Haaveena vauva 2023

Mulla oli myös Mirena-kierukka, joka poistettiin tammikuussa. Ei ollut kierukan aikaan menkkoja ja pohdin, mahtaisko vaikuttaa pidempäänkin. Ainakaan vielä ei ole säännöllistä kiertoa, mutta voi olla, ettei mulla ennenkään varsinaisesti ole ollut. Vaikka toisaalta hormonikierukalla on paikallinen vaikutus ja ei välttämättä estä ovulaatiotakaan. Kiinnostavaa kyllä, miten sulla menee nyt Kyleenan jälkeen 😊
Mulla ei kyllä jäänyt vaikutus paikalliseksi. Seksihalut palasi kuinntaikaiskusta ja muutenkin elämä tuntuu erilaiselta😍 Mulla ei ollut menkkoja enkä tuntenut ovulaatiota. Nyt on menkat ja ovislimat ja kaikki 👌😅
 
Täällä odotellaan menkkoja alkaviksi. En ole testaillut vielä ollenkaan, koska viime kierrossa tuntui että harmitti oikein tosi paljon se nega. Nyt ajattelin että jos ei lauantaina ole vielä alkaneet, niin sitten vasta testaan, koska viimeksikin alkoivat heti testistä seuraavana päivänä :D
Oireita taas olis vaikka miten, ja yleensähän se on tarkoittanut että en ole raskaana.

@Mimerkki toivottavasti tuhrutus nyt loppuis! Kurjan kuuloista :(
 
Hei kaikki, mäkin voisin kai hiljalleen liittyä taas tänne. Esikoinen on nyt 2,5 vuotias ja mielessä on alkanut aika paljonkin pyörimään toinen lapsi ja kaipa me eilen tultiin siihen tulokseen että voitais alkaa yrittää. :) Esikoista yritettiin 8 kk ja se oli super rankkaa aikaa, mulla jostain syystä on taipumus saada toistuvia kemiallisia eli tosi varhaisia keskenmenoja ja se haaleiden plussien kyttääminen ja muu teki mut lähes hulluksi, joten siksi vähän jännittää miten oma pää kestää tällä kertaa.

En tiedä voisko tän kierron jo laskea yk1, kun viime oviksen aikaan olis kyllä ollut tietoisesti mahdollisuus. Tunnistinkin taas hirveesti oireita noin dpo7-9 mutta ne lopahti, testit negoja ja eikun uuteen kiertoon. Tänään varmaan jotain dpo12, odottelen uutta kiertoa ja liityn sit listalle. :)
 
Ei uutta auringon alla. KP 48 ei menkkoja. Kipujen syytä tutkitaan. Lääkäri meinasi että on suolisto/vatsa peräistä kipua. Lähdetään tutkimaan jos kipujen syy löytyy sieltä. Nyt kivut olleet kaksi päivää pois. Mitään terolut kuuria ei saa. Nuiva TK lääkäri sanoi että sitten jos ei kolmen kuukauden jälkeen ole menkkoja sitten saa lääkkeen. Imetys ja kierukka aiheutti luultavasti sen että menkat ei ala.

On se nyt kumma kun ekaksi vuodot ei lopu kun oli kierukka . Vuotoa oli monta kk putkeen ja nyt sitten ei vuotoa millään 😂😡

Edit. Saa nähdä sekoittaako kiertoa lisää koronatartunta. Tiistaina minä ja vauva altistuttiin koronalle. Ja tänään mulla ollut kurkkukipua.
 
Viimeksi muokattu:
Testasin äsken negan tissit tänään kuumottaneet ja kipeät mutta ilmeisesti normi pms oiretta. Aattelin että parempi saada surun tulla nyt kun juhliin pitäisi mennä, pelottaa ihan vietävästi että joku on mahan kanssa siellä
Tuttu tunne. Mä purskahdin melkein itkuun kun näin facen muistoissa eilen kuopuksen rakenneultra kuvan. Tuskin mä enää rakenneultrassa käyn 😢. Lisäksi välillä ahdistaa kun näkee kaupassa jonkun maha pystyssä.
 
