heinäkuiset 2005

\
Alkuperäinen kirjoittaja 17.07.2006 klo 10:36 miuku kirjoitti:
Joko te ootte siirtyny tavalliseen maitoon? Me ollaan vasta siirtymässä ja tuntuu aiheuttavan ummetusta. Miten teillä muilla on/oli?

Juu täällä on ainakin tavallista maitoa juotu kuukauden päivät, muistaakseni 10kk iästä aloin antamaan hiljalleen tuttelin rinnalla tavallista maitoa eikä mitään oireita ole ollut, onneks! Muutenkin Tessa syö jo kyllä ihan tavallista ruokaa kaikinpuolin ja hyvin maistuu :) 1v neuvola on 25päivä mutta veikkaisin että tyttö on vajaa 10kg ja jotain 76cm, tarkemmat mitat saa sitten tosiaan vasta 25päivä :) Tuttipullot ja tutit on meillä vielä tärkeitä ja saa ollakin, en aio niitä ottaa pois, koska Tessastahan on isosisko tulossa lokakuussa ja ihan tarpeeksi oli pienen tyttösen elämään mullistusta kun siirtyi (onnistuneesti tosin) omaan huoneeseen nukkumaan tässä viikko pari sitten. Muutenkin juomispuoli on alusta asti ollu "normaalia" hankalampaa Tessalla tiukan kielijänteen takia, että kun vihdoin pullosta juonti onnistuu tappeluitta, en aio sitä puolta "pilata". Ja kun nokkamukista ei tarpeellista määrää alas saa, niin kesähelteillä en senkään takia pulloa pois ota :D Ehtiihän tuo, nämä on niin pikkuisia vielä, vaikka se 1v häämöttääkin jo :D
 
Maanantaita !

Reetuska kuumeilee vieläkin ja jos ei huomenna ala pilkut leviämään ja kuume helpottamaan niin lääkäriin käy tie. Tänään jo soittelinkin sinne, mutta kuten arvasinkin käskettiin vielä katsomaan asiaa tää vuorokausi. Tulipas vaan itselle mieleen että entäs jos ois vaikka pissatulehdus??? Tietäisköhän kukaan oireileeko se näin pienillä mitenkä...siis tiedän kovan kuumeen olevan ainaskin yksi merkki siitä, entäs muuta??
Jokatapauksessa reetuskalla on kaikki siinä mielessä ok, että jaksaa kuumeesta huolimatta olla kiinnostunut leikeistä ja touhuilusta, toki on väsy, muttei unelias....ja kuumelääke helpottaa selkeästi oloa.
No, nyt on päikkäreillä.

Joku kyseli tav. maidosta. Meillä aloitettiin hiljalleen totuttautumaan n. 10kk iässä, ensin ihan puurot ja mokot siihen keiteltiin ja sitten pikkuhiljaa mukista. Minkäänlaisia oireita ei tullut. Ja nyt neiti vetää maitoa kuin vanha tekijä. Rinnasta vieroitin tai paremminkin hän vierottautui saman tein kun alkoi tav. maito maistua eli n.11 kk iässä. Ja pullosta meillä nautitaan vielä nukkumaan mennessä maito tai velli.

Mitoista ei ole vielä tietoa, meillä on vasta elokuun alussa neuvola...pitkä ja hoikka pikkuinen.

Nyt täytyy mennä kastelemaan kukkia, täällä ei ole meinaan satanut vettä...en edes muista koska viimeksi....varmaan kesäkuun puolella.

vointeja kaikille !

-Annastiina69-
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 17.07.2006 klo 13:08 Annastiina69 kirjoitti:
Tulipas vaan itselle mieleen että entäs jos ois vaikka pissatulehdus??? Tietäisköhän kukaan oireileeko se näin pienillä mitenkä...siis tiedän kovan kuumeen olevan ainaskin yksi merkki siitä, entäs muuta??
Me epäiltiin pojalla pissatulehdusta, kun oli kova kuume ja pissaili todella paljon. Käytiin testeissä, mutta ei sitten ollutkaan. Pissatulehduksen oireita on kuume, tiheävirtsaisuus ja pahan/voimakkaan hajuinen pissa. Toi viimeinen on kuulemma yleisin ja varmin oire. Lisäksi pissaaminen voi sattua, mutta pienillä ei aina.

