***HUHTIHIPUT 2008 - Vuoden avaus***

Huomenta :wave:

Kiva kuulla sinusta Nöppönen

Mites Dooriksen ilta meni?


Täällä on aivan ihana ilma aurinko paistaa ja on muutama aste pakkasta. Kohta lähdetään Topin kanssa pulkkamäkeen :D

Mukavaa alkanutta viikkoa hipuille :wave:

Nii ja piti kysyä et mites [/b]Anu-78 Teidän kylpylä reissu meni? Toivottavasti saitte nauttia ja rentoutua ;)

baby dream ja Topi 9,5kk.
 
:wave:
Meiltä vähän 10kk neuvola kuulumiset =)
Neiti on nyt 71cm pitkä ja painaa 8100kg :D pieni ja laiha neiti, mut oli sentään kasvanut sen verran et täti ei sanonu muuta. Pipo tais olla 45cm :p
Meillä on taas kaikilla muksuilla räkätauti ja kasandra oli kuumeessa pari päivää, mut onneks ei enää tänään kuume noussu.
Kasandra huutelee äittä äittä ja yrittää kovasti matkia isompia, kaikki taa taa ja pää pää kaa kaa, tättä ja daa daa tulee korkealta ja kovaa kun neiti mennä touhottaa koko ajan johonkin ja vauhtia meillä myöskin riittää niin että ei malttaisi edes päikkäreitä nukkua :$ työn ja tuskan takana et sain neitin äsken nukkumaan mut nyt sitten onneksi nukkuu =)

Ihanaa aurinkoista talvipäivää kaikille
Vilijonka ja kasandra
 
Anu-78
:wave:

Reissusta palattiin eilen ja oli kivaa :) Uimassa käytiin ja Saku tykkäs kovasti varsinkin siitä porealtaasta =) Kaikki meni loistavasti siellä, ei mitään ongelmia ollut mitä nyt muurahaiset vaan oli kiusana siinä meidän huvilan vessassa :x Syötiin, juotiin ja uimassa käytiin sekä urakalla lämmitettiin saunaa kun siinä huvilassa oli saunakin :) Ja illalla istuttiin miehen kanssa takkatulen ääressä ;) Pitänee joskus kyllä ottaa uusiksi :) eli baby dream kyllä nautittiin ja rentouduttiin ;)
Tänneppä ei mitään muuta uutta kuulu, pitää kohta laittaa poitsu päikkäreille kun alkaa jo näyttää siltä että väsy tulee.
Ja ihana ilma tuolla ulkona nyt :) aurinko paistaa ja melkein 4 astetta lämmintä :)

Mukavaa päivän jatkoa kaikille!

Anu ja Saku reissusta palanneet
 
paranemisia muillekin kipeille :hug:

meillä Miska on nyt ihan kauhealla tuulella ollut :headwall: se on räkäinen ja yskäinen ja tekee hampaita. heti jos lasken sylistäni niin alkaa järjetön huuto. eilen jo suosiolla kaivoin kantoliinan esiin, siinä tykkäsi olla monta tuntia. ja äiti sai kädet vapaiksi.

huomenna passitan miehen aamulla Miskan kanssa lenkille ja mennään Minean kanssa kaksin kattomaan Mimin ja Kukun esitystä Sampolaan. se on meidän lähellä (Minea saa taas mennä bussilla, tykkää siitä kauheasti) ja on vielä ilmainen JA saan aikaa kaksistaan tytön kanssa välillä. me on muutenkin viime aikoina seikkailtu busseilla vähän missä sattuu :LOL:

sain viimein itteäni niskasta kiinni painonpudotuksenkin suhteen ja nyt vaaka näyttää viisi kiloa vähemmän kuin viisi viikkoa sitten :) oon luvannut itelleni että viidestä kilosta tulee tyttö-koru, kymmenestä poika-koru, viidestätoista väliholkki ja kun se kaksikymmentä kiloa on tippunut (ja sillonkin ois vielä vähän pudotettavaa) niin käyn lisäämässä tuohon nimitatskaan jotain kivaa, en vaan ole päättänyt mitä.
niin näitä koruja http://www.turkukorut.fi/korut.html
 
Hyvää päivää! Tämä tyttö sai ku saikin liput Madonnan keikalle ja varasin hotellinkin samalla!! :D Ei vois hienommin viikko lähteä käyntiin. Sain liput ihan ilman mitää ongelmaa netin kautta heti ysiltä. Tais olla maksettuna yms klo 09.05 että aika hyvä suoritus. Kaverini oli aamulla klo 06 ollut makuupussin kans jonottamassa lippuja ja sai vasta lähempänä kymmentä omansa, joten tällee ku vertaa niin aika vähällä vaivalla ja ajalla sain omani...