Mulla kierukka kans vaikutti kaikkeen!



Onks sulta tutkittu mistä johtuu?
Tsemppiä! Kurja vaiva

Tervetuloa @Rönsyleinikki

Aamulla tein ovistestin aamun ekasta, haaleaa. Mutta oireet sit kyllä oli sen verran vahvat et 1,5h myöhemmin tein uudestaan..
Aikamoinen ero
Ei oo tutkittu, ekan keskenmenon jälkeen van sanottiin että kestää vaan palautua keskenmenosta ja nyt tokan jälkeen todettiin että sinähän kun tulet helposti raskaaksi 🙄 Ekan km jälkeen siis oli limakalvo joka kierrossa ultrattuna 2-4mm vaan ja tärppäsi 6kk päästä. Söin ennen tärppiä 2kk vahvaa e-vitamiinia, l-arginiinia ja aspiriinia jotta ne auttaisi limakalvon kehitystä. Nää ei ollu lääkärin määräämiä koska "ei sille mitään voi tehdä". Silloin ei näitä välituhruja ollu kuitenkaan. Nyt sitten aloitin noi lisät jo heti joten voisi toivoa että auttavat taas ja toivottavasti nopeammin kun heti käytössä, mutta tuhrut huolettaa, luulen että aspiriinin takia on joku mikä tihkuttaa siellä 😕
Mutta että näin "helposti" tuun raskaaksi, juupa juu...
 
Onkohan enää toivoa? nyt siis dpo10, tuli mielikuva että olisin plussakierrossa testannut ensin negan ja dpo 13 plussan,
Tää on tietysti tätä turhan toivon ylläpitämistä vaan, tissit ihan järkyn kipeät en muista onko tässä vaiheessa normaalisti ollut
 
Testasin äsken negan 😭 tissit tänään kuumottaneet ja kipeät mutta ilmeisesti normi pms oiretta. Aattelin että parempi saada surun tulla nyt kun juhliin pitäisi mennä, pelottaa ihan vietävästi että joku on mahan kanssa siellä
Minulla on ollut PMS oireena turvonneet kipeät rinnat 😥

Tuttu tunne täällä myös, että pelottaa/jännittää mennä juhliin yms.. jos siellä onkin joku maha pystyssä 😔 Pahinta on ehkä kumminkin se kun joku pienten lasten äiti tulee sanomaan,että "voi kun teillä on jo niin isot lapset, pääsette helpolla yms.." ja tekis mieli sanoa ,että kyllä mekin vielä haluttaisiin se vauva ja vauva-arki kokea uudelleen.
Minusta tuntuu myös kurjalta vitsailu siitä, että" osaatkohan enää hoitaa pikkuisia kun omasi on niin isoja "😕
 
Hei kaikille! Oon viime päivinä tätä ketjua jonkun verran lueskellut ja ajattelin liittyä mukaan 😊

Oon 28v ja esikoinen toiveissa. Oltiin miehen kanssa pohdittu ja suunniteltu yrittämisen aloitusta jo pidemmän aikaa mutta se jännitti molempia paljon, miestä varsinkin, ja aina löytyi millon mitäkin syitä miksi lykättiin. Kunnes nyt viime lauantaina mies yhtäkkiä totesi kesken seksin että eikai tää asia miettimällä parane ja mitä jos vaan katsotaan miten käy jos hän tällä kertaa tuleekin sisään 😆

Mulla säännöllinen 30 pv (toki päivän-parin heittoa välillä) kierto ja oon merkannut menkat Flo sovellukseen jo yli vuoden niin osattiin tuolloin odottaa että ovis lähipäivinä tulossa. Meillä ollut siis ehkäisynä varmat päivät ja keskeytetty.

Nyt siis jännitetään miten käy, oireiden ja Flon perusteella ovis olisi ollut maanantaina mutta mistäpä näitä varmuudella tietää kun en oo ikinä tikuttanut. Eli ~ dpo 3 olisi nyt.

