Heinäkuun Hurmaajat Kesäkuussa (1. Hurmaaja syntynyt)

Nela, Laura ja Dana: Paljon onnea pienistä nyyteistä!!! :flower: :flower: :flower:

Tänään oli neuvola ja Keskiviikkona Hyvinkää... Miten odottavan aika voikaan olla näin pitkä...??? :|

Neuvolassa sanottiin että Pömppis on vihdoin jumiutunut raivotarjontaan ja pää ei tuntuisi kauheasti liikkuvan! =) loistavaa, tämä kun on ollut melkoinen ympäripyöriskelijä...

Liikkeet on ollut rauhallisempia ja se jos joku on saanut oman mielen stressaantumaan... Niinkuin on tuntunut käyvän täällä useammalle... Mutta syke hyvä ja kun edes jonkinverran liikkuu niin rauhoittaa mieltä.

Onko kukaan kuullut Kausasta... miten mahtaa vauva voida??? Ei ole mitään kuulunut aikoihin... olisi mukava kuulla edes jotain...

Muffin ja Pömppis 38+5
 
Täällä on kans liikkeet vähentyneet. Sekin on niin ristiriitasta, ku yhdestä paikasta sanotaan ettei pitäis vähentyy vaan muuttua erilaisiks mutta sit toinen sanoo et tietty ne vähenee ku ei oo enää niin tilaa. Et otappa näistä sitten selvä. Stressaavaa toi liikkeiden väheneminen jokatapauksessa on.

Huomen on taas tosiaan neuvola ja joku ihan vieras terkkari ku oma on lomilla. Täytyy nyt kysyy vielä senkin kanta tohon liikuskeluun, et saa ittensä entistä enemmän sekasin.

 
Täällä on kans liikkeet vähentyneet. Sekin on niin ristiriitasta, ku yhdestä paikasta sanotaan ettei pitäis vähentyy vaan muuttua erilaisiks mutta sit toinen sanoo et tietty ne vähenee ku ei oo enää niin tilaa. Et otappa näistä sitten selvä. Stressaavaa toi liikkeiden väheneminen jokatapauksessa on.

Huomen on taas tosiaan neuvola ja joku ihan vieras terkkari ku oma on lomilla. Täytyy nyt kysyy vielä senkin kanta tohon liikuskeluun, et saa ittensä entistä enemmän sekasin.

 
NELALLE PALJON ONNEA!!!!!!!!! :heart: :flower:

huh, ei vielä mitään suurempaa... toinen kypsyttelylääke piti saada kolmen aikaan mutta käyrälle piirtyi niin tiheät ja selvät supistukset niin eivät antaneet vielä toista.. sanoivat että ei voi liikaakaan provosoida koska siitä ei yleensä hyvä seuraa. tunnin päästä pitäis saada toinen. huomiseksi olis kova yritys kun olis miehen synttäripäivä!!! :heart: :heart:

jäädään odottelemaan! :wave:
 
Onnea NeLa pojasta ja Zeenah tytöstä!

Tänne ei ihmeitä :) verenpaineet on vähän koholla normaaleista, mutta ei muita oireita. Torstaina on seuraava neuvola, ja pe tulee ekat äippärahat ja su on laskettuaika. Pienet ne on ilot mullakin..

pauliina ja veikko rv39+1
 
zeenah Onnea pienestä neidistä ja mukava kun olette jo kotona :hug:

Nythän tässä rupes sitten ihan urakalla tapahtumaan ja vauvoja tulee ihan urakalla :heart: Itellään vielä se reilu 3 viikkoa laskettuun ja pahimmassa tapauksessa vielä reilu 5 viikkoa ollaan kasassa, epistä, miekii halluun vavvelin jo syliin :heart:
 
Komeita alkaa viikot olla.. Ja hiljasta on yhä alakerrassa minkään tositoimien suhteen. Mutta nautitaan nyt viimeisistä päivistä, ei tässä mitään suurempaa valittamista oo. (Tuntuu et jauhaa näitä samoja lauseita joka hiton päivä eestaas ja uudelleen.. Ketään kiinnosta lukea.)