 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 17.07.2006 klo 13:26 miuku kirjoitti:
Pissatulehduksen oireita on kuume, tiheävirtsaisuus ja pahan/voimakkaan hajuinen pissa. Toi viimeinen on kuulemma yleisin ja varmin oire.

:D , kiitoksii vaan ja arvaa vaan työnsinkö nokkani heti tuon vaippaan ja eipä kyllä tuoksahtanut muu kuin pissi.
Nyt kun heräsi päiväunilta, ihan liian lyhyiltä tosin, niin on taas ihan pirteä.

ok, välipalalle meemme :wave:

-A69-
 
Hienosti syövät teillä jo kotiruokaa, mutta meillä vielä harjoitellaan :ashamed: ! Nykyään menee ehkä fifti-fifti kotia ja purkkisapuskaa. Kaikki potturuuat menevät leikiten, mutta riisi on kauhistus, samoin pasta. Tavallinen maito mukista aiheutti pitkään ummetusta, mutta nyt olen alkanut antaa sitä pikku hiljaa veteen sekoittaen. "Raakana" ei mene millään, ei vissiin muistuta tarpeeksi tisumaitoa. Hyvä vinkki tuo Hyla-maito muuten!

Miten muuten hienonnatte lihan, kun kokkaatte lihasuikaleista? Riittääkö haarukka-veitsi-siperrys? Minä olen sörssännyt vielä sauvasekoittimella, kun se on niin helppoa ja kun tyttö on niin sihtikurkku.

Taidoista sen verran, että tyttö oppi 11-kuisena kävelemään pikku pätkiä ja pari päivää ennen synttäreitä lopetti konttaamisen kokonaan. Kiipeilee parisängyn (matalan) päälle ja osaa tulla pylly edellä alas. Sanoja oli muutama 9-kuisena, mutta kun opittiin liikkumaan, ne "unohtuivat". Puhetta ymmärtää liikaakin... Taputtaa, vilkuttaa ja tanssia jammailee. Nykyään vilkuttaa aina, kun lähestymme mitä tahansa OVEA: esim. poistuessamme kaupasta, vaikka ketään ei näy. Illalla ohitimme ruokakaapin oven, ja tyttö vilkutti sille :LOL:

Mukavaa tämä arki on. Haikeaa on palata kohta töihin. :wave:
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 17.07.2006 klo 21:02 Leppis kirjoitti:
Illalla ohitimme ruokakaapin oven, ja tyttö vilkutti sille :LOL:

heh...pitäisi alkaa itsekin vilkuttelemaan tuolle ruokakaapin ovelle...eikä aina aukaista sitä ;)

Vielä noista syömisistä, kyllä se on niin lapsesta kiinni että mikä ruoka uppoaa ja kuinka karkea. Keskimmäinen oksensi jo riisinjyvästäkin 1 veenä, kun taas reetuskalle voipi antaa vaikka pihvin kouraan ja hyvin uppoaa...siis noin karkeasti ilmaistuna ;) toki 8 hammasta auttaa ihan kiitettävästi hommassa.
Purkkiruoat ei meillä enää uppoa, sinänsä harmi...oisivat tosi käteviä reissatessa, nyt olenkin vaikka rannalle lähtiessä keittänyt vehnänalkio pastaa (suosikki) ja paistanut mini lihapullia. Kyllä ne kylmälaukussa sen aikaa säilyvät että tulee syötyä. Semperin viidakkojälkiruoka on makeista ainoa mikä kelpaa ( tehiksille eli isosiskoille myös).

mutta, nyt yöpuulle, reetuska edelleenkin kipeän oloinen, kuume tosin on tainnut talttua.
kuulemisiin.
-A69-
 
:wave: Moikka kaikille!

Minäkin olen yrittänyt siirtyä purkkiruoista kotitekoisiin ruokiin,alussa ei uponnut millään,mutta nyt alkaa jo pikkuhiljaa maistua.Syö siis samoja ruokia silloin kun innostun kokkaamaan.Ja minä olen haarukalla vaan tilsinyt suikaleet,mutta ilmeisesti pitäisi vielä soseuttaa,kun jää niitä märehtimään ja syöminen hidasta.Ja jauhelihassa sama homma.Jauhelihaa saattaa pyöriä suussa pitkän aikaa ruokailun jälkeen :D Että aikamoinen sihtikurkku täällä.