Ja jos vähän vauva-asiaakin.. Arttu on nyt joka päivä ottanut niitä paria askelta ilman tukea, muttei enempää. Saas nähdä koska se oikeesti kävelee enemmän ku konttaa. Joko Dooriksen Väinö kävelee enimmäkseen?
Mut sitä se tekee kokoajan et nousee seisomaan keskeltä lattiaa ilman tukea. Siis ku ennen on noussut ensin tuen kans seisomaan ja vasta sit päästänyt irti.

Anu ja Arttu melkein 10kk
 
Tervehdys!

Mekin saatiin liput Madonnan keikalle! Ihan kiva lähteä katsomaan vaikkei mitään super-faneja ollakkaan. :)

Kuulostipa vuotaraaputin samalta menolta kuin täällä. Räkäinen ei oo mut huutaa ihan jatkuvasti jos laitan lattialle. Manducaan koitin selkäpuolelle mut yritti vaan karata sieltä koko ajan. Tosi kivaa kun toinen ryömii perässä ja huutaa kuin pahemmassakin hädässä. :( Välillä on vaan pakko huudattaa jos pitää tyttöjä hoitaa. Naapurit on jälleen kerran iloisia...

Pitäis jostain kaivaa voimia vähän unikouluttaa poikaa kun on alkanut syömään yöllä kaksi kertaa. :headwall: Teen itelleni karhunpalveluksen ku syötän, en vaan oo jaksanu huudattaa ku nukahtaa nopeesti syötön jälkeen. :ashamed: Helppoa se ei tuu olemaan, tuo on niin voimakastahtoinen ja helposti hermostuva et taas saa naapurit kiroamisen aihetta! :LOL: No ei vaiskaan, meillä on tosi kivat naapurit joilla on itellä lapsia et ei se yllätys oo et lapsista tulee ääntä. :D

Täällä on kylmä ja tuulinen päivä, ei huvittais lähteä ulos. Luntakin pukkaa oikein urakalla, kai ne lumityöt pitää mennä tekemään. Mieskin tulee vasta illalla niin on pitkä päivä edessä.

Mukavaa päivää kaikille! :wave:

RouvaP ja Poika 9,5kk
 
Ai niin, meillä säästetään eikä 10kk neuvolaa oo ollenkaan. :/ Mietin kyl jos varaisin kuitenki ajan jollain verukkeella.
Voi ei, meidän puskissa on varmaan 20 tilheä, henki lähtee jos ne herättää pojan... :kieh: Mä meen häätämään niitä!
 
jee, hyvä että anuuu sait liput :D

Pannunen on se hyvä että muillakin on känkkäränkköjä. liinassa tuo jätkä tosiaan viihtyy mutta jos ei ole liinassa niin pakkohan on välillä huudattaa ja antaa olla lattialla. ei täällä muuten tulisi tehtyä ruokaa tai muita kotihommia jos pitäisi vaan kantaa eestaas. ehkä se yhden lapsen kanssa onnistuisikin mutta esikoinenkin tarvii äitin apua välillä.
tänään ois askartelukerho mutta mua ei huvita jättää tuota jätkää karjumaan isälleen pariksi tuntia. enkä jaksa pakata poikaa mukaan, oon ihan sippi kun tänään on taas semmonen päivä että :headwall:
Miska saa kanssa yöllä tissiä. vierotan sitten samalla kaikista syötöistä kun täyttää vuoden.
siitä tulikin mieleen, miten muut on vierottaneet aiemmin lapsensa rinnasta? Minea oli 1v4kk ja sillon vielä ihan älytön tissitakiainen, kävi rinnalla monen monta kertaa päivässä. yhtenä päivänä sitten jätin kerralla koko imetyksen. se oli sillon helpompaa koska tyttö selkeästi hämmentyi siitä että välillä sai rintaa ja välillä ei, kun kokeilin jättää imetyskertoja väliin. en sit tiiä miten tämän kaulakilluttimen kanssa teen parin kuukauden päästä |O onneksi mies on huhtikuun isäkuukaudella kotona :saint:
 
Heippa täältäkin jälleen;-)

Baby Dream;
Kiitos kysymästä, ilta meni hienosti. Ruoka oli hyvää, Olli Lindholm oli ihana ja jatkoillakin oli hauskaa;-) Väinö oli pärjännyt naapurintädin kanssa loistavasti, ei ollut itkenyt kertaakaan, leikkinyt ja häärännyt vaan kaiken aikaa; edes illalla ei ollut rutissut yhtään =) Tilannetta ehkä tosiaan helpotti se, että naapurin rouva oli meillä yötä, eikä Väinön tarvinnut lähteä kotoaan ja lelujensa luota minnekään.

