»»» Huhtihiput 2008 - Osa 1 «««

Hysteeriselle onnea! :flower: Siitä vaan tjottaileen, tai no, tietenki mies pitää mukaan saada :LOL: mut kokemuksella 2-vuoden ikäerosta voin sanoa että on ollut tosi paljon helpompaa tämä ensimmäinen vuosi kahden kanssa ku olisi ikinä voinut kuvitella! Ja nyt on aivan ihanaa aikaa ku on 1- ja 3-vuotiaat kaverukset. Niistä on niin paljon seuraa toisilleen ja ku jakavat huoneen keskenään ovat jotenki semmonen tiimi, iltaisinkin menevät aina hymyssä suin nukkumaan ja supattelevat keskenään hetken ennen unia. Ja välillä ne istuu sohvalla pieni isomman kainalossa ja katsoo pikkukakkosta! :heart: Söpöjä poikia! En voisi kuvitellakaan elämää ilman toista lasta... Ja sitä kolmatta me aletaan tjottaileen vuoden vaihteessa. Olis tarkoitus ennen kolmatta saada ainaki tontti ostettua ja pistettyä taloprojekti alulle.. Joten siksi ei vielä kiirehditä kolmannen kanssa, vaikka itseasiassa mies jo tossa puhui että eikö vaan sittenki jo alettais yrittään.. Mut en mä halua vielä, vähä taukoa nyt.. Tai mistäs sitä tietää vaikka mun mieli muuttuis. Mut eipä siihen vuoden vaihteeseenkaan enää ole ku puoli vuotta. :D

Anu ja ihanat pojat
 
Heippa täältäkin jälleen:)

Me ollaan "asuttu" pihalla monta päivää, siksei ehdi oikein koneellekaan, pakko nauttia näistä ihanista keleistä! Väinökin tuntuu onneksi olevan ulkoilmaihminen, välipalatkin syöty ulkona monena päivänä, kun ei sisälle olla raaskittu tulla laisinkaan :LOL:

Meille ei muutoin ihmeitä kuulu. Uudet opitut asiat alkavat olemaan lähinnäkin sanoja, niitä tulee selvästi jo jokunen, ja lisää reenataan kaiket päivät :LOL: Väinöllä on pari sellaista sanakuvakirjaa, ja aamuisin ja iltaisin hakee aina jomman kumman, peruttaa syliin istumaan ja sitten aletaan reenaamaan, kova tahto tuntuu toisella oppia paremmin kommunikoimaan sanojenkin voimalla =)

Onnea kaikille vauvahaaveita rakenteleville ja vauvayritysten kanssa jo touhuavillekin ;) Meille ei tosiaan enempää lapsia tule, Väinö saa olla se ainoa jo tuosta tekemisen haasteellisuudestakin johtuen :whistle:

Ihanaa päivää ja alkavaa viikkoa kaikille hipuille, lupasivat taas ihan sikaupeaa keliäkin =)

Dooris ja Väinö
 
Heippa täältäkin :wave:

Meillä pientä sairastamista edelleen, se nyt ei oo mikään uusi uutinen. Aleksin antibioottikuuri loppui viime viikolla tiistaina ja sen jälkeen itkeskeli öisin. Vein sitten perjantaina näytille kun ajattelin ettei kuuri purrut. No niinhän se vähän oli, toinen korva jouduttiin puhkaisemaan kun siellä oli edelleen märkää. Takana oli siis 2 kuuria kuukauden aikana.
Nyt näyttää aika hyvälle, tosin kamala keltainen paksu räkä alkoi valua viikonloppuna :snotty:
Että katsellaan kuinka pitkään päästään.

Meidän oma lääkäri oli niin hauska kun totesi meidän mennessä vastaanotolle että "ethän sä nuku siis koskaan tällä menolla". No en niin. Sitten kysyi, että joko aletaan miettiä putkitusta. Sanoin, että päätä sinä, sinähän se lääkäri olet. Siihen lääkäri totesi että "joo, mutta mä en valvo niitä öitä vaan sinä"
Nyt kuitenkin katotaan vielä kertaalleen, että josko tää tästä...