Kävellyt on 10kk lähtien ja meno on hurjaa,kohta mennään jo juoksemalla kun kiire tulee,tosin askeleet menee sekaisin ja kaatuu.Päivää ennen 1.v kuvausta kaatui,piti siirtää kuvausta,kun naamassa oli naarmuja :(
Leikkipuistossa kovasti tykkää kiikkua ja kävellä ja kaivella maata ja kauhee huuto kun pitäis pois lähtee.Omaa tahtoa on hirrrveesti ja uhmaakin tuntuu olevan.heittäytyy lattialle mahalleen ja kiukkuaa ja äiti on ihan ihmeissään :eek: että kaikki temput se osaa..

Hirveesti höpöttää,mutta selvää ei saa ja sanoja on tullut vain "hui" ja "äiti"=täitä tai sinne päin..

Taputtaa ja vilkuttaa..

Hoitoon pitäis parin viikon päästä viedä kun itse palailen töihin ja kyllä jännittää!!Mutta oikeesti mukava palata työ elämään hetkeksi ja nähdä uusia ihmisiä.

Kiva lukea muitten heinisten kuulumisia :wave:
 
milkku
Annastiina69!

selvisikö syy miksi teidän pienokaisella oli kuumetta? meidän tytölle viime yön aikana nousi kuume ja on pysynyt korkeana (melkein 40 astetta) koko päivän. nyt vielä noussut nokkosihottumaa. ajattelin että onkohan jotain virusta nyt liikkeellä? säälittää kun ressukka on niin ryytynyt.. :'( kauhulla odotan ensi yötä...
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 18.07.2006 klo 21:42 milkku kirjoitti:
Annastiina69!

selvisikö syy miksi teidän pienokaisella oli kuumetta? meidän tytölle viime yön aikana nousi kuume ja on pysynyt korkeana (melkein 40 astetta) koko päivän. nyt vielä noussut nokkosihottumaa. ajattelin että onkohan jotain virusta nyt liikkeellä? säälittää kun ressukka on niin ryytynyt.. :'( kauhulla odotan ensi yötä...

juu, selvisihän tuo. Eli vauvarokko oli ja on kyllä edelleenkin. Reetuska on päästä varpaisiin pilkkujen peitossa, mutta onneksi se järjetön kuume on laskenut. Ripulille iski mahan myös, ja likka on niin ärtynyt että :headwall:

Ei ole tosiaankaan kivaa.....

-Annastiina69-
 
Mapuli
Heippa vaan kaikille.
Voi teidän pieniä kun ne on kipeenä. Meijän tytsy ei oo varsinaisesti kipeä, mutta nenä valuu. Ja aika ärtsy. Kiukuttelee, mikä on meillä ihan uutta. :kieh:
Korvat on terveet!
Mutta hyvin menee. Kävelee huoneesta toiseen. ;)
Nyt sosekeiton tekoon. :wave:
 
Mapuli
Annastiina : Minkälaisia noi vauvarokon näpyt on? Ja onko aina kuume mukana. Meillä tytöllä on pari näppylää ollu käsivarressa ja muutama naamassa. Vähän niiku finnejä.. Ei muuta. Ihmettelen..

 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 21.07.2006 klo 12:43 Mapuli kirjoitti:
Annastiina : Minkälaisia noi vauvarokon näpyt on? Ja onko aina kuume mukana. Meillä tytöllä on pari näppylää ollu käsivarressa ja muutama naamassa. Vähän niiku finnejä.. Ei muuta. Ihmettelen..

Vauvarokon eka oire on tuo kova, siis KOVA, kuume. Reetuskalla meni vatsa myös aivan löysälle. Kuumetta kesti sen reilu 3 päivää ja sen jälkeen vasta ne näppylät. Ensin kaulalle ja mahaan, selkään ja sitten levisivät ympäriinsä. Ihottuma on hentoa, pienitäpläistä näppylää,(häviää painamalla hetkeksi) ja jossain kohdassa oli punoittavia läiskiä. Eniten näytti olevan ylävartalossa. Miulle sanottiin että ihottuma voi kestää muutamasta tunnista muutamaan päivään, meillä tuo jälkimmäinen vaihtoehto.

Ja kaiken tämän lisäksi neiti on keksinyt mitä tarkoittaa sana eroahdistus :headwall: :headwall: :headwall:
Liittyy kyllä tuohon huonoon oloonkin....huoh.

Ai niin, ja ruoka ei ole todellakaan maittanut, muistaakseni joku sanoikin että vauvarokon yksi oire voi olla myös kurkkukipu...

