Hätähousut himotestaajat ja piinailijat vol.4

On aika epätodellinen fiilis ja pieni pelkokin, koska onhan nyt vielä aikaista. Testailen vielä viikonloppuna (ja varmaan ens viikollakin) ja toivon lujasti että viiva vahvistuisi. Mies on jo ihan onnessaan!
Ymmärrän tuon pelon.. kyllä se siitä aikanaan iloksi muuttuu, ja uskaltaa alkaa miettimään ilosia tulevia asioita siitä :)

Itellä oli km rv 7lla 2v sitten, ja nyt 3 pv sitten tein positiivisen. Ei vielä meinaa uskaltaa iloita tuon km takia. Onneksi on 2 kultakimpaletta jo maailmassa kuitenki..
 
  • Tykkää
  • Rakkaus
Reactions: Toive23 ja Earhart
Onnea plussanneille! Täällä ollaan nyt kyllä jännän äärellä.. Menkat 2 päivää myöhässä, mitä en muista tapahtuneen tässä ihan lähi aikoina. Todella lyhytkestoista menkkajomoa ollut parina päivänä, mutta vuotoa ei näy vieläkään vaikka normaalisti alkaa heti kun pientäkin kipua tuntuu. Tässä on nyt vuosi yritystä takana, joten haluaisin jo elätellä toivoa, mutta silti tuntuu siltä että kyllähän ne menkat sieltä tulee kun on tullut tähänkin asti.. vaikka kyllä tässä pieni toivo jo herää... Testasin eilen ja tänään ja sain samanlaiset oletetut viivanpaikat taas testiin. Huomenna kyllä käyn töiden jälkeen hakemassa kunnon testin jos ei vieläkään menkkoja kuulu. On tää vaan jännää... :D Kuvassa ylin otettu heti kastamisen jälkeen, keskimmäinen värin leviämisen jälkeen ja alin just kun testiaika oli menossa umpeen. Kyllähän siinä jotain näkyy mut on varmaan taas tutut viivanpaikat :( mitä ootte mieltä? https://aijaa.com/zP5Ht4
 
Ymmärrän tuon pelon.. kyllä se siitä aikanaan iloksi muuttuu, ja uskaltaa alkaa miettimään ilosia tulevia asioita siitä

Itellä oli km rv 7lla 2v sitten, ja nyt 3 pv sitten tein positiivisen. Ei vielä meinaa uskaltaa iloita tuon km takia. Onneksi on 2 kultakimpaletta jo maailmassa kuitenki..
Onnea plussasta! ❤ Tämä on mun ensimmäinen plussa koskaan, en ole saanut haamuja tai viivanpaikkojakaan. Kaikki jännittää kovasti ja välillä tuntuu ettei uskalla kenellekään sanoa mitään (edes yrityksestä), kun tämä voi kadota milloin vain. Parille työkaverille on kyllä paljastettava jo aika alussa, koska mahdollisen pahoinvoinnin yllättäessä on saatava joku jakamaan vastuuta heti. Ehkä pelko helpottaa kun saa jollekin puhuttua.
 
Onnea plussanneille! Täällä ollaan nyt kyllä jännän äärellä.. Menkat 2 päivää myöhässä, mitä en muista tapahtuneen tässä ihan lähi aikoina. Todella lyhytkestoista menkkajomoa ollut parina päivänä, mutta vuotoa ei näy vieläkään vaikka normaalisti alkaa heti kun pientäkin kipua tuntuu. Tässä on nyt vuosi yritystä takana, joten haluaisin jo elätellä toivoa, mutta silti tuntuu siltä että kyllähän ne menkat sieltä tulee kun on tullut tähänkin asti.. vaikka kyllä tässä pieni toivo jo herää... Testasin eilen ja tänään ja sain samanlaiset oletetut viivanpaikat taas testiin. Huomenna kyllä käyn töiden jälkeen hakemassa kunnon testin jos ei vieläkään menkkoja kuulu. On tää vaan jännää... Kuvassa ylin otettu heti kastamisen jälkeen, keskimmäinen värin leviämisen jälkeen ja alin just kun testiaika oli menossa umpeen. Kyllähän siinä jotain näkyy mut on varmaan taas tutut viivanpaikat mitä ootte mieltä? https://aijaa.com/zP5Ht4
Onko viiva tummunut yhtään ?
 
https://aijaa.com/M91kiI

Tiedän, huono testi ja tänää teen pc merkillä illemmalla & aamulla mutta mutta, väriäkin on. Ei mitää tietoa varsinaisesta ovulaatio päivästä+ edelliset menkat oli todella oudot ja kesti vaa 4 päivää.. voiko se ns aikaistaa ovulaatiopäivää jos oli noin lyhyet? Menkkoje pitäs oikeesti alkaa enskuun alussa. Toi testihä saattaa antaa liia räikeitä viivanpaikkoi yms. Tässä kuussa on tullu vehtailtua 3 x ilman ehkäsyä. :oops:
 
Hei, olen uusi täällä! Mun täytyy saada vertaistukea, kun dpo11 eilen tein RFSUn herkän testin (10mIu), joka jäi pissatessa valkoiseksi. Kiireessäni tuikkasin testin takaisin sen laatikkoon ja reppuun. Kun otin sen puolen tunni tai tunnin päästä pois sieltä, oli tämän näköinen tulos:
https://aijaa.com/GQQAJt

-En ole saanut tulosta toistettua seuraavana aamuna samalla testillä enkä 25mIU testillä :( onkohan väärä positiivinen....
 
Hei, olen uusi täällä! Mun täytyy saada vertaistukea, kun dpo11 eilen tein RFSUn herkän testin (10mIu), joka jäi pissatessa valkoiseksi. Kiireessäni tuikkasin testin takaisin sen laatikkoon ja reppuun. Kun otin sen puolen tunni tai tunnin päästä pois sieltä, oli tämän näköinen tulos:
https://aijaa.com/GQQAJt

-En ole saanut tulosta toistettua seuraavana aamuna samalla testillä enkä 25mIU testillä onkohan väärä positiivinen....
Onpa punanen viiva, mitä jos käyt apteekista hakee clearbluen ? Toi näyttää tosi positiiviselta kuitenkin
 
  • Tykkää
Reactions: Mustikk2piir2kk2
Tuli menkat yllä olevista testauksista huolimatta... ehkä kävi joku ihmisen alku kiinni ja lähti, kun oli selkee LH-piikki, kiinnittymisvuodot ja alavatsaoireet. Nyt eiku syysvauvaa tekemään
Voi harmi, on varmaa ollu kiinnittymisyritys ku on noin vahvaa punasta näyttäny. Oisin voinu olla aika varma et kyllä plussa pärähti. Toivottavasti pian tärppää! :love:
 

Yhteistyössä