Onnea NeLa, Zeenah, oliko muitakin uusia äitejä! Mahtavaa! Synnytyskertomuksia janoten.. Kirjoitelkaa yksityiskohtaisemmin jahka ehditte.

Mulla oli tänään neuvola, ei kummoisempia, vartissa ohi tämäkin käynti.. Verenpaine taas mun jännityslukemissa eli alapaine vähän yli 90, mutta kuulemma ei mitään väliä kun on ollut alusta asti sellainen.. Painoa +400 grammaa, vauvan syke hyvä, tarjonta yhä RT, pää tuntuu eli ei oo kiinnittynyt mutta ei kuulemma vältsyyn ees kiinnity.

Seuraava aika tasan viikon kuluttua eli 40+0. Laskettuun aikaan siis päivälleen viikko. Alkaa tuntua aika pomminvarmalta, että tää menee yli ja varmaan roimasti... Toisaalta se idea on alkanut viehättääkin; ehittäis kesälomailla pari päivää miehen kanssa kaksin. Sen loma alkaa nyt perjantaina, ootan tosi innolla!

Nyt futiskatsomoo & kasvitieteellisen puutarhan pionimäelle kävelylle :heart:
Kuulemishiin!

kardemummma & sulo
39+0

Ps. Ainii, joku kysyi niin valitetaanpa tästä ainoasta major vaivastani: kyllä kyllä kyllä kyljen kääntäminen sattuuuuu! Yritin tänään miehelle kertoa, mikä siinä sattuu, mutten osannut! Nivuseen sattuu, sit jotenkin tohon häpyluuhun, ja alavatsa meinaa jotenkin räjähtää kiristyksestä. Sit jos vielä yrittää kääntyä sillee et sais humpsautettua tyynyn polvien välissä toiselle puolelle niin au aua uauauauauuU!
 
Onnea NeLalle poitsun syntymästä!! :flower: :heart: oli sielläkin melkoisen nopea toimitus ollu..

Ja Zeenahille pienestä neidistä onnittelut samaten! :flower: :heart:

Bambinalle tsemppiä urakkaan!

Karvoituksesta, rahottaa juu. Muutamaan otteeseen näppituntumalla ajellu, mut eihän siitä kovin siistiä saa. Miehelle ajattelin ens viikonloppuna ehdottaa, että tuo ajelis. On se joskus ennenkin siistiny, joten tuskin kovin kaameana pitää operaatiota.. ;)

Kyljen kääntämisen kipuilusta oli puhetta kans. Sattuu juu ja jos on yhtään vessahätä (kuten aamuyöstä tuppaa olemaan) ni sattuu entisestään. Vaistomaisesti kait välttelen kääntyilyä, nyt on monena aamuna heränny samasta asennosta, ku mihin nukahti ja ai että on paikat jumissa..

Akkareiden lajitteluoperaatio odottais. Meillä on varmaan 10vuoden ankat irrallaan ja nyt saatiin aikaseks hankkia niitä varten kansiot. Eli miehen avuksi suuntaa hän..
 
Alkuperäinen kirjoittaja Kepsukka:
Akkareiden lajitteluoperaatio odottais. Meillä on varmaan 10vuoden ankat irrallaan ja nyt saatiin aikaseks hankkia niitä varten kansiot. Eli miehen avuksi suuntaa hän..
Luin että ALKKAREIDEN lajitteluoperaatio. Sit ku rupes olemaan kymmenen vuoden alkkarit irrallaan tajusin mist on kyse :D
 
Onnittelut täältäkin Zeenahille pikkuprinsessasta :heart: :flower: .

