*HEINIKSET 2008*

Kiitos suomalainen :hug: .
Mutta missä on kultatiuku?
Ettei vaan ois sit jotain vauvalla... :( .Jotain hämminkiähän taisi olla vauvan synnyttyä.
Ei oo tainnu kirjotella ku sen yhen ja ainoon kerran tällepuolelle.Toivon hartaasti et kaikki ois pikku-tyttösellä hyvin!!!

Ievuska
 
RouvaSumppisuu
Tosiaan, Kultatiukusta ja vauvelista ei olekaan mitään kuulunut. Toivottavasti kaikki hyvin kuitenkin :hug: .

Ievaliinalle toivon pikaista ruokahalun löytymistä ja muutenkin tsemppi :hug: sinne! Äläkä turhaan murehdi tuota kuvausta, hyvin se varmasti menee! Miten muuten se sun käsi, eikös siinä ollut joku kummallinen tulehdus kanyylin kohdassa? Paraniko?

Bubonalle onnittelut rouviintumisesta :flower: ja kauniista tytön nimestä myöskin!

Meillä oli herra A:n neuvola maanantaina (7 vkoa), painoa tais olla juuri kuutisen kiloa ja pituutta 58cm. Eli kasvettu on :D . Kaveri sai tuossa taannoin ihan melkein prikulleen samankokoisen pojan kuin A oli syntyessään ja voihan vinetto kun se oli mini! Hyvä kun uskalsin sylissä pitää :LOL: .

Jaahas, jos nyt painuis suihkuun, kun kerrankin rauha maassa ja kaikki tyytyväisinä unten mailla. Jaksamista kaikille ja muistetaan nauttia näistä pienistä vielä kun ne on vauvoja,

Sumppis ja ex-pikku-B, joka rupeaa olemaan jo iso-A :LOL:
 
Onko kenenkään muulla vauvalla koliikkia ja noin 10 kertaa päivässä vaipassa vihree kakka? |O |O |O
En syö enkä juo maito tuotteita, suklaata, karkkia ja ruisleipää, silti vauva ilmavaivainen. :(
Saa myös "pieru tippoja" ja silti ilmavaivaa. |O |O
 
Moikka. Meillä oli eka neuvola eilen ja 2 viikon iässä mitat:
55cm, eli +4cm
4470g, eli + 600gr
pipo 38cm, +1,5cm

eli ilmeisen hyvin maito maistuupi. ristiäiset olisi 21.9, saadaan pojalle ihka oikea nimi. yöt menee jo 2 syötöllä, mikä on helpotus kun ennen herättiin 2h välein.

poppeli+ poika 2vko 4pvä
 
Sumppis:Kädessä edelleen se samanen patti...Kysyin pojan neuvolalääkäriltä siitä,sano et kanyyliä laitettaessa kudos on vaurioitunut ja siihen on tullu veritulppa,joka ei kuitenkaan oo vaarallinen,veri pääsee siitä ohi...Uskokoon ken haluaa,tuo on jo 5 eri diagnoosi terveydenhoitoalan ammattilaisilta minnkä saan kysyessä ja näyttäessä pattia...

Justiin sain Joosepi vaunukuntoon,eli aamupesut,syötöt ja puennat tehty niin herrapa turautti hirmu vellit vaippaan!!!Ja eiku sama ruljanssi alusta...
Sain isännöitsijänkii kiinni,lupas tehä asialle jotain.Nyt tässä oottelen millon se ämmä tulee siitä sit riehuu oville.No,soitan poliisille ja saan lissää matskua rikosilmotusten tueksi.

suomalainen:Kyl tää tästä,eilen sain eka jukurttia taas alas,sit rupes jo muukin eväs maistuu.Ja ukko toi töistä tullessaan ihan tahallaan valkoista suklaata levyn miulle,pakkohan sitä oli yöllä käydä mussuttaa ku pojan olin syöttäny eka.Ovelia nuo äijät.Miulla vaan henkinen ahistus muuttuu jotenkii fyysiseks pahoinvoinniks, kaippa se on sitä psykosomaattista se.

Lähen pessee nyt hutut Joosepilta,koira-reppana töröttää jalat ristissä eteisessä ,palailen varmaan myöhemmin uuestaan.