Mulla on tuossa pöydällä n.300 valokuvaa oottamassa albumeihin pääsyä
:x Nyt se laiskuus kostautuu... ;)

vointeja ja kuulumisiin.

-Annastiina69-<br><br>
 
Aaargh! Meillä siirtyi taas neuvola-aika. Voi että sapettaa. :/
Oisi kiva saada tytön mitat tietoon ja se piikkikin äkkiä pois alta.
Tällä viikolla pientä nuhaa ja kiukuttelua. Liekö liittyvät toisiinsa.? On kyllä ollut niin känkkäränkkää varsinkin nyt kaksi viimeistä päivää. Muutenkin on nyt alkanut vähän vierastamaan ja äiti on aivan kauhean tärkeä, sylissä pitäisi istua ja paijailla.. Vaikka onhan se kyllä aika ihanaa, kun muuten on niin iso neiti :)
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 21.07.2006 klo 12:43 Mapuli kirjoitti:
Annastiina : Minkälaisia noi vauvarokon näpyt on? Ja onko aina kuume mukana. Meillä tytöllä on pari näppylää ollu käsivarressa ja muutama naamassa. Vähän niiku finnejä.. Ei muuta. Ihmettelen..
Olisko ne kuitenkin hikinäppyjä? Meillä on tytöllä sellaisia ajoittain kaulassa ja taipeissa.
 
kirjoitan minäkin meillä poika täyttää 27 päivä heinäkuuta 1v, kävelyä opettelee menee n.2-10 askelta ilman tukea sit menee konttaamaan =) oppi vilkuttamaan ja vielä ihan oikeeseen aikaan tosin myös kun menee nukkumaan, sanoja sanoo äiti anna ota. imetän vielä iltasin vierotus menossa muuten saa lehmän maitoa jo.
 
Tervehdys kaikille vanhoille ja uusille -05 heinäkuisille! Mie olen roikkunut tuolla Kestovaippainfossa niin, että tää foorumi on jäänyt kokonaan. Viime keväänä ja kesänä täällä varsin aktiivi olin. Mutta nyt päädyin moikkaamaan ja kattomaan, että onko uutta ketjua taaperopuolella ;) !

Meiän pikku ukkeli, Veikka, täytti vuoden Annastiina69:n Reetan kanssa samana päivänä B) Neiti on kahdeksan tuntia nuorta herraa vanhempi. Joo, Veikka otti tänään ensiaskeleensa, ehkä noin kuusi horjuvaa teputusta. Saa nähdä jatkaako huomenna vai antaako asian muhia pari päivää...

Veikka voi oikein hyvin. Jo raskausaikana löytynyttä munuaisaltaiden laajentumaa on seurailtu pitkin vuotta, viimeksi viime ma käytiin ultrassa. Tilanne kuitenkin ok, ei enää varsinaista laajentumaa, munuaisaltaat vain lievästi korostuvat kuvissa. Mitään tukosta tai ahtaumaa tms selittävää ei ole onneksi löytynyt. Kasvu on korjannut tilannetta. Toukokuun alussa Veikan kivekset leikattiin paikoilleen, ne kun eivät olleet vielä siihen mennessä laskeutuneet. Hyvin meni leikkaus ja pienen toipuminen oli uskomattoman nopeaa.

Puhetta tai siis selviä sanoja ei vielä tule, mutta Veikka matkii eläinten ääniä ja päristelee leikkiessään autolla. -pu on tavu, jolla hän tarkoittaa niin lamppua kuin puitakin. Tuntuu, että nyt viimeisen viikon aikana on tullut ääntelyä ja selittämistä, sekä ymmärrystä huimasti lisää.

Imetän vielä aamutuimaan kertaalleen, mutta onpahan tuo jo alkanut tarvita maitopullon lisäksi sen jälkeen, jos meinaamme nukkua klo 5 pitempään. Eli vieroitus ihan loppusuoralla. Ihmeen kivuttomasti on mennyt, etukäteen ajattelin, että Veikka on enemmän ollut tissin perään kuin isosiskonsa. Mutta kaikki aikanaan...

Kotona on tarkoitus olla toistaiseksi, Veikan lisäksihän meillä on 3v Iina neiti. Viihdyn kotona ja mitään kiirettä tai hinkua ei töihin ole. Tekemistä piisaa ja sen verran on kodin ulkopuolisiakin hommeleita, ettei seinät ala kaatumaan päälle.

