Laitoin kinkun uuniin tuossa kuuden maissa illalla. Laskeskelin, että sen pitäisi olla valmis tuossa puolen yön tietämillä. No, kävin äsken kurkkaamassa paistomittaria, niin hitto, näytti että sisälämpötila olisi jo sen 75 astetta. Sitten hokasin, että en sitten ole laittanut sitä mittaria alkuunkaan paksuinpaan kohtaan. Otin siis ja siirsin mittarin paikkaa - minkä johdosta sisälämpötilalukema laski noin 65 asteeseen.
Teinköhän mie nyt ihan emämunauksen? Uskonko tätä uutta lukemaa ja annan sian muhia uunissa vielä, vai otanko jo (kohta) pois?
Mieskään ei ole kotona, en saa henkistä tukea pähkäilyilleni kotoa, joten auttakaa!
Teinköhän mie nyt ihan emämunauksen? Uskonko tätä uutta lukemaa ja annan sian muhia uunissa vielä, vai otanko jo (kohta) pois?
Mieskään ei ole kotona, en saa henkistä tukea pähkäilyilleni kotoa, joten auttakaa!