Ihania ilmoja ja ja meillä poika kans kova olemaan ulkona. Keinuminen ja hiekkalaatikolla oleminen on ihan pop. Ja kavereista tykkää kovasti. Lähi taloissa on paljon lapsia ja mitä enemmän porukkaa ja ihmeteltävää, niin sitä paremmin viihtyy.
 
Heipparallaa!
Meidän viime yö;
Vein Annille maidon ja menin takas nukkuu. Vähän ajan päästä kuului kauhea kolahdus ja sitten hysteerinen huuto. Sanoin miehelle että mene äkkiä katsomaan. (kolme oli kello ja miehellä soi jo herätyskellokin, menee neljäks töihin). Nella makas siellä lattialla, oli ollu tulossa meidän sänkyyn ja liukastunut matkalla. Liukastunut koiran pissaan!! Koira oli siis kussu Nellan huoneen ovelle. Nella oli ihan märkä, kun oli kunnon lammikko mihin kaatunut.
Mä jouduin sitten Nellan käyttämään väkisin suihkussa, Nella vaan huusi ja huusi.
Lopulta sain Nellan mun viereen rauhottumaan ja nukkumaan.
Nellalla on oma rakas tyyny, jota ilman ei nuku, puristaa tyynystä yöllä tai halaa sitä. Mutta kun tyyny oli kanssa kastunut siinä kusilammikossa. Ja arvatkaa kenen naaman edessä se tyyny lopun yön oli!? Mun tietysti. Oli erittäin epämukavaa. Noh, aamulla heti ylösnoustessa piti viedä tyyny pesukoneeseen, että ehtii pyöriä ennen päikkäreitä. Ja heti kun kone oli pyörinyt piti antaa Nellalle se märkä tyyny.

Nellan kun sain nukkumaan mun viereen, Anni aloitti itkun ja piti toinen maito viedä, mies oli just ehtiny töihin lähteä. Ehdin takas sänkyyn, kuului taas huuto, kun Annilta tippui pullo..
Että johan oli yö.
Helvatan koira!! Edes kipollista ei vettä juonut yöllä ja illalla kävi ulkona. Yöllä mies sen vielä ulkona äkkiä käytti, oli kussu taas 3 kertaa.

Meillä Anni sanoo perässä tosi paljon sanoja, mutta itsenäisesti ei juurikaan.

Hippoliina ja Nella 2v5kk ja Anni 1v2vk
 
Heissan :wave:

Meille ei ihmeitä kuulu. Ollaan oltu ulkona kaiket päivät ja täällä kans syöty ulkona välipalat :p

Me saatiin viikonloppuna etuterassin kaiteet valmiiks ja takaterassin päätyseinämät kans,nyt ei puutu ku pation ja takaterassin etuosan rimotukset enää.

Hippoliina ota yöks koiralta vesikuppi pois. Meillä ei koskaan jätetä koiralle yöks vesikuppia sillo ku on sisällä yötä.

Ostin Topille pyörään istuimen ja kypärän kirpparilta ja poika tykkää kovasti olla kyydissä takaa kuuluu vaan et hui hui ja viuh viuh

Mut nyt on mentävä
:wave:

baby dream ja Topi
 
Pikaiset moikat täältäkin! :wave: Ollaan kans asuttu ulkona kun on ilmoja pidelly. :D Poika rupes käveleen pikkumatkoja ilman tukea ja menee niinku meritähti, kädet ja jalat levällään. Kaikenlaista hommaa on menossa, sain vihdoin varattua kirpparipöydän niin oon koko viikonlopun hinnoitellu ja valkannu vaatteita. Päätin viedä myös pojan rupusimmat tällä keikalla, paremmat jätin varastoon jos vaikka sit joskus vielä yhden sais... :whistle:
Aurinkoa kaikille, nyt opiskelemaan!

RouvaP ja Poika kohta 1v1kk
 
Anu-78
:wave:

Nyt on sitten talo virallisesti meidän =) ( tai siis pankin ja pitkään) tänään käytiin maksamassa loput kauppasummasta pois, nyt ollaankin velkavankeudessa seuraavat 27 vuotta :p isäntä lähti nyt viemään jo noita varasto tavaroita pakulla sinne ja illalla käydään hakemassa kuorma-auto et sit alkaa sen lastaaminen. Virallisesti sit se itse muutto tapahtuu joko lauantaina tai sunnuntaina..niin ja mistä tulikin mieleen et nyt mua ei sit muutamaan päivään täällä näy kun netti sulkeutuu perjantaina joten älkää ihmetelkö...