Anu:
Ihana romanttinen reissu teillä ollut; hyvää sellainen väliin tekisi täälläkin;-)

Vuotaraaputin;
Onnea!!! Loistava suoritus, 5kg 5 viikkoa :flower: Itsekin oli jokusen kilon saanut pois, ja tämän vuoden olen saanut 3x viikossa käytyä kuntosalillakin, eli josko kesään mennessä saisin vielä 10kg.. Saas nähdä :LOL:

Anuuu:
Meillä Väinö kävelee pieniä matkoja, jokunen metri menee että heilahtaa, ja seisomaan nousee kanssa hienosti ilman mitään tukea; mistähän on mies tuollaiset jalkalihakset saanutkaan, ei ainakaan minulta :LOL: Mutta kyllä vielä hyvin hanakasti silti kädestä tulee hakemaan mukaansa. Kaatuillut ei ole, mikä on kyllä ihme, aina nätisti laskeutuu käsien varaan tai suunnitelmallisesti pyllylleen lelujen viereen =)

Rouva Pannunen;
Kyllä ne varmaan sen neuvolan antaa, jos kysyt? Meillä ainakin täti sanoi, että milloin vain saa tulla ylimääräisiäkin, jos siltä tuntuu, me tosin asutaan täällä maalla, eikä lapsia mitenkään julmetusti ole ilmeisesti =)

Miekin mietin tuota Madonnan keikkaa, mutta kun kuulin, ettei ole kun seisomapaikkoja.. en sitten saanut aikaiseksi.. Mietin, miten tällainen vanha mummeli jaksaisi seistä tungoksessa tuota aikaa :ashamed: Upea keikka varmaan on, olen kateellinen teille kaikille, jotka sinne asti päätitte lähteä :hug:

Ihanaa iltaa kaikille hipuille toivotellen

Dooris ja Väinö, perjantaina jo 10kk!
 
Kiva, että Anu-78:lla ja Dooriksella on ollut mukavaa viikonloppuna! Minäkin olen lähdössä ulos taas perjantaina, toivottavasti poika pärjäilee isän kanssa hyvin, edellisestä kerrasta on jo pari kuukautta aikaa.

Me menimme tänään miehen lounastunnilla maistraatissa naimisiin. Juhlistimme asiaa pikaruoalla ja donitsi-kahveilla, sitten mies meni iltapäiväksi takaisin töihin. Romanttista =) Poika nukkui vaunuissa koko toimituksen ajan, eikä huomannut mitään. Otettiin sentään vähän valokuvia todisteeksi.

Jaksamista sairastupiin,

Rouva Viljaliina ja poju, ylihuomenna 9kk
 
Viljaliinalle ONNEA :flower:

Täällä edelleen flunssan kourissa. Äitini on täällä tämän aamun hääräillyt. Siivoillut ja hoitanut Pinjaa että saisin levätä ja ehtisin parantua perjantaiksi. Silloin olisi töitä... baari jossa olen töissä niin järjestää tuolla meidän seurantalolla tapahtuman jossa pe esiintyy Remu&Hurriganes ja Ile Kallio ja Kaija Kärkinen. Lauantaina esiintyy sitten Dingo. Ja mähän aion olla silloin töissä tiskintakana.. terveena tai kipeänä, mut sitä kokemusta en missaa!!!
Jaahas... menen jatkamaan pötköttelyä.

Joanna ja Pinja 10kk
 
Onnea viljaliinalle :flower:

Meillä oli eilen 10 kk neuvola. Pituus 70 cm, paino 6990 g ja päänympärys 45 cm. Tuumasi vain että kasvaa omalla tavallaan.

Minä lopettelin esikoisen imetyksen hiljalleen. Vähensin yhden imetyksen kerrallaan niin että vuoden ikään loppui imetys. Viimeisen imetyksen jätti lopulta itse pois. Nyt jos menis yhtä helposti.
 
Mä en esikoisen imetystä kovin tiedostaen lopettanut, mutta meillä se kans väheni imetys imetykseltä ja lopuksi oli enää yksi imetys päivässä kunnes herra ei enää suostunut rinnalle. Sillee mä nytkin ajattelin tehdä. Toivottavasti vaan onnistuu, oli se niin helppoa ku ei ollut mitää itkuja tai muutakaan ahdistusta kun se väheni pikkuhiljaa..