Mulla on nuorempana saman miehen kanssa kierukka pettänyt (tein tosin abortin silloin), joten koitan uskaltaa uskoa että kykenen tulemaan raskaaksi ja siksi koitankin suhtautua mahd. rennosti yrittämiseen ja asennoitua siten että voi hyvinkin kestää jonkun aikaa että tärppää. Katsotaan saanko tän asenteen pidettyä jos/kun kuukausia alkaa kulua enemmän ilman plussaa 😂

Voisin tulla kans listoille, myös kiertopäivälistaan ja piinailijoihin 😊

ya 7/2022, 1. lapsi
kp 20/30
dpo 3
 
Hei taas kaikille!

DPO 10, nyt kun jo perjantain puolella ollaan. Vielä en ole testaillut, mutta viikonloppuna varmasti jo testaan.

Mulla ei ole koskaan ollu rinnat kipeät, eikä edes yhtään arat. Ei siis ikinä, eikä missään tilanteessa. Ei kuukautiskierron missään vaiheessa, ei ovulaation aikaan, eikä edes raskaana ollessa. Ei mitään turvotusta rinnoissa koskaan tms. Aina olen ihmeyellyt kun lähes kaikki naiset kertoo kokevansa jossain vaiheessa kiertoa kipua/tuntemuksia rinnoissa, ja itseni kohdalla ei ole koskaan tällaista ollut. Aina on rinnat saman tuntoiset.

Yhtään lastahan ei olla syliin saakka kyllä saatu. Kohdunulkoista ja tuulimunaa on taustalla kyllä. Mutta niidenkään aikana ei mitään tuntemuksia missään.

Ovulaatiot tunnen kyllä, ovulaatiokipu on mulla todella voimakas. Niin kova kipu, että kerran on viety ambulanssilla ihan sairaalaan epäilynä kystan puhkeaminen, mutta sekin oli kuitenkin vain ovulaatio. Kaksinkerroin pyörin sängyssä ja särkylääkkeet ei auta. Kipu alkaa välittömästi kun folliikkeli puhkeaa ja kestää 6-8 tuntia, jonka jälkeen hiipuu pois.

Ovulaation jälkeen ei ole sitten enää mitään suurempia tuntemuksia - ennenkuin menkat alkaa. Jotain pientä nippailua harvakseltaan, kuten nytkin on ollut, mutta niitä mulla on ollut kierron vaiheesta riippumatta niin kauan kuin muistan.

Eli ei mitään uutta, ihan normi olot täällä. Palailen tänne itkun kanssa varmaan sitten viikonloppuna, kun jo ties kuinka monennen kymmenennen negan tällä meidän ikuisuuden kestäneellä lapsettomuus taipaleella olen jälleen testannut..

On se jännä, miten vielä kaikkien näiden vuosien jälkeen jaksan silti toivoa ja yrittää. Toivon niin, että tämä kaikki joskus vielä palkitaan. Sitten ei harmittaisi enää yhtään niin paljon, että piti tällainen taival siihen pisteeseen kulkea.
 
VAUVA 2023

Ilmoitathan tietosi listalle ja päivityksesi punaisella, jos väri ei toimi, voit myös @-merkitä listan kyseisen päivän päivittäjän.

Lista päivitetään kerran päivässä. Kuka vain voi päivittää listan, vaihdellaan vuoroa. Päivitä lista vastaamalla edellisen päivän viestiin, poista [ ]-sulut teksteineen alusta ja lopusta, lisää kierto- ja piinapäiviin yksi päivä lisää.

Kiertopäivä- ja piinalistalta voidaan poistaa, jos käyttäjä ei ole ollut aktiivinen vähään aikaan. Takaisin pääsee tottakai heti halutessaan!