Ievaliina ja Jooseppi 7 vkoa ja jokunen päivä
 
Alkuperäinen kirjoittaja suomalainen:
Onko kenenkään muulla vauvalla koliikkia ja noin 10 kertaa päivässä vaipassa vihree kakka? |O |O |O
En syö enkä juo maito tuotteita, suklaata, karkkia ja ruisleipää, silti vauva ilmavaivainen. :(
Saa myös "pieru tippoja" ja silti ilmavaivaa. |O |O
Pakko oli vielä kommentoida,kakkaa tulee taas tuutin täyeltä,ainakii 5-6 krt:aa päivässä.
Vauvanhoito oppaassa lukee näin(vauva-lehden mukana saatu):Rintaruokitun lapsen ulosteet ovat tavallisesti keltaisia,ryynimäisiä,löysiä ja happamanhajuisia.Joskus ne voivat olla hieman limaisia ja vihertäviä.Vauva voi ulostaa joka aterian yhteydessä tai kerran viikossa.Kumpikin on normaalia.

Eli uskosin et kaikki on ihan ok siltä osin.
Nyt on pakko lähtee!

Ievuska
 
kiitos kaikille niille jotka komentoi jeminan nimee =) =)

Ievealiina : kylläpä teillä on hirvee naapuri !! saisvat vaan ojenukseen mokoman eukon veis vaikka hoitoon sen....jaksamista sulle sinne naapurin ja ukon kans ....virtuaalihali sulle..

meillä ollu taas tää aamu yhtä kaaosta ja mulla kauhee päänsärky |O |O

napatatti on kutistunnut kun saimme viikko sitten Dektarin reseptin jota laitetaan siihen tattiin eilen käytiin kontrollis ja laitto vielä laapista siihen ja sano et voi ite laittaa sitten tota tattilääkettä parin kolmen päivän päästä...jospas se nyt sitten lähtis siitä =) =)
meillä Jemina nukkuu hyvin öisin ..eilen ilalla nukahti josksu 22 ja heräs 6 aikaa syömään melkein aina herää tos 6 meni mihin aikaa vaan nukkuu ...

1.9 meillä on sitten Jeminan 2kk neuvola ja Jennan 3v neuvola hän kun täyttää 2.9 sen 3v aika menee hirveetä vauhtii....jälkitarkastus olis sitten 3.9 saa senkin pois päiväjärjestyksestä :whistle: :whistle:
no lauantaina ilalla alko sitten kuukautiset ei onneksi vuoda kun mikäkin niegara mutta kuiteskin...oli niin ihanaa kun ei ollu sitä vaivaa 9kk:teen...

mites joko muilla on ollu ristiäiset /nimiäiset ??

nii mihinkähän kultatuikku on menny ? toivotavasti vauvelilla ja hällä on kaikki hyvin ?

meillä neitosen kakka on semosta vihertävää hiukan ryynimäistä se lisärauta värjää sen ja tuoksu on vallan tyrmäävä :D :D :x ja sitä kakkaa tulee välillä silleen että kaikki vaateet joutuu pyykkiin mutta sitten tosiaan on se ummetus vaarakin joten annan levolacia annoksen aamuisin et masu toimii ( toivotavasti tekis hampaat pian ni ei tarvis enään antaa lisärautaa )
mä syön ja juon ihan normaalisti maitotuoteita ja neitonen pierutelee kyllä mutta ei kitise kauheesti...

mutta nyt häärää tonne kun Jemina nukkuu ..outoo kutsua nimellä kun oppi siihen justiinaan
:whistle: :whistle:

bambiino ja Jemina viikoa vaille 2kk
 
RouvaSumppisuu
Bambiino, mulla on varmaan (taas :D ) mennyt jotain ohi, mut miks annat tuota lisärautaa?
Meillä ristiäset oli jo kolme viikkoa sitten, just sain kiitoskortit väsättyä ja kaiverrukset kummilusikkaan ja muihin hommattua. Täällä satelee taivaan täydeltä, onneks sain koiran lenkitettyä jo aamupäivästä, saa vähän huilia mammakin.
 
aamu-urakka taas tehty- nyt vihdoin nukutaan...saas nähdä kuinka kauan !!!