Jess, en minä onneksi ollut ainoo... Kepsukka - täälläkin yks lukihäiriöinen sai mukavan päivän piristyksen... pitäsköhän lähtä uudelleen tuonne ala-asteelle opetteleen lukeen :LOL: :LOL:
 
Ikean reissu tehty:) Ja kyllähän sieltä taas kaikkee vähemmän tarpeellista tarttu mukaan. Mut nyt olis tytön huoneessa (tai yhdistetty työ ja vierashuone) kaikki valmista:D Mutta voi, ei sielläkään tullut ihmeemmin supistuksia:( Tuli kyllä ihan kipeitäkin mutta tahtoooo jo enemmän:) Vauva reagoi kaverin 1 vuotiaan huuteluun liikkumalla kovasti mikä saa aikaan supistuksia. Onko muilla näin että vauvan liikkuminen saa masun kovaks ja supistaan?

Kyljen kääntäminen juu tekee kipeetä. Ihan samallalailla koskee kun SMSMsanoi. Ja tosiaan aamulla ei meinaa päästä eteenpäin. Mut ihmeen hyvin jaksoin ikeassa kiertää.
Sit vietiin vie miehen kans kauhee määrä tavaraa sisältä häkkivarastoon. Oli jotain joulukuisesta muutosta jäänyt turhaa kämppään sisälle. Nyt mulla tosi hyvä mieli :LOL:

Nela onnea pojasta :flower: Tuu pian kertoon synnytyskertomusta ja kuvia pienestä:)

Zeenah Ihaanaa, ootte jo kotona:) Onnea hurjasti tytöstö:) :flower: Sulta kans ootellaan synnytyskertomusta ja kuvia:)

Nyt pitää mennä suihkuun ja huilaan sen verran raskas päivä ollut:)

- Chili ja neiti 38+5 :heart:
 
Zeenah Onnea! Millä osastolla olit? Jos vaikka oltaisiin törmätty Oysiin käytävillä :wave:

Tänään kotiudutiin koko perhe laitokselta :) Pojan ekat kotitunnit on mennyt tissiä syödessä ja nukkuessa.
Kiva yllätys tuli miehen (kusipäisen ) työnantajan toimesta, luultiin, että asia oli selvä, että mies jää isyyslomalle tällä viikolla. Mutt ehei eihän se käynyt sille. Mies ilmoitti ajoissa, että jää kotia. Alkoi sitten uhkaileen lopputilillä :kieh: Tultiin siihen tulokseen, jos antaa siittä syyttä potkut, että jää kotia vauvan synnyttyä, niin antaa antaa. Onneks on muitakin paikkoja, tuossa firmassa muutenkin on viime aikoina ottanut usiampi lopputilin, erittäin huono työilmapiiri. Tilannehan on se, että mä en pärjää vauvan kans yksin kotona, en pysty vauvaa nostamaan ees pois pinnasängystä, arpi on kipeä enkä voi kumartua. Synnäriltä oltiin ehottamasti sitä mieltä, että apua tarvitaaan kotia. Mitään tukiverkostoa meillä ei ole lähimmän 100 km sätellä. Miehen työnantaja on tietoinen asiasta, mutta ei suostu joustamaan, vaan vetoaa 2kk ilmoitusoikeuteen isyyslomasta. Miehen työkaverit ymmärtävät tilanteen ja ihmettelevät, miks esimiehet värkkää. Töissä ollaan tietoisia, että mutt on leikattu ja ehoton nostokielto päällä ja muu rehkiminen. Mutt olettavat, että mies tulee töihin ja heivaa mutt ja vauvan kotia. Eli eipä löydy ymmärrystä tai ihmimillisyyttä. Kysehän on vain viidestä päivästä :kieh: :kieh: Hyvä, että ees synnytykseen pääs mukaan... Kyrsii ja masentaa aika ankarasti...

Kirjoittelen täsä joku päivä sektion kulusta, nyt syöttää poitsua.

Dana88 & Poitsu 4 pv

p.s Aika karua hommaa synnärillä, suihkuhuoneessa on kokovartalo PEILI, ihan kuin sitä haluis synnytyksen jälkeen nähä misä kunnossa kroppa on :kieh: Itellähän on kiva tyhjä nahkapussi tosa eessä, ihan turvonnut, menee jotain 4-12 viikkoa, että turvotus poistuu.
 

Yhteistyössä