★★★★★★★★★★★★★★★★★


Nimi ★ yritys aloitettu ★ monesko lapsi


@~SeaWind 4/2015 1.
@Mamtobe 3/2020 1.
@SandraB 10/2020 2. (1. yhteinen)
@Sipiriina 1/2021 1.
@Saaga86 6/2021 2.
@Mimerkki 6/21 3. ★ kkm x 2
@Laurenzia 7/2021 2.
@Millis86 7/2021 1.
@Tibitii 7/2021 2.
@K3rttuli 8/2021 1.
@Mimmimami 8/2021 5.
@Hellu__ 9/2021 2.
@mimmi92 10/2021 5.
@Eadni1992 10/2021 1.
@tätimoonika 11/2021 7.
@Selis★ 11/2021 ★4.
@_pähkinätimantti_ ★ 1/2022 ★ 3. (1. yhteinen)
@Niisq ★ 1/2022 ★ 1.
@Mamiks 2/2022 4.
@Yksinmatkassa 3/2022 2.
@minipätkis 3/2022 1.
@Jossu_95 3/2022 2.
@Salasauma 3/2022 2.
@Unikko29 4/2022 1.
@Wintersun 4/2022 PAS tulossa
@Earhart 4/2022 2.
@nobelius 5/2022 4. (2 yhteinen)
@JellyBee 5/2022 2. (1. yhteinen)
@Poiski 5/2022 1.
@tiipanen ★ 5/2022 ★ 1.
@Kvize 5/2022 1.
@Emzy 5/2022 1.
@eeveon 6/2022 2.
@Sanelma_ 6/2022 1.
@Kuumeilija40 7/2022 3.
@Milaas 7/2022 1.
@Kiemura ★ 7/2022 2.
@Quesadilla 7/2022 1.
@Tiukuna 8/2022 2.
@helmikorvakoru 8/2022 2.
@KKatariina 8/2022 2.
@Tiutau13 8/2022 jatkuu

★★★★★★★★★★★★★★★★

5.8.2022 Perjantai

Nimi ★ Kiertopäivä ★


@tätimoonika kp 31/25-29
@Earhart kp 28/28-30
@~SeaWind KP 26/29-31
@eeveon kp 23/32
@Selis kp 22/28-33
@Quesadilla kp 21/30
@Sipiriina kp 20/25
@Laurenzia kp 17/31
@Mirkkuli26 kp 16/22-25
@Eadni1992 kp 16/26-28
@Kiemura kp 15/28-31
@nobelius kp 18/28-30
@Salasauma kp 12/25
@Tiutau13 kp 11/28-31
@Milaas 10/27
@Tiukuna 10/28-30
@Niisq kp 8/25
@Mamiks kp 7/24-28
@Sanelma_ kp 6/28
@Jossu_95 kp 5/28-30
@Poiski kp 3/36-39

★★★★★★★★★★★★★★★★

Piinailijat

Nimi ★ DPO


@tätimoonika DPO 16
@~SeaWind DPO 10
@Sipiriina DPO 8
@Selis DPO 7
@eeveon DPO 6
@Quesadilla DPO 4
@Laurenzia DPO 1
@Wintersun DPO 0
@Mirkkuli26 DPO 0

★★★★★★★★★★★★★★★★★

Plussanneet

Nimi ★ yritys aloitettu ★ monesko lapsi ★ plussa <3


@jemppu123 11/21 ★ 2. ★ 4/22
@Neeppu 11/21 2. 4/22
@Lumihiutale_ 11/21 4. 4/22
@Nemily 10/21 1. 4/22
@senya 12/21 2. 5/22
@3milia 3/22 2. 5/22
@Siikli 4/22 4. 5/22
@Tähti123 3/22 2. 5/22
@Keltasahrami 5/22 2. 5/22
@jjanni 2/22 2. 5/22
@Marilainen 2/22 2. 5/22
@Mirkkuli26 5/22 2. 5/22 kkm 8+6
@Kirahvi-Koo 12/21 2. 6/22
@Kyfi 1/21 5. 6/22
@Mmohini 5/22 2. 6/22
@VeijariLaama 7/21 1. 6/22
@Oliivi3 4/22 4. 7/22
@Jenn-a 6/22 2. 7/22
@Hopeanopea 5/22 1. 7/22
@Maicy 4/22 4. 7/22
@Floralan 1/22 1. 7/22
@Owlet 2/21 2. 7/22
@Sentonen 4/22 2. 7/22
@Kvize 5/22 1. 7/22
Mulle on lipsahtanut kp18 listaan, tänään on kp13
 