Meidän pikkuinen känisee kauheasti ja koko aamu on pelkkää tutin antoa ja käninää.Ruokaa tarjoilen ja sitä se lupsuttaa pienissä erissä koko aamun.

Mikä meillä mättää ??? Ilman tuttia ei voi olla kun heti raivoaa. Korvikkeena on Omneo, joka sai masunkin toimimaan kunnolla. Pierutipat menee ja pieruja tulee. MÄ HAJOAN KOHTA !!!

Auttakee, :'(

Minttis & kitisevä hattivatti 6 vk 2 pv päälle :heart:
 
Täällä taas kyselemässä! Olen kyllä lukenut palstaa säännöllisesti, mutta kirjoittamaan en ehdi.

Mitenkäs muiden vauvat nukkuu päiväunia? Meillä nukutaan hirveän huonosti! Neiti kyllä nukkuu yöllä 6h+3h unet ja on aamulla tunnin verran seurallinen ja viihtyy hyvin sylissä. Sitten alkaa itku ja raivoaminen. Saattaa nukahtaa tissille, mutta herää 5-10 min kuluttua itkemään. Nukkuu vaunulenkillä noin 30min jälkeen vaunuun, samoin autossa menee pitkään ennen kuin nukahtaa(ja aina kovan itkun jälkeen). Kotona kun yrittää nukuttaa niin raivoaminen kestää esim. tunnin ja sitten simahtaa tunniksi nukkumaan. Harvoin nukkuu 1-2h pitempään ja korkeintaan kahdet päiväunet päivässä. Eli kantamista ja syliä tarvitaan jatkuvasti. Tyttö ei ole tyytyväinen kuin tissillä, muuten raivoaa. Tissittelyä harrastetaan tosi paljon, mutta sitäkään ei äiti jaksa kokoaikaa :ashamed:

Jos kohtalotovereita löytyy tai vinkkejä miten saada tyttö nukkumaan päivällä niin olisi mukava lukea niistä!!!

Jaksamista kaikille mammoille!!!

annikki ja neiti 4vkoa
 
Minttis, kuulostaa jotenkin tutulta, mutta ei kuitenkaan meidän tilanteelta.

Meillä syödään vain tissiä. Lisäksi menee 2 jekovit tippaa päivässä ja cuplatonia useimpien syöttöjen yhteydessä. Pieruja tulee jonkin verran ja kakka yleensä kerran päivässä. Röyhtäytän silloin kuin ei nukuta(tai siis yritetä nukkua). Tuttia ei osata syödä kunnolla. Joskus ottaa kunnon imun, mutta aika nopeasti tutti tippuu pois. Niin ja meillä ei känistä vaan karjutaan :whistle: Tissiä tosiaan voisi antaa kokoajan, mutta äiti ei jaksa sitä! Imuttelu on sellaista maraton-tyyppistä, eli tyttö syö helposti 1-1,5h kerrallaan.

Ja näin on siis jatkunut jo noin puolitoista-kaksi viikkoa, joten huhhuh...!!!! Onneksi meillä on yöt :LOL:

annikki
 
Pika heipat!
Laittakaa mulle yv:nä tietoja joita haluutte tonne etusivun listaan, nimet jne. Ku käyn lueskelemassa usein, mutta kirjottaa en ikinä kerkee...
Poju huus eilen illalla monta tuntia ja mikään ei auttanu.
Annikki meil esikko oli just tollanen eikä siihen auttanu mikään... :snotty: Ajan mittaan helpotti. :hug:

Mulle piti tänään laittaa se kierukka, mut lääkäri ei saanu sitä laitettua. Kolme kertaa yritti... :x Nyt sit oon vähän kipee ja vuodan... Parin viikon päästä toiselle lääkärille, jos se osais paremmin. :/

Ievuskalle iso :hug: hirviönaapurin kanssa! Kauheeta, ku joutuu pelkäämään tollasta. |O
suomalainen eipä sit taida teijänkään vaaville auttaa mikään muu ku aika. :hug: Ootko kokeillu vyöhyketerapiaa (vai mitä se nyt oli?) Meille esikoisen aikaan sitä suositeltiin, mut ei kyllä kokeiltu, ku silon alko helpotaan.