Oon alkanut kattoon nyt et monelta ja montako kertaa päivässä poika syö rintaa ja kuulemma (neuvolassa kysyin) jos menee 2dl vaikkapa viiliä päivässä voi hyvin vähentää jo 3 imetykseen päivässä. Me ollaan nyt 5 imetyksessä.. Ajattelin kk:ssa vähentää kolmeen, jos vaikka ensi viikolla jättäis yhden pois, ja siitä sit vuoden ikään mennessä ne loputkin.
 
Heippa täältäkin!

Onnea Viljaliinalle! :flower:

Meilläkään ei 10kk neuvolaa täällä ole, mutta käytiin silti mitat hakemassa, koska vieläkin vähän huononlaisesti syö. Eli poitsu oli 75,5cm ja 8845g. 400g oli tullut kahdessa kuukaudessa. Tasaisesti kuitenkin kasvaa omalla käyrällään eli ei hätää :heart: .

Meillä esikko lopetti itse imemisen seinään. Kakkosen kanssa lopetin imetyksen pikkuhiljaa, imetyskerta kerrallaan. Lopuksi oli enää iltaimetys jäljellä ja sekin loppui jotenkin itsellään. Poikaa ei tarvinnut erityisemmin vieroittaa. Imetys loppui kokonaan, kun poika oli n. 1v.2kk.

Nyt pojalle ruokaa!

Lilja + pikku-ukkeli 10kk+1pv (mihin tää aika menee :eek: )
 
Imetyksen lopettamisesta meillä imetys väheni hiljalleen ja sitten se hiipuikin kokonaan, kun poika oli 7kk.
Hysteerinen pisti vaan silmään nuo teidän pojan 10kk mitat. Meillä melko samankokoinen poika ja vieläpä samana päivänä syntynyt :) Meidän 10kk mitat olivat 8900g, 72cm :heart:
Syökö muiden vauvat vielä yöllä? Vai onko meidän poika ainoa :ashamed: Meillä syödään edelleen kerran yössä, se on helpoin tapa saada poitsu uudestaan nukkumaan :snotty: Roope on yhden ainoan kerran eläissään nukkunut läpi yön heräämättä ja se tapahtua toissa yönä, 10h putkeen vau :D

Annalea ja Roope 10kk1vko
 
Meillä yösyönnit jäi siinä 5 kk kieppeillä pois, kun alkoi mennä 5 ateriaa päivällä. Siinä vaiheessa tutista oli apua, nukahti sen kanssa uudelleen. Nyt ollaan oltu jo jonkun aikaa ilman tuttia. Aika helposti siitä tässä vaiheessa eroon pääsi.

anuuu: Meillä kanssa on vielä 5 imetys kertaa päivässä, mutta huomisesta lähtien meinasin pudottaa yhden pois.
 
Kiitokset onnitteluista :)

Meillä syödään edelleen ties kuinka monta kertaa yössä, ainakin 3-5 kertaa joka yö... Itse asiassa yösyöttöjen määrä on vain lisääntynyt pojan kasvaessa, pienempänä söi vain 1-2 krt/yö. Mutta kun poika herää joka tapauksessa harjoittelemaan konttausta ja seisomista, niin imettäminen on kätevä tapa nukuttaa takaisin. En oikein usko, että yöimetysten lopettaminen vähentäisi heräämisiä - toinen on vaan niin innoissaan liikuntataidoistaan, että pakko on liikkua yölläkin!
 
Annalea poika syö öisin. lopetan sitten yöimetykset ja päiväimetykset kerralla.

äh, meillä on lauantaina tytön prinsessasynttärit ja nyt kauhea ressi että piisaako tarjottavat :snotty: kakkua en jaksa tehdä kuin yhden barbie-kakun (eikä meille toista mihinkään mahtuisi säilytykseen). vieraita on parikymmentä ja kakku on kuuden munan :whistle: onneksi lapset ei paljon kakkua syö kun on tarjolla sipsiä, keksiä monenlaista, pasteijoita, cocktailpiirakoita, karkkia...
 
Viljaliina onnea :hug: :hug:

ilmouttaudun vaan. Taustailen nyt enempi on tää vasurilla kirjottaminen ihan hanurista. Eilen siis leikattiin olkapää, 4 viikkoon ei saa liikuttaa yhtään :'(

Annalea ompa meillä saman kokoiset pojut :heart:

Hysteerinen sairastuvalta ja pikku-ukkeli reilut 10kk joka on urhooollisesti päiväkodissa
 

Yhteistyössä