@~SeaWind tulisipa se plussa kuitenkin!❤ ja jos ei, niin pidetään positiivisesta asiasta kiinni ja kiitetään siitä, että ovuloit itse ja kierto on alkanut tulla luonnollisesti! Uutta matoa koukkuun seuraavaan kiertoon jos ei nyt vielä nappaa ❤ nää sanat voi kuulostaa liinalaabalta, mutta mä ainakin nään asian, että sun keho on alkanut "itse" toimia, TODELLA isona askeleena eteenpäin! Voimia sinne ❤🙏
 
VAUVA 2023

Ilmoitathan tietosi listalle ja päivityksesi punaisella, jos väri ei toimi, voit myös @-merkitä listan kyseisen päivän päivittäjän.

Lista päivitetään kerran päivässä. Kuka vain voi päivittää listan, vaihdellaan vuoroa. Päivitä lista vastaamalla edellisen päivän viestiin, poista [ ]-sulut teksteineen alusta ja lopusta, lisää kierto- ja piinapäiviin yksi päivä lisää.

Kiertopäivä- ja piinalistalta voidaan poistaa, jos käyttäjä ei ole ollut aktiivinen vähään aikaan. Takaisin pääsee tottakai heti halutessaan!

★★★★★★★★★★★★★★★★★


Nimi ★ yritys aloitettu ★ monesko lapsi


@~SeaWind 4/2015 1.
@Mamtobe 3/2020 1.
@SandraB 10/2020 2. (1. yhteinen)
@Sipiriina 1/2021 1.
@Saaga86 6/2021 2.
@Mimerkki 6/21 3. ★ kkm x 2
@Laurenzia 7/2021 2.
@Millis86 7/2021 1.
@Tibitii 7/2021 2.
@K3rttuli 8/2021 1.
@Mimmimami 8/2021 5.
@Hellu__ 9/2021 2.
@mimmi92 10/2021 5.
@Eadni1992 10/2021 1.
@tätimoonika 11/2021 7.
@Kirahvi-Koo 12/2021 2. lapsi
@Selis★ 11/2021 ★4.
@_pähkinätimantti_ ★ 1/2022 ★ 3. (1. yhteinen)
@Niisq ★ 1/2022 ★ 1.
@Mamiks 2/2022 4.
@Yksinmatkassa 3/2022 2.
@minipätkis 3/2022 1.
@Jossu_95 3/2022 2.
@Salasauma 3/2022 2.
@Unikko29 4/2022 1.
@Wintersun 4/2022 PAS tulossa
@Earhart 4/2022 2.
@nobelius 5/2022 4. (2 yhteinen)
@JellyBee 5/2022 2. (1. yhteinen)
@Poiski 5/2022 1.
@Minttara 5/2022 3.
@tiipanen ★ 5/2022 ★ 1.
@Kvize 5/2022 1.
@eeveon 6/2022 2.
@Sanelma_ 6/2022 1.
@Kuumeilija40 7/2022 3.
@Milaas 7/2022 1.
@Kiemura ★ 7/2022 2.
@Tiukuna 8/2022 2.
@helmikorvakoru 8/2022 2.
@KKatariina 8/2022 2.
@Tiutau13 8/2022 jatkuu

★★★★★★★★★★★★★★★★

29.7.2022 Perjantai

Nimi ★ Kiertopäivä ★


@Poiski kp 37/36-39
@Salasauma kp 32/25
@Sanelma_ kp 28/28
@Jossu_95 kp 27/28-30
@Mamiks kp 27/24-28
@tätimoonika kp 24/25-29
@Earhart kp 21/28-30
@~SeaWind KP 19/29-31
@eeveon kp 16/32
@Selis kp 15/28-33
@Sipiriina kp 13/25
@Laurenzia kp 10/31
@Mirkkuli26 kp 9/22-25
@Eadni1992 kp 9/26-28
@Kiemura kp 8/28-31
@nobelius kp 7/28-30
@Tiutau13 kp 4/28-31
@Milaas 3/27
@Tiukuna 3/28-30
@Minttara kp 3/24-27
@Niisq kp 1/25
★★★★★★★★★★★★★★★★