Ja koirista piti sen verran sanoman että meillä ainakin koirilla on vesikippo yön tossa niitten äärellään, ja eivät oo kyllä sisälle tehneet hätiään, päivisin sitten pitää olla poissa se kippo kun Saku siihen on koko ajan menossa läträämään, välillä päivällä annetaan se vesikippo niille esim. kun poitsu on syöttötuolissa syömässä niin koirat juo silloin vettä...

Mukavaa kesän alkua ja tavataan taas sit kunhan kone alkaa toimia uudessa paikassa =)

Anu ja Saku
 
Huomenta

Täällä on sateinen keli ei kiva ei :(

Anu-78 Onnea vielä kerran talo kaupoista ja onnea uuteen kotiin :flower:

Meillä on lauantaina miehen siskon pojan 18-vuotis juhlat. Tänään täyttää 18 mut lauantaina juhlitaan :whistle:
Eilen piti värjätä pojalle tukkakin. Huomenna on sit hällä inssi ja kirjalliset.

Mut nyt kakkapyllyn pesuun :x

Ei muuta ku hyvää kesän alkua kaikille :wave:

baby dream ja Topi
 
anuuu kiva kuulla noita kommentteja, että kaikki ei ole aivan järkyttävän vaikeeta kahden pienen kanssa :D vauvakuume senkuin nousee.....nooh, katsellaan nyt :whistle:

anu-78 onnea talokaupoista :flower: ja tsemppiä muuttoon. Ei oo mitään herkkua, me tehtiin se rumba viime kesänä, ja tuntuu ettei paikat oo järjestyksessä vieläkään. Tosin meillähän on pihat tekemättä jne.jne...ja ikuista remonttia se kait omakotitalossa on :p

Hippoliina onko teidän koira minkäikäinen? Voisko johtua vanhuudesta tai jostain muusta sairaudesta moinen sisälle pissailu?? Meillä on reilu 7-vuotias koira, eikä se kyllä vielä sisälle ole yöllä tehnyt, eikä muutoinkaan, vaikka onhan tuollakin rassukalla jo kaikenlaista vaivaa.....

Mutta kait se pitää töitä olla tekevinään kun niitä kerta on, eikä ole vielä pois potkittu :D

-Hysteerinen-
 
Huomenta pitkästä aikaa!

Meillä ollut netti pois käytöstä muutaman päivän, kun teki ukkonen tuhoja, mutta nyt pelittää taas.

Anu-78 onnea uuteen kotiin, ja voimia muuttohässäkkään!

Hippoliina mulla tuli kans mieleen tuosta teidän koirasta, ettei olisi virtsatientulehdus. Mulla on semmoinen mielikuva, että olis aika yleinen ja aiheuttaa just tuommoisia oireita. Ikävää joka tapauksessa.

Meillä kävellään kans jo ihan koko ajan. Ulkonakin mennään jo kävelleen. On se uskomatonta miten nopeesti ne sitten oppii kun alkuun pääsee. Sanoja ei vielä tule, äittää hokee koko ajan, mutta en kyllä ole varma että tarkottaa sillä mitään.

Sateista täälläkin, pitää kuitenkin jossain välissä yrittää ulos. Hyvää kesän alkua kaikille!
 
Hysteerinen: Meilläkin pojilla ikäeroa vain 1v 9kk ja hyvin on pärjätty vaikka miehellä työrytmi onkin sellainen että kävi välillä vain nukkumassa kotona. Tietysti välillä tuli haasteellista imettää toista, kun toinen vaati huomiota. Mutta kaiken kaikkiaan voin suositella. Nyt jo huomaa miten toisesta on seuraa ja ei osaisi ajatellakaan ettei olisi kahta lasta.

Tänään olisi nuoremman pojan päiväkotiryhmän kevätjuhla. Mennään koko perhe. Itse pitää mennä vielä yöksi töihin.
 