Nyt jätkä heräs.
 
Alkuperäinen kirjoittaja RouvaSumppisuu:
Bambiino, mulla on varmaan (taas :D ) mennyt jotain ohi, mut miks annat tuota lisärautaa?
Meillä ristiäset oli jo kolme viikkoa sitten, just sain kiitoskortit väsättyä ja kaiverrukset kummilusikkaan ja muihin hommattua. Täällä satelee taivaan täydeltä, onneks sain koiran lenkitettyä jo aamupäivästä, saa vähän huilia mammakin.
koska Jemina oli syntyessään niin pieni ni lääkäri määräs hälle sitä koska niin pienillä ei ole rautavarastoja ( 2305g ) jos hän olis painannut sen 2,5kg ni ei olis tarvinnut lisärautaa hänelle antaa....nyt joudun siten jokapäivä antamaan sitä tilanteesta riipuen 0.1mg *2 jos menee korviketta enempi kun ritamaitoo ni sitten vaan kerran päiväs riittää ja sitä tosiaan annetaan siihen asti kun eka hammas tulee koska värjää hampaat mustaksi....onneksi lääkekulut menee vauvavakuutukseen ettei silleen mitään huolta ja muutenkaan ei ole edes kauheen kallista se aine.....
 
Alkuperäinen kirjoittaja minttumaaria76:
aamu-urakka taas tehty- nyt vihdoin nukutaan...saas nähdä kuinka kauan !!!

Meidän pikkuinen känisee kauheasti ja koko aamu on pelkkää tutin antoa ja käninää.Ruokaa tarjoilen ja sitä se lupsuttaa pienissä erissä koko aamun.

Mikä meillä mättää ??? Ilman tuttia ei voi olla kun heti raivoaa. Korvikkeena on Omneo, joka sai masunkin toimimaan kunnolla. Pierutipat menee ja pieruja tulee. MÄ HAJOAN KOHTA !!!

Auttakee, :'(

Minttis & kitisevä hattivatti 6 vk 2 pv päälle :heart:
mä jumpaan vauvaa silleen että painan jalkoja koukuun vauvan masun päälle siloin tulee hirmusti paukkua ja paukutelee sen jälkeenkin vielä ja sitten sivelen masua niinkun puolikuun muotosesti kumaltakinpuolelta alaspäin ( vaikeesti selitetty ) ja meillä kyllä tykätään siitä myös ...kantsii kokeilla...
 
RouvaSumppisuu
Kiitos tiedosta Bambiino :) !

Vatsavaivoista ja kitinöistä kärsivät: Meillä esikoinen oli aikamoinen itkeskelijä ja masu?vaivojen kipristelijä. Veti kanssa itseään tosi herkästi vauvana kaarelle eikä oikein viihtynyt sylissäkään :ashamed: . Käytiin fysioterapeutilla saamassa jumppa- ja käsittelyvinkkejä tuon ylijäntevyyden (vai miksi sitä nyt kutsuttiinkaan) laukaisemiseksi ja pikkuhiljaa ne auttoivat. Mutta fyssari sanoi, että pienet vauvat reagoivat tosi herkästi vatsallaan esim. niskäjännityksiin sun muihin (liitty jotenkin hermoratoihin tms.). En nyt osaa oikein selittää, mutta meillähän esikoinen syntyi imukupilla autettuna ja fysioterapeutin mielestä niskan seudulla oli jäykkyyttä, mikä mahdollisesti aiheutti noita vatsavaivojakin...huuhaata tai ei, me oltiin jo viemässä tyttöä vyöhyketerapeutille (kuulemma tosiaan toimii usein :D ), mutta sitten ne vatsavaivat ja kipristelyt vaan itsellään alkoivat helpottaa eikä sinne ikinä keritty. Eli minä myös tuota vyöhyketerapiaa suosittelisin, jos mikään kotikonsti ei tunnu auttavan :hug: .
 
Heip

Mie annan Elsille Jekovitteja 5 tippaa päivässä rintamaidon lisäksi.. mietin vaan kun joku täällä sanoin, että antaa 2 tippaa päivässä. Mikähän sitten on normaali määrä??

