Hackman Matador paistinpannut on p*rseestä!!

  • Viestiketjun aloittaja asiakas
  • Ensimmäinen viesti
Jumankeuta että sapettaa!!

Ostettiin pannu viimekesänä,siitä 2kk pinnoite oli pilalla..tää pannu ei kestäny ku paistettiin pekonia. Ostettiin sitten toinen pannu kun ei viitty pistää ekaa reklamaatioon vielä ja tarvittiin pannu..nooh tää toinen pannu ni sama homma!! Jumankeuta! Laitettiin sit pannut reklamaatioon ja takas tuli vastaus että ollaan pahoillaan ja uudet pannut tulee,no pannut tuli. Otettiin eka käyttöön ja tadaaa! pinnoite piloilla alle viikon käyttöönotosta..suoraan sanottuna vituttaa kun noi pannut makso yli 40? kappale..kaippa toikin lähtee reklamaatioon.
2pannua kanssa kokeiltu kyseiseltä valmistajalta-pashkaksi meni kans molemmat.
>Hyvän pannun löytänyt Ikeasta Favorit merkkinen,iso ,laakea ja pirun painava mutta toimii!:)
 
"Esko"
Fiskarsin paistinpannu kestänyt 5 vuotta käyttöä. viimeiset 3 vuotta pessyt tiskikoneessa eikä ole pilalle mennyt.

Pahin virhe on kaikilla se että se laitetaan lämpeämään 6 teholla tyhjänä hellalle.
Laittakaa vaikka vettä siihen pannuun lämmittämisen ajaksi niin se jäähdyttää pintaa ja näkee miten lämmin se on, kaataa sitten pois ne vedet kun kiehuu.

Itsellä on tosin yksi Hackmannin kovanaama kattila ja kyllä se pinnoite kuluneemmalta näyttää kuin Fisussa vaikka on uudempikin eikä ole käytetty edes niin paljoa.
 
Joskus paistellut
4 kpl Matadoreja 5 vuotta sitten ostettuja, ruoka hitsaa kaikkiin kiinni. Katsotaan meneekö takuuseen enää..

Viimevuonna ostettu jamie oliverit ja toimii, kuin unelma.

Paremppaan paistoon (pihvit yms) ikuinen vaihtoehto, joka paranee käytössä. Mitä patinoituneempi siitä tulee sitä paremmin se kestää: De Buyer, http://www.debuyer.com/.
 
Mria12
Olette käyttäneet pannujanne väärin. Matador ei todellakaan ole samanlainen kuin teflonpinnoitteiset pannut. Siinä on keraaminen pinnoite ja se ei ole TARTTUMATON. Ominaisuuksiltaan vähän valuraudankaltainen, vaatii käytössä rasvaa paljon. Sokeripitoiset tuotteet, kuten hunajamarinoidut kanat ottaa herkemmin siihen kiinni ja niitä suositellaankin huoneenlämpöisenä paistettavaski. Matadorin saa pestä koneessa ja onkin suositeltavaa silloin tällöin, mutta jos ruoka on palanut kiinni on paras se pestä käsin. Jos et ole pessyt kunnolla palanutta kohtaa, se palaa seuraavalla kerralla uudestaan ja tällöin pannu on pilalla.
 

Yhteistyössä