Voikaahan hyvin kaikki! Ja kaunista loppukesää, jos en täällä nyt innostu enempää poukkoilemaan
:whistle:

-Kirsikaarina76-
 
:D ,,,mitäs miun vanhat silmät näkeekään...Kirsikaarina...Reetta lähettää Veikalle yöpusuja :heart:
K on nukuttamassa reetta, joka on tavanomaisen ärsyyntynyt iltatoimista :headwall:
Mää meen soffalle viettämään leffailtaa..
-Annastiina69-
 
Tänään juhlitaan päivän etuajassa Tessan 1v juhlia :heart: Tässä kova hulina on jo päällä, britakakku odottaa viimeistelyä ja kaffikupit pitäs kaapista etsiä :) Neiti sai jo eilen ensimmäisen lahjansa mummolasta, ihana violetti-vaaleanpunainen katoksellinen nukensänky :D Oikein neitimäistä ja tämä neiti meinaskin kiivetä sinne itte ensin kyytiin :LOL:
 
Meidän hymypoikamme täytti vuoden 13.päivä :D
naama on virneessä lähes koko ajan. ihanat hymykuopat vaan vilkkuvat.
meillä edetään vielä kontaten eteenpäin. seisomisen oppi vasta ´muutama viikko takaperin...
jalat huojuu vielä tosi paljon. mutta harjoittelee kovasti =)
kuumuus ei ole ollut meilläkään kovin kivaa :(
ihottumaa kun on niin hiki vielä entisestään ärsyttää herkkää ja kutisevaa ihoa. varsinkin päänahka kutiaa :ashamed:
äiti on sana jonka osaa hyvin :D
 
Heipparallaa heinäkuun taaperoille!

Meillä on kans taapertaja, vaikkei vielä omin jaloin taaperrakkaan. Neitonen syntynyt 11.7.2005.
Kovasti juttuihin mukaan haluisin ja juttuseuraa muutenkin. Mistähän te täällä olittekaan höpötelleet, nopeaa luin nuo tekstit. Ehkä pieni syventyminen ois ollut poikaa.. :D

Meillä tuo vuosikkainen Lotta nimeltään, on touhottaja ja höpöttäjä, vielä ei kävellä muuta kun tukea pitkin. Seisoskellaan kyllä jo tukevasti ilman tukeekin. Ruokaillaan pääasiallisesti nyt omatekosten pöperöiden turvin, tosin äitiä aina välillä laiskottaa ja sillon onkin ihanaa kun voi kaupan pöperöllä ruokkia jälkikasvua :)

Meillä itkua ja hammasten kiristystä tuottaa nuo yöt lähinnä. Imetän edelleen ja sehän se on huono juttu, Lotta nukahtaa tissille ja heräilee sit tasasin väliajoin yöllä sitä tissiä itkeskelemään. Välillä sain jo yötisuttelut pois ja yöt meni hyvin - sitten tuli flunssa-paholainen..Tyttö oli huonossa kunnossa eikä nukkunut öisin hyvin, tissiä siihen hätään ja johan nukkui, Nyt ollaan siis lähtötilanteessa!! Ja sekös ketuttaa!! Nyt on niin väsynyttä sakkia, ei ainakaan vielä oo voimia valvoskella tyttöö "unikouluttaen". Oonkin miettinyt että oisko vaan kerrasta poikki käytäntö tässä hyvä. Jos siirtäis tytön omaan huoneeseen ja tyyliin lopettas tissille nukuttamisen. Taistelis niin kauan että nukahtais omaan sänkyyn ja näinollen ei yölläkään mitään palveluja odottais. Huoh! Aika väsynyt oon noihin touhuihin yöllisiin..
Ei teillä ois mitään apukeinoja meille?? Päiväunia nukutaan enää yhdet ja muutenkin elämä on aikas normaalirytmistä.. sinänsä helpottas tota yöunta.. I wish..

:headwall:
 
Huomenta !
Lottastiina; tervetuloa mukaan vaan jutustelemaan. On mukavaa lueskella samanikäisten touhuiluista ja äiteiden ajatuksista. :)
Ja mun mielestä tuo sinun kerrasta poikki yösyömiset- systeemi vois olla se kaikista nopein, kokemuksesta tiedän että yli vuosikkaan vieroitus ei välttämättä ookkaan mikään ihan helppo homma. Meillä meinasi mennä tuon keskimmäisen kanssa aikoinaan överiksi. Mutta tokihan on lapsiakin erilaisia, toisilla asiat vaan sujuvat helpommin.