Meillä on masuvaivat onneksi helpottaneet :) Edelleen tosin syödään 2-3h välein.
Eilen oli lääkärineuvolakin.. kaikki oli ok ja rotavirus rokotteeseen otin reseptin myös. Perjantaina neuvolatäti antaa sen :)
Tyttö paino jo 5835g ja oli 56cm pitkä ja py oli 40,5cm... iso tyttö. Mutta neuvolatäti sano tosta painosta, että ku on rintamaidolla nii siks ei oo huolestunu painonnoususta :D mut jos korvikkeella nousisi samaa tahtia nii sitte ois jo vähän kyselly, et miten syötän oikeen :D heh. Sano se myös, että vois jatkaa 6kk asti täysimetystä, jos jaksaisi.. kyllä aattelin vähän aijemmin alkaa kiinteitä jo hiukan antamaan.

Toivotaan, että masuvaivat muillakin piakkoin helpottaisi :)

-Anzzu ja Elsi 8 viikkoa
 
Alkuperäinen kirjoittaja Anzzu1984:
Heip

Mie annan Elsille Jekovitteja 5 tippaa päivässä rintamaidon lisäksi.. mietin vaan kun joku täällä sanoin, että antaa 2 tippaa päivässä. Mikähän sitten on normaali määrä??

Meillä on masuvaivat onneksi helpottaneet :) Edelleen tosin syödään 2-3h välein.
Eilen oli lääkärineuvolakin.. kaikki oli ok ja rotavirus rokotteeseen otin reseptin myös. Perjantaina neuvolatäti antaa sen :)
Tyttö paino jo 5835g ja oli 56cm pitkä ja py oli 40,5cm... iso tyttö. Mutta neuvolatäti sano tosta painosta, että ku on rintamaidolla nii siks ei oo huolestunu painonnoususta :D mut jos korvikkeella nousisi samaa tahtia nii sitte ois jo vähän kyselly, et miten syötän oikeen :D heh. Sano se myös, että vois jatkaa 6kk asti täysimetystä, jos jaksaisi.. kyllä aattelin vähän aijemmin alkaa kiinteitä jo hiukan antamaan.

Toivotaan, että masuvaivat muillakin piakkoin helpottaisi :)

-Anzzu ja Elsi 8 viikkoa
mulle neuvolatäti sano et anna 3 tippaa niitä jekovitteja koska annan korviketta koska siinä on jo lisätty sitä d vitamiina ja rintamaitoo jos vaan imetäisin ni se olis se 5 tippaa normaalimäärä ...
 
D-vitskut alotettiin meil uudestaan vasta täs viikko pari sitte, ku ne kävi niin kovasti vatsan päälle vaik en antanu ku 1-2 tippaa päivässä. En viittiny turhaan huudattaa vaan pidin taukoa niitten alottamisessa sitte ja nyt tosiaan annan kanssa vaan pari kolme tippaa päivässä. Oikeesti pitäis antaa viis tippaa, ku imetän. Mutta alotan tosi varovasti nyt niitten antamisen.
 
Juu niin kai se on että vaan aika auttaa tuohon meijän vauvan massuun. Aika syli vauva. Kärsivällisyyttä voisin jostain ottaa lisää.. Söpö ja ihana tää vauva on mutta kamalan työläs ku raukkaa nipristää mahasta. Jotenkin mä oon huono viemään tommoseen vyöhyketerapiaan en tiiä miks. :ashamed:
 
Jaksuja kaikille masun kipristelijoiden ja unettomien aideille :hug:


Meilla ei neitilla juuri masuvaivoja ole vaikka kova rupsutus kay takapuolesta ;) D-vitamiinia ei taalla anneta ollenkaan. Hyvin nayttaisi kasvavan kun posket jo pullottaa, punnitaan ensiviikolla kun on laakarin tarkastus ja silloin annetaan ensimmaiset rokotuksetkin. Nykyaan suositellaan talla alueella tuberkuloosi-rokotusta :( lisaksi, keskusta-Lontoota ja kuulemma etenkin Ita-Eurooppalaisten siirtolaisten myota yleistynyt.

Onko muiden vauvoilla vielakin turvonneet rintarauhaset? Minusta kun tuntuu etteivat yhtaan ole edes pienentyneet... taytyy huomauttaa lekurille.

