Hätähousut himotestaajat ja piinailijat vol.4

pipu, ihan kun ois mutta ei tuosta kyllä varmaksi voi sanoa..peukut pystyssä! (y)

ite aloitin dpo 7 ja sain selkeän haamun näkyviin. Sen jälkeen menikin niin että suunnilleen jokatoinen päivä testissä oli jtn hailuraa ja toisena ei taas mtn. melko omituista.. ja hermoja raastavaa!!. :D

Noh, mielenterveys kuitenkin säilyi..nyt vaan se kaikista tärkein. alkaako vuoto huomenna vaiko ei...
 
Oih ihanaa tirppunen! Tämä plussien näkeminen on niin mahtavaa! Iso virtuaalinen halaus :)

Kyllä empuska mäkin jotain olen näkevinäni. Ja yleisesti olen todella huono viivojen "näkijä". Toivottavasti tummenee <3

Täällä ei tartte tähän kiertoon edes uitella enää. Ovis meni viikko sitten, eikä saatu sitä hyödynnettyä. Ukon mukaan lapsia voi tulla millon vaan, eikä oviksella väliä, huoh. Tekisi mieli laittaa vähän palautetta sen jollekin vanhalle terveystiedon opettajalle :mad:
Tänään kp17/25-27 ja Eilen tuntui kun olisi sukkapuikolla pistetty munasarjoihin,ihan äänen kiljaisin kivusta makuulla ja tämän päivän jumppa tuntui alavatsassa erittäin repivältä. Taitaa tähän kiertoon menkatkin alkaa mahd. aikaisin :/ Mutta seuraavasta kierrosta sitten kyllä varastan ukon täydellisen huomion itselleni otollisena aikana.
 
Kävin eilen varhaisultrassa yksityisellä, viikkoja piti olla 6+3 tai 6+4. Lääkäri oli todella tyly ja kaukana ammattitaidosta. Ultrasi sen verran, et totesi sikiöpussin olevan kohdussa, mut sanoi, että olis tuulimuna. Sit sammutti koneen. Ei tsuumannut, ei kattonut yhtään sen enempää. Kohtu oli kuulemma pyöristynyt mut sillä ei kuulemma ollut mitään väliä vielä tässä vaiheessa o_O aivan uskomatonta. Itkin koko eilisen päivän. Sen verran sanoi, et voi olla et oliskin oletettua pienemmät viikot ja vuodosta ei tietoakaan. Pääsen kunnalliselle kahden viikon päästä ultraan, ja ens ma menen normaalisti ekalle neuvolakäynnille. Sain sen yhen ultrakuvan mukaan minkä se otti, mut eipä siitä kyllä kauheesti selkoa saa, oli vielä aatamin aikanen konekin.
 

Yhteistyössä