***Helmet 2008*** vko 5, osa 2

Tultiin pulkkamäestä justiinsa ja mies vielä lähti kaakeli kauppaan kattoon kylppärin kaakeleita.

Piglet Onpa outo juttu, toivottavasti saatte jotain apua lääkäristä :hug:

Ja muillekkin joilla sairastellaan niin iso :hug:

Enempää ei nyt eihdi kirjotella, kun pikku-ukkeli kiipeää taas sohvalle tai pikaseen kysäsen, että onko teillä muilla tätä kiipeily vaihetta???
Meillä on niin älytön tuo kiipeilemisvimma, ois luullut, että kävelyyn opettelu tulisi ekana, eikä kiipeily.
 
Kiipelyä :headwall: :headwall: Tänää keksittiin että käsinojan kautta pääsee kiipeileen selkänojalle :headwall: :headwall: Heti kun käännät selän niin poika on sohvalla ja kuottelee valokatkasijoita..

Meillä ollaa pienessä lämmössä (muutenki ku vaan äiti lämmenny :D ) eikä olla sitte tänää menty kerhoilemaankaan.. Toivottavasti ei oo mitää ihmeempiä kun loppuviikosta on vaikka mitä ohjelmaa..
 
Kevytmel: Meilläkin yritetään kiipeillä, mutta tapaillaan myös askelia. Hattara muuten otti pari päivää sitten ensimmäiset askeleensa tuen kanssa. :heart: Taaperokärryn kanssa tepasteli ja sainpa sen videollekin! :D

Hui, kun jänskättää nuo lähestyvät synttärit. Uskomatonta, että rakas täyttää vuoden perjantaina! Vaikka toisaalta, meillä on juhlat vasta ensi viikolla, mutta kuitenkin jänskättää. Lahja tietty annetaan oikeana juhlapäivänä (ostettiin kuitenkin se BabyBorn -nukke, kun mitään muuta kivannäköistä nukkea ei löytynyt) ja juodaan juhlakaffet aamulla. Meillä onkin valokuvaus varsinaisena synttäripäivänä, nyt perjantaina. Sekin jänskättää tietty. Iho on onneksi nyt rauhoittunut (soijamaito käynee siis! :attn: ), mutta huoh, Hattara kaatui eilen kaiuttimenkulmaan ja poskipäässä on pienen pieni mustelma. No, jollei tuo haalistu perjantaihin mennessä, niin saa valokuvaaja käyttää vähän photoshopia siihen. Ja eiköstä nuo nykypäivänä photoshoppaa muutenkin kaikki kuvat. :p Huomenna on 1-vuotisneuvola ja jänskättää myös se, onko uudet ruokakuviot tuottaneet tulosta... Toivottavasti olisi tullut pituutta ja painoa edes vähän parissa viikossa. :/
 
Ai nii piti Pigletille laittaa :hug: Toivottavasti selviää, tuuhan kertomaan sitte mitä sano. Ja mä haluan kans kuulla kokemuksia Koskiklinikasta, ei olla vielä (onneks) tarvittu lastenlääkäriä ja oon miettiny että mihis sitä sitte menis kun sen tarve tulee. Kävittekö lastenlääkärillä vai jollain yleis- tai erikoislääkärillä? Missäpäin sä Piglet muuten vaikutat? =)
 
Huomasin tänään neidillä molemmin puolin puhjenneet poskihampaat :eek: :eek: Siinäkin lie siis yksi syy tohon kiukkuumiseen ja ruokahaluttomuuteen...
olisko noi (molemmilla puolilla samat) 4. tai 5. hampit....eli tolla on jo 1. ja 2....et ainakin 1 puuttuu siitä välistä, ehkä 2....ei osaa sanoa :xmas:
 
Nyt menee kyllä niin Offtopic-jutuksi mutta pakko päästä kiroamaan jonnekin |O. Kävelin koirien kanssa paikallisen baarin ohi ku sieltä ponkaisi umpideekis ja lässähti naamalleen lumihankeen :eek:. Pakkohan tommosiakin on jotenkin auttaa ettei ihan delaa (tosin kirkkain silmin totean että minusta saisivatkin kuolla).. Siinä sit jalalla tönin äijää muka hereille ja samalla pidin koiria kauempana (nehän iskee kiinni tollasia..). Pariin kertaan piti mennä paikalliseen sanomaan että soittais jonkun istanssin tollasta hakemaan. Reilusti kävin sitten koirien kanssa baarissa B). Noh, äijä virkosi ja koirani lähes iskivät kiinni. Jätin sen niille teloilleen baarin pitäjän vahdittavaksi. Oli muuten vika kerta kun ohitan paikallisen.. Eiks noita dekuja vois muiluttaa vaiks siperiaan tai autiolle saarelle? Joudun toteamaan samaan hengenvetoon että onneksi en ole enää ravintola-alalla töissä..

Joo, heti tuntuu paremmalta ku sain tän sanotuksi :D

 
No niin, Koskiklinikalta ollaan palattu ja hyvillä mielin :) :heart:
Lastenlääkäri oli todella asiantuntija ja kiva ja sen takia neitikin käyttäytyi hienosti koko lääkärireissun ajan. Diagnoosi suoraan lääkärin kirjoittamasta paperista: "Virkeä, utelias tyttö. Äiti sai tänään kameraan kuvattua oireen, josta tulee mieleen myös itsetyydytysoire. Mutta koska oireita tulee paljon, tehdään TAYS:issa EEG-tutkimus, jonka aikana yritetään saada oire provosoitua." Sit sanallisesti lääkäri sanoi, että tyttö on niin pirteä ja silmät niin kirkkaat, että jos se olis jotain vakavaa, niin ne olis sameat ja lääkärille helposti tunnistettavat jostain sairaudesta. Mut se halus kuitenkin laittaa lähetteen TAYS:iin, jotta mitään ei jäis kaiveleen mieleen. Eli meidän tyttö sitten hakee mielihyvää pullistelemalla oikein huolella =) Ollaan miehen kans tosi huojentuneita, vaikka lopullinen diagnoosi tulee sen EEG:n jälkeen. Sinne pitäis päästä viimeistään ens viikolla.

Anno, ollaan tyytyväisiä Koskiklinikkaan. Aika saatiin vielä tälle päivälle, vaikka soitin hiukan ennen puoltapäivää. Ja siellä tuntuu olevan kattava arsenaali lääkäreitä eri sairauksille. Tää lastenlääkäri kommentoi ihan pyytämättä vielä tytön huulessa ja ohimossa olevia mansikkaluomiakin, joten arvosana on ihan 10. =) =)
 
Alkuperäinen kirjoittaja pilvipouta:
Alkuperäinen kirjoittaja Vinja:
Alkuperäinen kirjoittaja pilvipouta:
Tännehän ei ees päässy... :headwall: *hengittää paperipussiin*
no ni, sitähän se sit just on :whistle: sä tuut--> kaikki muutkin tulee--->ilta alkaa--> palsta jumittuu :D

Että vähänkö oot loistava ihminen =)
Hmmm...pitäiskö tää ottaa niinku kohteliaisuutena vai loukkaantua... :LOL: ;) :LOL:
Kaikki haluaa tulla kattoon, kun saat AHAA-elämyksiä :LOL: :LOL: :p

*piiloutuu lumibunkkeriin*

 

Yhteistyössä