Piinailijat

Nimi ★ DPO


@Poiski DPO 145
@Sanelma_ DPO 123
@Mamiks DPO 13
@Jossu_95 DPO 13
@tätimoonika DPO 9
@~SeaWind DPO 3
@Sipiriina DPO 1
@Selis DPO 0
★★★★★★★★★★★★★★★★★

Plussanneet

Nimi ★ yritys aloitettu ★ monesko lapsi ★ plussa <3


@jemppu123 11/21 ★ 2. ★ 4/22
@Neeppu 11/21 2. 4/22
@Lumihiutale_ 11/21 4. 4/22
@Nemily 10/21 1. 4/22
@senya 12/21 2. 5/22
@3milia 3/22 2. 5/22
@Siikli 4/22 4. 5/22
@Tähti123 3/22 2. 5/22
@Keltasahrami 5/22 2. 5/22
@jjanni 2/22 2. 5/22
@Marilainen 2/22 2. 5/22
@Mirkkuli26 5/22 2. 5/22 kkm 8+6
@Kirahvi-Koo 12/21 2. 6/22
@Kyfi 1/21 5. 6/22
@Mmohini 5/22 2. 6/22
@VeijariLaama 7/21 1. 6/22
@Oliivi3 4/22 4. 7/22
@Jenn-a 6/22 2. 7/22
@Hopeanopea 5/22 1. 7/22
@Maicy 4/22 4. 7/22
@Floralan 1/22 1. 7/22
@Owlet 2/21 2. 7/22
@Sentonen 4/22 2. 7/22
@Kvize 5/22 1. 7/22
VAUVA 2023

Ilmoitathan tietosi listalle ja päivityksesi punaisella, jos väri ei toimi, voit myös @-merkitä listan kyseisen päivän päivittäjän.

Lista päivitetään kerran päivässä. Kuka vain voi päivittää listan, vaihdellaan vuoroa. Päivitä lista vastaamalla edellisen päivän viestiin, poista [ ]-sulut teksteineen alusta ja lopusta, lisää kierto- ja piinapäiviin yksi päivä lisää.

Kiertopäivä- ja piinalistalta voidaan poistaa, jos käyttäjä ei ole ollut aktiivinen vähään aikaan. Takaisin pääsee tottakai heti halutessaan!

★★★★★★★★★★★★★★★★★


Nimi ★ yritys aloitettu ★ monesko lapsi


@~SeaWind 4/2015 1.
@Mamtobe 3/2020 1.
@SandraB 10/2020 2. (1. yhteinen)
@Sipiriina 1/2021 1.
@Saaga86 6/2021 2.
@Mimerkki 6/21 3. ★ kkm x 2
@Laurenzia 7/2021 2.
@Millis86 7/2021 1.
@Tibitii 7/2021 2.
@K3rttuli 8/2021 1.
@Mimmimami 8/2021 5.
@Hellu__ 9/2021 2.
@mimmi92 10/2021 5.
@Eadni1992 10/2021 1.
@tätimoonika 11/2021 7.
@Kirahvi-Koo 12/2021 2. lapsi
@Selis★ 11/2021 ★4.
@_pähkinätimantti_ ★ 1/2022 ★ 3. (1. yhteinen)
@Niisq ★ 1/2022 ★ 1.
@Mamiks 2/2022 4.
@Yksinmatkassa 3/2022 2.
@minipätkis 3/2022 1.
@Jossu_95 3/2022 2.
@Salasauma 3/2022 2.
@Unikko29 4/2022 1.
@Wintersun 4/2022 PAS tulossa
@Earhart 4/2022 2.
@nobelius 5/2022 4. (2 yhteinen)
@JellyBee 5/2022 2. (1. yhteinen)
@Poiski 5/2022 1.
@Minttara 5/2022 3.
@tiipanen ★ 5/2022 ★ 1.
@Kvize 5/2022 1.
@eeveon 6/2022 2.
@Sanelma_ 6/2022 1.
@Kuumeilija40 7/2022 3.
@Milaas 7/2022 1.
@Kiemura ★ 7/2022 2.
@Tiukuna 8/2022 2.
@helmikorvakoru 8/2022 2.
@KKatariina 8/2022 2.
@Tiutau13 8/2022 jatkuu

