Meillä oli varmaan vuos sitte matador -aattelin sijottaa hyvään pannuun- , no, paskin pannu mitä oon omistanu! Tefalia ollu sittemmin, pelittää paljon paremmin.
Ehkä, mutta Ikea myös säilyttää sen kuumuuden, huomattavasti paremmin kuin esim. kotona testattu Hackman tai tefal.Alkuperäinen kirjoittaja TriplaIsä;27120321:Nopea kuumeneminen on vain näennäinen etu sillä fysiikan lait pitävät huolen että se myös jäähtyy nopeasti. Joku peltivati kyllä kuumenee nopeasti mutta kun lätkäiset siihen pihvin, se imaisee pannun saman tien kylmäksi ja tuloksena on harmaa pihvi.
Tämä ei nyt kuulu aiheeseen, mutta tavallaan kuuluu.Alkuperäinen kirjoittaja TriplaIsä;27120321:Nopea kuumeneminen on vain näennäinen etu sillä fysiikan lait pitävät huolen että se myös jäähtyy nopeasti. Joku peltivati kyllä kuumenee nopeasti mutta kun lätkäiset siihen pihvin, se imaisee pannun saman tien kylmäksi ja tuloksena on harmaa pihvi.
Siksi valurautapannut ovat parhaita pihvihommiin koska niissä on eniten lämpöä varaavaa massaa.
Hanki induktioliesi niin tehoja riittää vaikka hiileksi polttamiseen.Alkuperäinen kirjoittaja TriplaIsä;27120321:Nopea kuumeneminen on vain näennäinen etu sillä fysiikan lait pitävät huolen että se myös jäähtyy nopeasti. Joku peltivati kyllä kuumenee nopeasti mutta kun lätkäiset siihen pihvin, se imaisee pannun saman tien kylmäksi ja tuloksena on harmaa pihvi.
Siksi valurautapannut ovat parhaita pihvihommiin koska niissä on eniten lämpöä varaavaa massaa.
Onnistuuhan se polttaminen millä tahansa liedellä mutta puhun nyt äkkinäisestä lämpötilan vaihtelusta joka johtuu siitä että lämpöä ei ollut varautunut mihinkään. Induktioliesi tosin reagoi vaihteluihin nopeammin kuin esimerkiksi keraaminen mutta ei sillä siltikään päästä valurautapannun lukemiin.Hanki induktioliesi niin tehoja riittää vaikka hiileksi polttamiseen.
kunnon induktiolla pääsee vaikka minne. 2 sek max.Alkuperäinen kirjoittaja TriplaIsä;27120571:Onnistuuhan se polttaminen millä tahansa liedellä mutta puhun nyt äkkinäisestä lämpötilan vaihtelusta joka johtuu siitä että lämpöä ei ollut varautunut mihinkään. Induktioliesi tosin reagoi vaihteluihin nopeammin kuin esimerkiksi keraaminen mutta ei sillä siltikään päästä valurautapannun lukemiin.