Onkos kukaan kokeillut vauvan nukuttamista lampaan taljalla? Neiti nukkuu pitkat patkat paivallakin turvakaukalossaan tai kantokopassa taljan paalla ja taatusti paremmin kuin ilman. Taman vinkin kertoi Uusi-Seelantilainen aiti ja siellapain lampaat tunnetaan :D

Viela yksi kysymys: Hymyileeko kaikkien vauvat jo? Meilla ei viela varsinaista kunnon hymya ole valaytelty... vahan mietityttaa. Laakari tosin pari viikkoa sitten sanoi etta katsekontaktia ottaa hyvin ja sita hymya voi viela odotella. Seurallinen vauva kylla on ja kokeilee kaikenlaisia aania, juttelee :heart:

Sylivauva se on tamakin mutta kaikenkaikkiaan niin helppo hoitaa. Ei itkeskele turhia ja jotenkin niin helppo ymmartaa mita toinen milloinkin tahtoo. Meidan 3-vuotias taas huutaa vauvankin edesta ja aiheuttaa harmaita hiuksia. Pikku-siskosta tykkaa mutta kauhea uhma taas paalla |O

musikka ja neiti M 7 viikkoa
 
Huomenta
Niin paljon olis vastattavaa kaikille mutta ei nyt kerkiä, mutta musikalle on pakko vastata että täällä ei kans paljoa hymyillä....lähinnä irvistys...eli vauva nostaa ylähuulestaan vaan toisen puolen niin että ikenet näkyy...aika järkky näky, mutta se on kaiketi hänen käsityksenä hymystä :LOL: Olen varmaan liian liioitellusti hymyillyt hänelle ja hän näkee sitten äitinsä tollasena ja koittaa samaa ;)
Ievuska Ihan järkky sun naapurinsa. Meillä tulee olemaan kans kauheat naapurit uudessa paikkaa sitten kun saadaan talo rakennettua. Naapurissa asuu vanhempi lepakko pariskunta ja he ovat vastustaneet alusta asti meijän rakentamista....huutelevat hävyttömyyksiä tontiltaan. Kävivät kerran mieheni kimppuun kun mies lanasi tietä ja uhkailivat. Kauhulla ajattelen että mitä jos vaikka myrkyttävät meijän lapset kun ovat terveysalan ihmisiä....antavat jotain lääkettä karkkien sisällä. :( Aika näyttää sitten kun muutetaan.

Vauvelin kakkaamisesta vielä. Toisilla näköjään masu toimii monta kertaa päivässä, meillä vaan pari kertaa viikossa :( Masu on aika pipi kokoajan. Olen jättänyt jo kaikki namut "ruokavaliostani", sekä suklaan ja keksit...jätsiä laktoosittomana syön..mutta silti vaan vaavi on tosi tuskanen välillä.

Mut nyt tälleen lyhyesti vaan... ;)

Hetikial ja Reino 6vko+2pvä
 
Meillä tänään neuvola ja pituutta ja painoa on tullut, nyt jo 58cm ja 4640g. Meillä on myös masuvaivoja ja aika tarkkaan joka ilta klo 17-20, sitten yhtäkkiä tyttö rentoutuu ja huuto lakkaa. Lääkäriltä kysyin, että auttaako cuplatonit ja muut, mutta oli sitä mieltä, että niistä saa vain mielenrauhan itselleen, mutta todellista hyötyä ei ole...tiedä sitten. "Paukkujumppa" hiukan auttaa ja, kumma kyllä, tutin syönti (josta joutuu pitämään kiinni, kun ei oikein itse vielä osaa pitää sitä suussa ;) ). Saa kai lohtua siitä.

Nyt odottelen nimiäisiä jo, jotka pidämme su 7.9. Nimen salaisuutena pitäminen kun on rankkaa ;)

Aurinkoa sateeseen!

