Heinähiput 2006

  • Viestiketjun aloittaja Pupu Tupuna
  • Ensimmäinen viesti
susu harmailee
moi

tervehdys täältäkin....kylmä viima käy täälläkin ja sit kun ulkona jotain tekee tulee kuuma ja kohta taas kylmä kun vähentää vaatetta eli ei tiedä mitä pukis...

meillä pihatöiden parissa kans ollaan ja niin menee vappukin...ruokatarjoilu vappuna riippuu säästä eli grillataan jos ilma sen sallii jos ei niin sit sisällä nakkeja lapsille....nykyään tuo vappu on musta turha juhla, mut kiva kun miehellä yksi vapaa lisää =)


typy repii konetta tässä vieressä joten paras lopetella....kohta kone lattialla...

hyvää vappua kaikille

susu

 
Huomenta!

silmät ristissä taas,, hippu päätti herätä taas viideltä enkä saanu enää millään nukkumaan \|O

Maa on valkeena, ihan on keväinen vappusää :xmas: Noh,eipähän niin paljon teekkareita hyydy tonne ojien pohjille... Oikein hauskaa vappua kaikille, tuskin enää tänään ehdin kirjoitella. :wave: :flower: :wave:
 
Lenkillä käytiin ja täälläkin oli tosi kylmä viima. Ei viitsitty mennä sitten ollenkaan tänään keinumaan.

Me ollaan alettu jo maistelemaan hapanmaitotuotteita eli jogurttia,viiliä ja piimää. Tyttö tykkää kovasti vaikka ensin vähän irvistääkin. =) Neuvolasta viimeksi kysyin noista niin sanoi,että vasta vuoden ikäisenä. Kyllä musta saa antaa noita jo 10kk ikäisille. Välillä kyllä tuntuu,että itse tietää enemmän jostain asioista kuin neuvolan täti. Vielä ei olla kokeiltu tavallista maitoa. Vasta sitten lähemmäs vuoden ikää tultaessa.

Oikein hauskaa vappua kaikille!
 
Hauskaa vappua!

Minulla alkoi vappu tänä vuonna sairaalareissulla..siis ihan suunnitellusti kävin siellä toimenpiteessä ja pääsin heti kotiin. Pää pökkerössä täällä sitten toivutaan kotosalla limpparia juoden. Ei sen puoleen, en muutenkaan olisi humppelissa---Ens syksynä taitaapi tulla kolmas vuosi täyteen ilman viinaa. :D --Eikä ole edes mitään periaatteellista, terveydellistä tms syytä. Mut mikä jottei, hauskaa meillä on näinkin. =)

Pikkuhippu otti vappua rauhallisin mielin vastaan, mitä nyt hiukka teloi itseään jättämällä varpaansa olkkarin kirjahyllyn oven väliin. Hippunen on alkanut kovasti nousta pystyyn ja milteipä voisi sanoa jo puuta vasten kävelyksi sitä touhua. Vilja-allergiaepäilyt edelleen vahvistumassa, ruis tuntuu pistävän pojan huutamaan ja heräilemään monesti yössä. Ikävämpi homma tuollainen, kun ei taas tiedä milloin uskaltaa edes kokeilla seuraavan kerran jotain uutta viljaa. Nyt meillä siis menee riisi ja kaura.

Hauskaa vappua!
 
MOI,

ME OLLAAN OLTU NYT REISSUSSA NIIN EI OLE PÄÄSSYT KONEELLE. VAPUT OLI JA MENI,EIPÄ TÄNNE SEN KUMMEMPIA. KONEESSA JOKIN MÄTTÄÄ, CAPSLOCK JUMITTAA. :( TOIVOTTAVASTI KESTÄTTE LUKEA TÄLLAISTA HUUTOA :D

TERKKUJA KAIKILLE :wave:
 
Huomenta ja krooooh... \|O

mä en osaa enää nukkua aamuyöllä,kun hippu syö.. :( Niinpä mun päivä alko taas jo neljältä ja sitten oon jo aamupäivällä tokkurassa. :headwall:

Eilen juhlittiin tytön syntsiä ja anoppi toikin sitten yllätysvieraat mukanaan,vihjaisin että ois voinu ilmoittaa etukäteen,niin perustelu oli etten kuulemma turhaan stressaisi. Pyhä jysäys sentään :headwall: :headwall:

No,onneksi tarjoilu riitti ja mukavaa oli,vanhempanikin pistäytyivät vielä ja lupasivat viedä esikon tänään matsiinsa. Mies lähtee nyt sit huomisaamuna reissuunsa ja mulla on pala kurkussa koko ajan :ashamed:

Huomisaamuna tosin oma hampilekuri,joten panikoitavaa riittää.. meneepähän samoilla paniikeilla :LOL:


Juuh,mutta koitan tossa vielä itteni oikasta, on tää kyllä elämää,ensin ei SAA nukkua,sitten ei OSAA... :\|
 
Moikka,

onpas täällä hiljentynyt.. meillä lähti isukki eilen nyt sitten viikoksi reissuun. Ikävä vaivaa jo kovasti,etenkin viikonloppu on näköjään tylsää ja ikävää :( Ohjelmaa olen kyl järjestelly viikolle,pitäisi leipoa keskiviikoksi vieraille ja siivota torppaa muutenkin. :)

Eemu on ollu tosi kärtsy jo monta päivää ja luulen,että ainakin hampit tekee sitä.. on meinaan toinen etuhammas ylhäältä puhkeamassa ja näyttää tosi kipeeltä. Hirmu isot taltat tulee.

Ite kävin eilen hammaslääkärissä ja olihan taas kipuilua :ashamed: Yhtä isoa reikää ei saatu paikattua,kun tulehdus on menny ilmeisesti hermoon. Siispä ne laittoi lääkepaikan ja joudun menemään parin viikon päästä uudelleen. :/

Hyvää viikonloppua, lähden laittelemaan ruokaa tästä, illaksi tehdään pizzaa ja saunotaan hipun ja tytön kanssa. Meidän pojat lähti mummolaan yökylään :wave:
 
Heippa,

Meillä pikku Edvin on oppinut niin paljon tuota liikkumista muutamissa hetkissä..Nyt sitten tavaillaan puuta vasten kävelyä ja itsensätelomista entistä vaarallisimmissa paikoissa. Niin ja kiipeily tuntuu olevan kans verissä. Nyt aloitettiin loppuviikosta ruis-kokeilu, vaan hurja huuto ja mahavaivat, sekä oksentelua siitä seurasi, niin ruis on jatkossakin pannassa. En tiedä, miten nopeaan täällä pääsee allergiatesteihin julkisen puolen kautta, onko Pupu sulla vaikkapa tietoa? Ja mitenhän nuo vilja-allergiatestit tehdään?


Heili
 
Huomentapäivää!

Meillä hippu nousee nyt kans tukea vasten polvilleen(polviseisonta käy ilman tukeakin) ja seisomaankin. Eteneminen tapahtuu ryömimällä. Pari viikkoa on nyt sujunut istuminen kaatumatta, mutta lähtee piakkoin siitä liikekannalle. Vilkkaampi tapaus on kuin edelliset 3 lastamme. Iltanukutukset onkin juuri tästä syystä ja allergian takia :$ . Yölläkin heräillään Paljon... Viime yönä tykkäsi, että aamu oli koittanut klo 3.40! Nowayjosé! Viimein nukahti uudellen ja nukkui onneksi 7.45 asti.

Meillä on nyt otettu allergiaepäilyjen ja huonon painonkehityksen takia verikoe, josta tutkittu 2 yleistä allergiaa osoittavaa arvoa, joista toinen oli normaali ja toinen koholla. Lisäksi tutkittiin lehmänmaito erikseen. Siitä tulokset saamatta vielä. Laiheliini vaan muuttuu ohuemmaksi koko ajan, vaikka syö reippaasti kaikki ateriat :'(. Huolestuttaahan tuo. Otamme luultavasti soijakorvikkeen käyttöön, jotta voin puuroon laittaa sitä ja antaa päivällä lisäksikin, jos nyt kelpuuttaa sen. Imetän kyllä ja mielelläni vielä, mutta päivisin ei tahdo malttaa rinnalla olla rauhassa. Kuukauden kuluttua tiemme käy keskussairaalaan tutkimuksiin, jos ei painoa saada noususuuntaan.

Remonttiurakan viimeiset viikot meneillään; heinäkuu vielä saadaan olla nykyisessä asumuksessa ja sitten on muutto. Kyllä väsyttää jo taloprojekti - 5 vuotta takana peruskorjausta! Ei sitä voi etukäteen käsittää sitä työn määrää... onneksi meidän tapauksessa, olis jääny aloittamatta.

Aurinko paistaa ja lämmittää ihanasti. Taidamme liikkua tänään kävellen pienestä flunssanpoikasesta huolimatta.