★★★★★★★★★★★★★★★★

29.7.2022 Perjantai

Nimi ★ Kiertopäivä ★


@Poiski kp 37/36-39
@Salasauma kp 32/25
@Sanelma_ kp 28/28
@Jossu_95 kp 27/28-30
@Mamiks kp 27/24-28
@tätimoonika kp 24/25-29
@Earhart kp 21/28-30
@~SeaWind KP 19/29-31
@eeveon kp 16/32
@Selis kp 15/28-33
@Sipiriina kp 13/25
@Laurenzia kp 10/31
@Mirkkuli26 kp 9/22-25
@Eadni1992 kp 9/26-28
@Kiemura kp 8/28-31
@nobelius kp 7/28-30
@Tiutau13 kp 4/28-31
@Milaas 3/27
@Tiukuna 3/28-30
@Minttara kp 3/24-27
@Niisq kp 1/25
★★★★★★★★★★★★★★★★

Piinailijat

Nimi ★ DPO


@Poiski DPO 145
@Sanelma_ DPO 123
@Mamiks DPO 13
@Jossu_95 DPO 13
@tätimoonika DPO 9
@~SeaWind DPO 3
@Sipiriina DPO 1
@Selis DPO 0
★★★★★★★★★★★★★★★★★

Plussanneet

Nimi ★ yritys aloitettu ★ monesko lapsi ★ plussa <3


@jemppu123 11/21 ★ 2. ★ 4/22
@Neeppu 11/21 2. 4/22
@Lumihiutale_ 11/21 4. 4/22
@Nemily 10/21 1. 4/22
@senya 12/21 2. 5/22
@3milia 3/22 2. 5/22
@Siikli 4/22 4. 5/22
@Tähti123 3/22 2. 5/22
@Keltasahrami 5/22 2. 5/22
@jjanni 2/22 2. 5/22
@Marilainen 2/22 2. 5/22
@Mirkkuli26 5/22 2. 5/22 kkm 8+6
@Kirahvi-Koo 12/21 2. 6/22
@Kyfi 1/21 5. 6/22
@Mmohini 5/22 2. 6/22
@VeijariLaama 7/21 1. 6/22
@Oliivi3 4/22 4. 7/22
@Jenn-a 6/22 2. 7/22
@Hopeanopea 5/22 1. 7/22
@Maicy 4/22 4. 7/22
@Floralan 1/22 1. 7/22
@Owlet 2/21 2. 7/22
@Sentonen 4/22 2. 7/22
@Kvize 5/22 1. 7/22
Tilasin ovistestit raskauskeijulta viime to klo 10 eikä ole vieläkään tulleet 🧐 Siis mitä ihmettä 🤦🏻‍♀️
En sitten luonnollisesti ole testaillutkaan. Katsotaan jääkö ne nyt seuraavaan kiertoon sitten. Tänään kävi jo ainakin yksi postiauto eikä siinäkään tulleet. Pyllystä....
Mulla sama, ei oo pakettia näkynyt...



