Nykkö sä otit se 75 asteisena pois ja syötte raakaa kinkkua koko joulun????
Rieputarallaa 22.12.2010 #27 [QUOTE="Noo";22732239]Minä antaisin sinuna olla sen possun tunnin verran vielä uunissa.[/QUOTE] No, se lämpötila nousi vielä uunistaottamisen jälkeenkin 81 asteeseen. Olisi varmaan tullut turhankin ylikypsää, jos olisi vielä ollut uunissa.
[QUOTE="Noo";22732239]Minä antaisin sinuna olla sen possun tunnin verran vielä uunissa.[/QUOTE] No, se lämpötila nousi vielä uunistaottamisen jälkeenkin 81 asteeseen. Olisi varmaan tullut turhankin ylikypsää, jos olisi vielä ollut uunissa.
Rieputarallaa 22.12.2010 #28 [QUOTE="vieras";22732259]Nykkö sä otit se 75 asteisena pois ja syötte raakaa kinkkua koko joulun????[/QUOTE] 75 asteisena kinkku on mehevää, 78 ja siitä ylöspäin on ylikypsää. KINKUN PAISTO-OHJE - K-citymarket Viimeksi muokattu: 22.12.2010
[QUOTE="vieras";22732259]Nykkö sä otit se 75 asteisena pois ja syötte raakaa kinkkua koko joulun????[/QUOTE] 75 asteisena kinkku on mehevää, 78 ja siitä ylöspäin on ylikypsää. KINKUN PAISTO-OHJE - K-citymarket
"Noo" 22.12.2010 #29 Voit kuoruttaa aamulla. Mutta jos mittari oli ihraisessa kohdassa/ihraa pääsi valumaan "reikään", silloin mittari näyttää liian suuria lukemia.
Voit kuoruttaa aamulla. Mutta jos mittari oli ihraisessa kohdassa/ihraa pääsi valumaan "reikään", silloin mittari näyttää liian suuria lukemia.