Terveisin juuri 30v täyttänyt fridakahlo
 
Onnea fridakahlo, mikä päivä sulla oli synttärit? :flower: :flower: :flower:

Heili, silloin kun asuttiin vielä kaupungissa,niin neuvolasta lähettivät tosi nopeesti kyllä lapsi- ja nuorisovo:lle, mikä toimii siellä Armilassa. Siellä tehtiin silloin brickit. mut siitä jo 7vuotta.... Nyt täällä missä asutaan oli selkeesti vaivalloisempaa,piti mennä omalääkärin kautta hakemaan lähete ja sit jonottaa keskussairaalaan. Tk:ssa otettiin ekana verikokeet, missä ei näkyny allergioita mihkään, ei myöskään brickeissä. Mutta altistustestissä sitten tuli tulokset. Mut meillä aiheuttaa vehnä oireita, kauraa ja riisiä sekä maissia ja hirssiä syödään jo. Ruista en oo kokeillu, kun nyt on porkkanakokeilu menossa... :)

Taipeet punoittavat vähän,mutta en osaa sanoa, onko porkkanalla ollu mitään vaikutusta. Luulisin että ei. Imetyksen olen nyt lopettanut kokonaan, Almiron peptiä juodaan ja se menee minulta tosi heikosti \|O

Isältään hippu kyllä huolii,mutta multa alkaa kaivella rintaa ja etsimään.. :whistle: Mut ei voi mitään, oli jo niin hankalaa se imetys kun hippu vain puri ja pyöri rinnalla ja sit tuntu ettei oikein maito edes riittänyt. Nyt 3 päivää oltu ilman tissiä siis. Haikeeta on, mutta lähes 10kk imetin kuitenkin =)

Kovasti lasketaan ,milloin mies tulee kotiin... vielä siis 4 yötä olisi valvottavana. Meillä tosiaan yöt menneet päin p... sen jälkeen kun ukkeli lähti sinne rapakon taa. Liekö tuo hippu ikävöi tai vaistoaa minusta sellasen kireyden ,tai sit ihan toi etuhammas vaivaa. Tuli meinaan läpi toinenkin yläetuhammas eli nyt on jo 6 hampia puhjennu!!

sellasia meille :wave:
 
Tänään oltiin sitten viimeistä kertaa kerhossa. Vasta syksyllä jatkuu. Mitähän sitä kesällä keksisi sitten tekemistä...

Tyttö on alkanut pureskelemaan ihan kaikkea ja tuntuu että kuolaa tulee litra kaupalla. =) Hampaanjäljet löytyy jo pinnasängystä,syöttötuolista,olohuoneen pöydästä ja muutamasta DVD-kotelosta. Onkohan kaikki lapset tälläisiä jyrsijöitä?? Tytölle on nyt tulossa seitsemäs hammas.

Nyt on alkanut vähän puhettakin tulemaan ja kuulosta ihan siltä kuin sanoisi ättä,älä ja vaava. Kuulostaa kyllä ihanalta!

Mä saankin viettää ensimmäistä äitienpäivää sunnuntaina. Ihanaa! Mies oli tytön kanssa jo lahjaostoksilla,et saa nähdä,että mitä kivaa ovat ostaneet. Mummoille me ostettiin mummo-mukit.

Eipä tässä taas muuta.
 
Moi!

Synttärit oli 5.5, en juhlinut erityisemmin, mitä nyt oman perheen kesken syötiin kakkua. Meinasin kesällä kun omaan taloon päästään kutsua sukua synttärikahville/tupaantulijaisiin samalla.

Puhepuoli (ja kommunikaatio yleensä) on meidän hipulla kanssa jo kehittynyttä: kuuluu selkeä ANNA kun muut syömme jotain. Hei on tullut jo pitemmän aikaa. Vilkuttaa myös ja osoittelee asioita.

Nukkuminen ei ole se vahva puoli meillä... pikkutorkkuja taaskin ottanut tänään kahdet ja pakko mennä viemään taas levolle kun kitisee väsymystä taasen.

f.
 
Heippa!

Meillä myös tuo kommunikointi on Hippusella omaa luokkaansa. Osoittelee asioita ja tavailee sanoja. Kissa = mauuu, Koira = haukuntaa, Äiti = äittä, tä tä ja iskä = kä kä kä. Isoveljelle en ole vielä havainnut nimivastinetta. Sit on selkeitä sanoja Anna ja Amppu (+L).

Ja nukkumiset menee tällä hetkellä hippusella ihan päin prinkkalaa. Vaiks aluunsa puolivuotta ja enemmänkin nukkui tosi hyvin, niin nykysin heräillään yöllä ja kiukutellaan nukahtamishetkellä.


Heili
 
Hienoa kuulla, että jollain mullakin väsy painaa D-mamma. =) Minä olen huomannut viimeaikoina, että pyykkiä kyllä tulee pestyä, vaan niiden viikkaaminen ja vaatekaappiin laittaminen meinaapi jäädä aina viikonlopuksi..Ja sit on miljoona muutakin hommaa.. :headwall: Miks sitä ei ikinä opi tekemään noita hommia sillon kun ne on, vaan kasaileepi..
 

Yhteistyössä