpparionnitteluista Väinön puolesta =)

Jeps, nämä aamut ovat vähän turhan aikaisia. Anuuu; miten te hoiditte tuon unikoulun? Olisi ihanaa, jos ukko nukkuisi edes kuuteen :whistle: Toisaalta, nyt ei herää enää kun pari kertaa yössä about, parannusta entiseen siis siltä osin, mutta ihan tööt itse, kun täytyy herätä niin julmetun aikaisin :kieh:

Meillä ukko on petrannut kävelyään päivä päivältä. Nyt vetelee jo hyvinkin pitkiä lenkkejä, jos horjahtaa, ottaa hetkeksi sellaisen V-tyyliasennon, ja kun horjunta vakaantunut, niin matka jatkuu :LOL:

Samaa vaivaa Anuuu täälläkin, ihanaa että paistaa, mutta toisaalta taas... Imuroinkin kolme kertaa viikossa, pölyjäkin pyyhin väliin, mutta aina näyttää siltä, ettei koskaan ole siivottu.. Pakko tehdä asialla taas jotain, ennen kun vieraat tulevat, onneksi tulevat tosin vasta illalla, silloin ei enää paista :LOL:

Dooris ja Väinö
 
Meillä pojalla on vasta 3 hammasta alhaalla, ylhäällä ei yhtään. On kyllä näyttänyt pitempään että olisi tulossa, mutta ei vain puhkea.

Meillepä ei mitään ihmeellistä. Pojat touhuaa välillä nätisti yhdessä ja välillä pienempi huutaa hipaisustakin. Lahkeeseen tullaan roikkumaan jos äiti tai isä tekevät jotain muuta.
 
Anu-78
Iltaa tännekkin.

Ja Väinölle nimppari onnea! :flower:

Vilijonka08 sinne paljon :hug: ja pikaista parenemista kuin myös muille sairastelijoille.

vuotaraaputin kyseli noista hampaitten tulosta, niin meillä on kohta kahdeksan hammasta eli alhaalla neljä jo kohta ylhäälläkin se neljä kun just on näköjään kaks hammasta ylös puhkeamassa samaan aikaan. Ja meillä on kyllä aika nopeesti noi hampaat tulleet...

Tänne ei taas kummasta, koko päivän ollaan juostu asioilla kun miehellä vapaa päivä oli tänään :) Meillä noilla isommilla pojilla on hiihtoloma viikolla 10 :) samoin myös mies on sillon lomalla :) onneks on niin ei tartte yksin tääl koko katrasta hoitaa :D eikä meillä ole mitään suunnitelmia sillon..mut jos sitä jotain keksis :)

Mut kohta nukkumaan jotenka öitä kaikille!

Anu ja Saku joka huomenna 10kk:ta :heart:
 
Huomenta :wave:

Meille on kans tullu noi hampaat nopeesti nyt on jo 8 hammasta ja taitaa pukata vaan lisää
:D
Meillä on kaverin tytön 1v-synttärit perjantaina. Pääsee Topi eka kertaa syntärijuhliin :D

Meillä on hiihtoloma ens viikolla ja mies pitää sillo kans talviloman =) mitä nyt sano et käy ajamassa muutaman kerran puita,ku lopetti puunajon kesällä ni on jo ikävä sitä hommaa :LOL: ajaa nyt haketta.
Ei olla mitään ihmeellistä suunniteltu kyseiselle viikolle. Käydään poikien kummeja moikkaamassa. Ja nyt viikonloppuna mennään Vaakuna ralliin sinne tulee Kimi Räikkönenkin. En kyl dikkaa koko miestä vaikka mite on maailmanmestari |O

Mut mukavaa päivän jatkoa hipuille :wave:

baby dream ja Topi tänään tasan 10kk. :heart: enää pari kuukautta ni 1v. :eek: apuaaaa mite äkkiä se aika meneekään.
 
anuuu tiedoksi sullekin, että Ideaparkin Enfanttiin on juuri saapunut Iséos-néo -turvaistuinta v. 2009 väreissä (starlight grey, oxygen black, mango red, night blue). Me mennään tässä lähipäivinä sovittelemaan ja ostan sen kyllä samantien jos vaan on hyvä :)
 
Pikaisesti kysymys maitoallergian oireista. Pojalla ei tunnu millään lähtevän jalkataipeissa oleva ihottuma pois, kakka on myös erittäin löysää ja pahanhajuista. Kala on pois ruokavaliosta selvän allergian vuoksi, sitrushedelmät ja omena myös ehkä aiheuttavat oireita. Mutta, mutta... Onko yleistä, että lehmänmaito aiheuttaa iho-oireita? Musta alkaa nimittäin tuntua, että pojan iho-oireet ja löysä kakka ajoittuu niihin aikoihin, kun jouduin alkaa antamaan sille korviketta. Muiden maitotuotteiden tulo ruokavalioon ei ole ainakaan kakkaa kovettanut, täysin päin vastoin.

... Pitää lukea teidän kirjoitukset paremmalla ajalla. Pojan ihottuma-asia vaivaa nyt NIIN mieltä.

Mavi ja poika kohta 11 kk:tta.
 

Yhteistyössä