Lähden huomenna aamulla tehotyttöjen kanssa lomailemaan keski-Suomeen. Mies jää pitämään kotia pystyssä, eli ukkokullalla työt painaa päälle...
Jaahas, kaffeen keittoon ja pakkailemaan....kuljen junalla ja on kuulkaas aika haastavaa pakata neljälle naiselle rajoitetusti tavaraa...onneksi lupasi lämpöisiä ilmoja.
Niin ja muillekin "uusille " heinäkuisille tervehdys ja Kirsikan Tessalle ja äidille onnittelut!
kuulumisiin

-Annastiina69-
 
Katja1979
Heippa kaikille!
Meillä oli tänään 1-v neuvola ja hyvin oli tyttö kasvanut.Pituus on 75 cm ja paino 8625 g.Meillä siis tyttö täytti vuoden 16.7.Milla ei vielä kävele, mutta nousee tukea vasten seisomaan ja siitä sitten kävelee puita pitkin. Osaa sanoa anna,nam,äiti on ätää,ankkaa matkii sanomalla aak aak. Tykkää ihan hirveästi koirista ja on ihan innoissaan,kun näkee ulkona koiran menevän.Terveenä tyttö on pysynyt,eikä ole vielä kertaakaan ollut kipeänä.Yöt meillä tyttö nukkuu tosi hyvin,eikä heräile ollenkaan.Mutta nyt täytyy mennä pistämään pyykit kuivumaan.
 
Kysymyspatteri heinäkuisille:

1. Onko tutti (vielä) käytössä?
2. Pysyykö peitto yöllä?
3. Onko tyyny käytössä?
4. Joko siirtymäobjekti on löytynyt?
5. Onko tuttipullo vielä käytössä vai joko on siirrytty (nokka)mukiin?

Meidän poitsun vastaukset:

1. Tutti on vielä käytössä nukahtamisen yhteydessä, mutta muuten ei missään nimessä. Äiti vain haluaisi jo nakata tutin roskiin, koska toisinaan öisin on melkoista tuttirallia. Koskahan sen ratkaisevan liikkeen uskaltaisi tehdä...? :whistle:
2. Ei millään. Poika nukkui viimekin yönä sänkynsä päädyssä poikittain siten, että sekä kädet että jalat roikkuivat sängyn ulkopuolella. :LOL:
3. Edellä mainitusta syystä tyynyäkin on ihan turha viritellä sänkyyn. ;)
4. Ei. Sängyssä on ollut tyrkyllä alusta lähtien kolmekin maskottia, mutta mikään niistä ei ole ainakaan vielä joutunut "kohteeksi". Ehkä myöhemmin?
5. Eilen ostin toisen, isomman nokkamukin, jota on nyt sitten ahkerasti tänään käytetty. Josko tässä pikkuhiljaa voisi nakata tuttipullotkin kaapin perälle... :whistle:
 
Voisin heti näihin vastailla.

1. Onko tutti (vielä) käytössä?
-Ei oo, eikä oo koskaan ollutkaan, tyttö ei ikinä oo tuttia kelpuuttanu.

2. Pysyykö peitto yöllä?
-Varmasti pysyis jos äiti laittais, mut hikisenä nukkuu jos peitto on päällä. Viileemmällä sitten taas peittoilemaan siirrymme.

3. Onko tyyny käytössä?
-Ei oo vielä, oon kyllä meinannut vauvatyynyn käydä ostamassa Lotalle

4. Joko siirtymäobjekti on löytynyt?
-Kovasti on yritetty, mutta ei.

5. Onko tuttipullo vielä käytössä vai joko on siirrytty (nokka)mukiin?
-Osittain siirrytty. Ruuan kanssa juo vettä nokkiksesta. Iltapäivällä maitopullosta juo maidon mielummin.

Yöt jatkuu huonoina meillä.. Varmaan tehdään tässä joko ens yönä tai sit seuraavana niin, että minä meen toiseen huoneeseen nukkuun ja Isi hoitaa TISSITTÖMÄN yön. Siitä sitten seuraavana yönä siirrämme omaan huoneeseen ja nukutamme ilman sitä tissiä - veisipä sitten vaikka viis tuntia tai mitä. Tää on päätetty, johan näitä huonoja öitä on kestettykkin..
:ashamed:
 

Yhteistyössä