harsoliinat

  • Viestiketjun aloittaja bibo
  • Ensimmäinen viesti
ilveskissanminttu
\
Alkuperäinen kirjoittaja 24.05.2007 klo 16:31 aurinkoinen kirjoitti:
Kangaskaupasta saa samaa harsokangasta metritavarana, kannattaa ostaa sitä ja huolitella vaan reunat, tulee paljon halvemmaksi.
Ei välttämättä tule kamalasti halvemmaksi. Ainakin mitä anoppi meille ompeli vaippaharsoja (80 x 80cm) niin yhden liinan hinnaksi tuli reilut 2 euroa. Ja kankaasta jäi harmittavia jämäpaloja. Melkein samaan hintaan ois saanut kaupasta valmiita vaippaharsoja ja ois säästynyt ompelu vaivalta.
 
kangas
Samaa kauhistelin Prismassa muutama kuukausi sitten, että yhden harson hinnaksi tuli yli 2?! Citymarketissa olivat hieman halvempia (sama PikkuPiia merkiltään) mutta SILTI!

Minäkin ostin harsokangasta Eurokankaasta, maksoi muistaakseni 1,70 m ja siitä sai jo useamman harson. Tosiaan tulee paljon halvemmaksi, kannattaa katsoa mistä sitä kangasta ostaa ja millä hintaa, kangaskaupoissakin kun on paljon eroja. Ja tosiaan jos vaikka saumurilla ne reunat vetäisee, niin oikein hyvä on. Ja mä ainakin tein osan vähän pienempi kokoisia, kaikkien puklurättien ei tarvitse olla niin isoja kuin ne myytävät ja pakkauksessa tulevat.
 

Yhteistyössä