Heippa taas täältäkin! Meille ei kuulu ihmeempiä, paljon ollaan ulkoiltu ja poika viihtyy tosi hyvin hiekkalaatikolla, mikä on minustakin ihanaa varsinkin aurinkoisina päivinä. Eilen oli korvakontrolli ja 4 viikon takainen korvatulehdus on onneksi parantunut hyvin.

Kiva lukea kokemuksia kahden lapsen kanssa elämisestä, täälläkin mietitään kovasti kakkosen yrittämisen aloittamista... jotenkin vaan hirvittää. Sitä paitsi laitoin juuri eilen työhakemuksen yhteen paikkaan, jonka kovasti haluaisin. Työt alkaisivat jo elo-syyskuussa, mies jäisi sitten kotiin pojan kanssa jos saisin paikan. Mutta epätodennäköistähän se on, hakijoita varmaan riittää. Jos en saa paikkaa, niin olen vielä kotona toistaiseksi ja annetaan varmaan kohta kakkoselle lupa tulla. Mullahan on kyllä vakityö odottamassa, mutta saa odottaakin vielä jonkin aikaa!

Kivoja ulkoilupäiviä kaikille,
Viljaliina ja poju
 
Heippa täältäkin;-)

Onnea Anu-78:lle täältäkin, muuttaminen on ihan hanurista, mutta kun saa tavarat kunnolla sisään ja saa alkaa sisustamaan, se onkin sitten kivaa =)

Meille ei ihmeitä kuulu. Tänään käytiin retkeilemässä taas ideaparkissa, kun satoi ja tuuli päivällä. Haettiin Väinölle parit neulehanskat, kun hukkasin vanhat, ja vähän vesileluja, kun saatiin naapurista puhallettava uima-allas pihaan. Eilen testailtiin sitä jo kylppärissä, ja ukko oli ihan ekstaasissa, reilut puoli tuntia polski ja sitten puoliväkisin raahasin hammaspyykille ja pyjaman pukuun :LOL:

Vaatteita meidän ei tarvitse vähään aikaan taas ostaakaan, perittiin miehen työkaverin tenavan kaikki vanhat vaatteet, niitä on nyt sitten 116 senttiin asti.... Kenkiä tulee vielä kuulemma pari kassillista jälkikäteen.. No, meille kelpaa kyllä! Ei tarvitse sitten kun ehkä jotain "hienompia" vaatteita eli niitä rakastamiani vanhantyylisiä hommata, ja kesäksi ompelen parit henkselipussihousut, olen ihan addiktoitunut niihin, sopivat meidän Väinölle loistavasti :LOL:

Mutta josko menisi jotain iltapalaa kehittelemään kanssa, herra just nukahti ja saa hetken lötkötellä jälleen kaikessa hiljaisuudessa eli telkkaria tuijottaen :LOL:

Ihanaa viikon jatkoa toivotellen

Dooris ja Väinö
 
Meillä koiralla ikää 5 vuotta. Eilen joutui olemaan 24 tuntia, eikä tehnyt sisälle, vaikka olin jo varma että olis tehny. Joten ei taida mitään vaivaa olla.
Kai se vaan on siinä, kun ei ole koko ajan vettä ja sitten kun sille antaa puoli kipollista vettä juo sen kerralla. Kun tuota vettä ei voi koko ajan pitää kun tytöt käy lotraamassa siellä sitten.
 
Hippoliina voipi olla juurikin noin kuten kirjoitit. Meillä kans kuppi piti olla välillä pois, mutta nyt ostettiin kodinhoitohuoneeseen portti, joten koiran kupit on siellä ja koira itsekkin haluaa välillä mennä sinne "piiloon" pojalta. Tosin eihän nuo portit välttämättä enää vanhempia lapsia pidättele, mutta tätä meidän taaperoa nyt ainakin vielä :D

Mä olenkin tänään kotona. Pojan hoitopaikassa (yksityinen pph) sattui lähipiirissä kuolemantapaus, ja hoitaja pyysi että josko ei tänään vietäisi hoitoon. Ja meillä ei siis ole varahoitopaikkaa, mutta ei tällä hetkellä tarvitse, kun onnistuu tuo töistä pois jäänti helposti...ja pidempi aikaiseen hoitotarpeeseen saadaan sitten anoppi tänne, jos nyt vaikka pph:lla menis jalka poikki.....
 