Time79 ja tyttönen 6vko+1pv
 
Heips!
Minttumaaria:Onko siulla minkälaiset pullotutit käytössä?Justiin kuullosti nimittäin meijän parin viikon takaselta elämältä.Poju nyhti,riehu ja kitis syöttäessä,nukahti pullolle,nukku ehkä 15 min. ja samaa rataa...Yöt kuitenki ihan hyvin nukku n.3.h pätkissä.
Miulla oli sillon nuk-merkkiset anatomiset luonnonkumitutit joista ei ilmeisesti poju tahtonu saaha millään imettyä masua täyteen kerralla vaan väsähti.Vaihoin ainun vastaavanlaisiin tutteihin ja poika riipas heti 100 ml tuttelia ja nukku 4 tuntia .
Tuli heti hirmu syyllinen olo et oon vauvaa nälässä pitäny :ashamed: .
Nyt ei oo reiluun viikkoon tarvittu edes pierutippoja ja röyhtäys on ruennu kulkemaan.Reppana varmaan veti niin paljon ilmaa nyhtäessään maitoa nukin tutista.Se nukin (mainostetaan muuten koliikin estäjänä...) tutti on pienempikin ku ainun.Siis kyllähän Jooseppi päräyttelee paljon ja kovasti vaan ei enää semmosta masuvaiva-kitinää oo ollu.

Annikki:Jooseppi nukkuu yöt pitemmissä pätkissä n.3-4h.Ei meillä oo vielä kovin säännöllistyny päivärytmi,elellään Joosepin mukaan.Yleensä siinä aamupäivällä n.10-11 aikaan lähetään vaunuilla mummille ja poju on nyt nukahtanu joka kerran kiltisti vaunuun ku eka oon suorittanu kaikki sitä valmistelevat toimenpiteet(syöttö,vaipanvaihto,pukeminen)paitsi pari kertaa on justiisa vaunuun laittaessa turauttanu "huttuset" housuun,ja eiku pyllyn pesulle.
Jokailta kuitenkii nukahtaa yöunilleen n.21-22 välillä ku isoveikkakin menee sänkyyn.

hetikial:mistä kummasta näitä tyhjäpäitä ilmestyy?Aargh,mie halluun muuttaa maalle erakoks.Voimia sulle niitten lepakoitten kanssa taistellessa ja toivottavasti ei ne kuitenkaan lapsillesi mitään tee.Tästä meijän hullusta naapurista ei voi mennä sanomaan mitään.Nytkii oon oottanu p**ka jäykkänä kotosalla et millonhan se tulee räyhää ovelle.On varmasti saanu jo isännöitsijältä lapun.Sillä lähetäänkii porukoille hatkaan kotoa(mie,poju ja koira) ja ootellaan ku ukko ja esikko kotiutuu.Milläs mie yksin mitään todistan jos se päivällä ovelle pamahtaa räyhää(jos ei kukaan nää),kerkee karkuunki etäälle ennenku poliisit Joensuusta kerkiää meille :(

Voimia mammoille :hug:

Ievaliina ja Jooseppi 7vkoa 3 pvää
 
Sirulla on kauhea lunssa, kuin myös mulla... Käytiin aamulla lääkärissä ja onneks ei oo levinny korviin tai keuhkoihin. Keittosuolatippoja kävin ostamassa ja toivon että tämä menee nopeasti ohi. Tällä hetkellä vain nukutaan 10min-2h pätkiä ja syödään, onneksi yöt menee rauhallisesti 6h+3h unilla... Tyttö siis tänään 6vko neuvolassa 4920g (3300g) ja 55.7cm (48cm), saatiin myös reseptit rotarokotteeseen.

Meillä tuli jekovitista niin hirveet masuvaivat niin kävin ostamassa D-tippoja, nyt niiitä tää viikko testattu eikä ole mitään ongelmaa, maistuukin paremmalle. Niitä annetaan kylläkin täysimetyksellä olevalle 20 tippaa, mikä on aika paljon... mutta on tää nuppunen sen arvonen :)

Ton flunssan lisäksi sain myös virtsatietulehduksen, soitin lääkäriin ja sain lähetteen labraan, näytteen voi viedä tänään ennen klo kuuttatoista niin saisin lääkityksen jo huomiseks niin et isäntä vois hakee... Pääsin sit terveyskeskukseen niin eipä se ollukkaan enään kahdelta auki. Seuraavan kerran pääsen kaupunkiin joskus ens viikolla... No, katotaan sitten millai tulehdus :(
 

Yhteistyössä