*LISTALLE* en osaa nyt tota hienoa tähti systeemiä tohon saada...nii voisko joku ystävällisesti lisää mut?
Jekkis87, yritys aloitettu 09.2021, 3
 
Mut voi laittaa listoille myös
Rönsyleinikki, yritys aloitettu 07/22, 5 lapsi

Oon yrittänyt tässä seurailla onko mitään tuntemuksia. Toki näin aikasin nyt ei mitään juuri voi ollakaan 😄 Nyt siis dpo 5 ehkä. Ainut mikä on ollut edellisissä raskauksissa ennen plussaa on valkovuoto. Yleensähän se loppuu aika pian oviksen jälkeen, mutta plussa kierroissa sitä on tullut runsaasti ennen plussaa. Nytkin on edelleen v.vuotoa oviksen jälkeen, mut en nyt ehkä vielä innostuisi 😅🤭
 
Empä nyt taas tiedä mitä ajatella. Tänään kp 27/28-30 ja dpo on mun arvion mukaan jotain 11-13 välillä, todennäköisimmin 12-13 mutta en tikuttanut tai tuntenu selvää ovista ja suojaamatonta seksiä oli vaan kp13 ja sit jotain kp18(?). Oon tehny viime päivinä negoja joten odottelen uutta kiertoa, yksittäistä tuhrua on tullut kerran eilen ja kerran tänään (ei mulle tyypillistä). Oon lähdössä juhlimaan tänään ja tarjolla ois alkoa ja tein vielä huvikseen testin. Ja siinä on mun mielestä selkee haamuviiva, en tiedä sainko oikeen kuvaan näkymään.


Esikoisen yrityksen aikana mulla oli siis useita kemiallisia eli just myöhäsiä haaleita plussia. Et en nyt tiiä, pitäskö hakee uus testi vielä.. Harmi kun en tiedä tarkkaa dpo, jos nyt on se dpo13 niin ei ainakaan tarvitsis toivoo yhtään mitään.
 
Empä nyt taas tiedä mitä ajatella. Tänään kp 27/28-30 ja dpo on mun arvion mukaan jotain 11-13 välillä, todennäköisimmin 12-13 mutta en tikuttanut tai tuntenu selvää ovista ja suojaamatonta seksiä oli vaan kp13 ja sit jotain kp18(?). Oon tehny viime päivinä negoja joten odottelen uutta kiertoa, yksittäistä tuhrua on tullut kerran eilen ja kerran tänään (ei mulle tyypillistä). Oon lähdössä juhlimaan tänään ja tarjolla ois alkoa ja tein vielä huvikseen testin. Ja siinä on mun mielestä selkee haamuviiva, en tiedä sainko oikeen kuvaan näkymään.


Esikoisen yrityksen aikana mulla oli siis useita kemiallisia eli just myöhäsiä haaleita plussia. Et en nyt tiiä, pitäskö hakee uus testi vielä.. Harmi kun en tiedä tarkkaa dpo, jos nyt on se dpo13 niin ei ainakaan tarvitsis toivoo yhtään mitään.
Kyllä minäkin tässä ehdottomasti haamun nään! Uutta testiä vain! 😍
 
  • Tykkää
Reactions: Wintersun
Hmm, joo mä haen vielä jonkun testin. Mut se ei välttämättä ratkase tilannetta, oon ennenkin saanut ihan selviä punaisia viivoja mutta kun dpo on liian pitkällä niin se on aina tiennyt huonoa. Ja jotenkin kyl odotan menkkoja kun on tuhruttanut eilen ja tänään. No, päivittelen tilannetta tänne enkä nyt toivo kummempia. :)
 
  • Tykkää
Reactions: Wintersun
vierailija
Moikka!

Minäkin voisin liittyä seuraan 😊. Vauva on tosiaan kovasti haaveena ja nyt jännätään, että olenko raskaana.

Tänään on kp20/27. Nyt on koko eilisen päivän ollut alavatsassa menkkamaisia tuntemuksia ja olinkin ihan varma, että menkat alkavat, kun viime kierto oli vain 19 päivää. Minulla on pitkään ollut säännöllinen 27 päivän kierto, mutta tuo viime kierto vähän pelästytti, että miten se on niin lyhyt. Ja jos tämäkin olisi ollut, niin pitäisi jo varmaan selvittää, että mistä se johtuu. Tosin viimeksi rinnat tulivat jo tosi aikaisin (kp 12) tosi kipeiksi ja nyt rinnat eivät ole juuri ollenkaan kipeät.
 

Yhteistyössä