Huomenta. Eeron sisäinen klo käy jotenkin kummasti.. kun on menny 19.30-20.00 nukkuun nii herätys on klo 6 eilen sit veny nukkuunmeno 20.45 asti ja jätkä sit heräs aamulla klo 5.00 |O eiks pitäs nukkuu pidempään jos menee myöhemmin nukkuunkin .. :whistle:
 
Heh Essi meillä sama juttu. Jos neiti käy nukkumaan ennen kasia, herääkin yleensä ennen kasia. Jos taas käy nukkumaan ysiltä tai sen jälkeen niin herää jo puoli 7. Ja tällä viikolla todistin tätä 3 yötä peräkkäin kun oltiin kotona niin myöhään, että pääsi tosiaan vasta 9 jälkeen unille. Hirveet silmäpussit sit päivällä, mut aamulla ei vaan uni maistu pidempään. Hassua.

Muuten ei mitään ihmeellistä täällä, ensiaskelia vasta otetaan. Pelottaa niin hirveesti lähteä itte kävelemään vaikka taitoa löytyy kyllä :)
 
Anu-78
Tervehdys jälleen! :wave:

Muutto tehty ja se meni aivan sutjakkaasti :) tavaroitakin on saatu paikoileen jo hyvin ja peräti nettikin toimii =) en oo sit yhtään nettiriippuvainen, enhän minä :D ja tänään illasta käytiin siivoomassa entinen asunto ja huomenna ois sitten avainten palautus ja sun muuta hommaa...

Sakulle sit nousi kuume :( en tiedä johtuuko tästä muutto hässäkästä (ottaako toinen stressiä ) tai sit tästä kuumuudesta tai sit oisko vauvarokko tulossa kun ei ole muuta kuin pelkkä kuume vaan, tos mittasin ennen nukkumaan menoa niin oli 39.2..

Mut nyt ei muuta kuin palaillaan taas :)

Anu
 
Heippa täältäkin jälleen;-)

Olenko ehkä hieman kärvähtänyt, eilen olin Väinön kanssa naapurien veneellä koko päivän, ja paloin niin, etten meinannut yöllä saada nukuttuakaan... No, josko seuraavalla kerralla ottaisi oikein aurinkorasvaakin, tänään taidan olla pihalla paita päällä, jostain syystä :whistle:

Väinökin kävi ensimmäisen kerran järvessä uimassa. Kahlasi napaan asti ihan suorilta jaloilta, vaikka vesi olikin vähän viileää vielä, ja sitten vain humpsahti nurin, eli sukelsi.. No, ei hätää, äijä vain nousi seisomaan, ja jatkoi kaisloilla leikkimistä kuin ei mitään olisi tahahtunutkaan :LOL: Seisoin kyllä itse vieressä koko ajan, eli ei mitään hätää olisi ollut muutoinkaan ;)

Mieskin täyttää tänään 40v, mutta mitään juhlia ei tarvitse pitää, juhlitaan sitten juhannuksena, jos ja kun saadaan vene vesille. Kai sitä joku paketti täytyy kuitennii hakea, ja jotain hyvää pullaa ehkä illaksi, saa sitten itsekin samalla :LOL:

Mutta ihanaa ja aurinkoista päivää kaikille hipuille täältäkin toivotellen

Dooris ja Väinö
 
Hei täältäkin!

Näin vaan meilläkin menee aika ulkona ollessa. Paljon helpompaakin kun ei koko ajan tartte olla Otsoa kieltämässä, että ei saa koskea. Kunhan vaan kulkee perässä ja antaa toisen tutustella luonnon ihmeisiin.

Dooris onnea miehellesi! :flower: Meidän miehillä on näköjään sama synttäripäivä, meillä vaan noita vuosia on neljä enemmän. Kakku meinataan lasten kanssa tänään värkätä.

Isommat lapsetkin pääsi kesälomalle, oikein hyvät todistukset saivat. Vanhimmainen sitten tänään meni jo kesätöihin. Onneksi jotain sai, kesäkuun kestää ja sitten viettää kesälomaa. Mutta meinasin pestä ikkunoita lopultakin tänään, kun on noita leikittäjiä Otsolle siksi aikaa. Eli ei kun hommiin!
 
Heippa pitkästä aikaa, meillä kuluu päivät niin tuolla ulkona ettei meinaa sisälle päästä millään. Saati sit et olis koneella istumassa ja ainakaa niin kauaa että ehtis tänne kirjoittaa. Nyt Arttu nukkuu sisällä päiväuniaan ja isompi leikkii omassa huoneessa joten on mullakin hetki aikaa istuutua koneelle. Tosin olis kyl pyykit viikattavana, posti edelleen laatikossa odottamassa hakijaansa ja roskis vietävänä joten en taaskaan kauaa täs ehdi penkkiä kuluttaan.

Meille ei noin muuten oikein edes kuulu kummempia, joten ei oikein keksi kirjoitettavaakaan..

Anu ja pojat
 
Dooris meilläkin pikku-ukkeli meni lauantaina ihan pokkana kahlaamaan järveen, kun oltiin äitini mökillä, eikä yhtään hätkähtynyt hiukan viileää vettä, onhan se sentään "kylmää" verrattuna tuohon normaali kylpyveteen. Hirveä huuto vaan tuli kun en antanut kauhean kauan puljata vedessä, olis halunnut vaikka kuinka kauan siellä lutrata.

Puellan ja Dooriksen
miehille onnea :flower: on kyllä herroilla hyvä syntymäpäivä, nimittäin meikäläinen "juhlii" myös synttäreitä tänään :D vein töihin muffinseja....

hmm, mitähän muuta. vauvakuume senkuin kasvaa...mutta katsotaan nyt kuin käy. Pillerit jätin nyt pois, joten vauva on tervetullut jos on tullakseen. Tosin tuota poikaakin tehtiin aika kauan, joten en hätäile vielä, enkä intoile....hih, hyvähän se nyt on sanoa....mutta oottakaas vähän aikaa, niin johan alan olla hiilenä :LOL: mutta haluan kuitenkin olla tällä palstalla, enkä taida jaksaa siirtyä kuumeilemaan. Tää meidän huhtihippusten pino on niin kiva :heart:

Anu-78 hyvä, että olette saaneet muuton tehtyä. Toivottavasti Sakulla ei ole vauvarokko, meillä luultavasti oli se, en ole varma, kun ne "pilkut" oli niin mitättömiä, etten ole ollenkaan varma, mutta joku tosi rankka kuumetauti kuitenkin, joten sakulle paranemisia :hug:

MB:n joko teillä päästellään kunnolla menemään???

Essi meillä on kans noita ongelmia, tosin nukkumisen kanssa kokoajan jotain ihme häikkää, aika rasittavaa kun olen jo töissä, välillä on ihan zombi olo, vaikka yritetään vuorotella, mutta enhän minä raukka saa nukuttua vaikka mies menis kattomaan poikaa, kun ensin joudun potkimaan miehen ylös ja sitten en enää saa unta


mut nyt lähden nukkumaan ja kerää voimia huomiseen työpäivään......
:LOL:
 
Hysteerinen mulla on pari tuttua, jotka ovat saaneet tokan lapsensa "tuosta vaan", vaikka eka on saanut alkunsa hedelmöityshoitojen tuloksena. Toisen ei pitäny edes pystyä lapsentekoon "normisti", mutta niin vaan toka lapsi sai alkunsa ihan yllättäen ilman mitään hoitoja :) Että varo vaan ei sitä tiedä vaikka olisit jo ensi viikolla raskaana :D

Meidän neiti ei vaan uskalla lähteä kävelemään satunnaisia sattumia lukuunottamatta. Ulkona käveli yksi päivä pitkän matkan, kun ensin rohkaistiin tarpeeksi. Ja ihan täysiä kävelee sitten kun kävelee, ei mitään ongelmia, ei vaan toinen uskalla kun on niin varovainen luonteeltaan :heart:

Jaahas, taitaa helteet olla ohi tällä erää, mutta niinhän se perinteisesti taitaa olla, että kesäkuussa on aina p****t kelit..

 

Yhteistyössä