Gallup: Kenen julkkiksen homoseksuaalisuus yllätti sinut?

y
[QUOTE="vieras";25904302]Provo olet ite. Ei tuota tarvitse edes lukea mistään. Eiköhän ole ihan päivänselvä asia. Naurettavaa tosin että ei myönnä asiaa vaan salailee sitä tod.näk. parikymmentä vuotta kuten Jari Sillanpääkin. Ei varmaan ole vielä sinut asian kanssa. Tai sit pelkää keikkamyynnin laskua kun suurin osa yleisöstä on pikkutyttöjä...[/QUOTE]

itseasiassa,pitää paikkaansa että on. tutun tuttu,on harrastanut riettaita asioita Tuiskun kanssa.eikä siinä oo mitään ihmeellistä.
 
Alkuperäinen kirjoittaja minä:
Popinkuninkaasta epävirallisen elämäkerran kirjoittanut Ian Harper paljastaa, että Jackson oli homoseksuaali.

Daily Mail -lehti julkaisi nettisivuillaan Ian Harperin kirjoittaman artikkelin, jossa mies paljastaa Jacksonin olleen homoseksuaali. Harper kirjoitti Jacksonin epävirallisen elämäkerran The Final Years Of Michael Jackson, jonka vuoksi hän perehtyi tarkasti tähden elämään.

Harperin mukaan Jackson piti nuoremmista miehistä, mutta ei lapsista. Harper kertoo keskustelleensa elämäkertakirjaa kirjoittaessaan kahden Jacksonin homorakastajan kanssa.

– Keskustelin kahden hänen homorakastajansa kanssa. Toinen heistä toimi tarjoilija Hollywoodissa, toinen oli nouseva näyttelijätähti. Tarjoilija ja Jackson pysyivät ystävinä aina laulajan kuolemaan asti. Jackson esitti miehelle kiinnostuksensa ja he viettivät seuraavan yön yhdessä, Harper kertoo Daily Mailille.

Tarjoilija kertoi Jacksonin rakastuneen häneen. Näyttelijämies puolestaan todisti hänen ja Jacksonin suhteen olleen totta, kun hän näytti Harperille heistä otettuja valokuvia.

– Eräs Jacksonin läheisistä kertoi, että tähti kävi Las Vegasissa asuessaan naiseksi pukeutuneena rähjäisessä hotellissa tapaamassa rakennusmiestä, johon oli rakastunut, Harper kirjoittaa Daily Mail -lehden jutussa.

(MTV3)
MJ itse kielsi homoseksuaalisuusväitteet. Mm. hänen ystävänsä Brooke Shields on sanonut, että MJ oli aseksuaali ja oli kiinnostunut naisista. Hänhän oli pariin kertaan naisen kanssa naimisissa.
 
Eipä nuo ole hirveästi yllättäneet. Homoseksuaaleja on paljon ja koska en ole sinkkuihminen niin kenenkään homous ei ole mitenkään minulta pois ;).

Minusta oli hauska yhteensattuma se, että sekä Gandalfin että Dumbledoren näyttelijät ovat homoja, mutta kyllähän tuolla taiteilijapiireissä mahtaa olla homoja niin reippaasti, että jonkun vuoden päästä tällaiset jutut eivät ole enää edes millään tapaa huomioitavia.
 
"vieras"
[QUOTE="vieras";25904759]Linnaan kutsutaan pariskunnat ihan nimillä. Sinne ei ihan ketä tahansa avecia voi ottaa.[/QUOTE]

Eikä kutsuta vaan kutsuttu nimellä ja avec. Mutta etiketin mukaan avecin pitäisi olla vakituisessa suhteessa kutsutun kanssa. Miten siellä muuten olisi joskus ollut näitä etikettivirheitä kun joku onkin tullut ystävän tai siskon kanssa?
 
  • Tykkää
Reactions: Akaatti
MJ itse kielsi homoseksuaalisuusväitteet. Mm. hänen ystävänsä Brooke Shields on sanonut, että MJ oli aseksuaali ja oli kiinnostunut naisista. Hänhän oli pariin kertaan naisen kanssa naimisissa.
Aika moni julkkkishomo on kieltänyt homoselsuaalisuutensa, mutta tullut myöhemmin ulos kaapista. Joten oman homoutensa julkinen kieltäminen saati kulissiavioliitot/suhteet ei tee kenestäkään heteroa.
Jacksonin kohdalla totuutta ei enään voi onkia tietoon. Jokainen uskokoon mihin tahtoo.
 
madametussu
MJ itse kielsi homoseksuaalisuusväitteet. Mm. hänen ystävänsä Brooke Shields on sanonut, että MJ oli aseksuaali ja oli kiinnostunut naisista. Hänhän oli pariin kertaan naisen kanssa naimisissa.
Michael Jackson oli naimisissa Elvis Presleyn tyttären Lisa-Marie Presleyn kanssa ja vaikka ero ei ollut mukava, eikä Lisa-Marie Michaelin ystäväksi jäänyt niin Lisa-Marie sanoi omassa haastattelussaan ettei ole keltään mieheltä saanut niin hyvää, tunteikasta seksiä, niin paljon jne. Että se siitä.
 
"vieras"
Rillit huurussa/ The Big Bang Theory näyttelijä Jim Parsons. Sarjassa näyttelee Sheldonia.
Judas Priestin laulaja
Sinkkuelämän Miranda Kerriä näytellyt Cynthia Nixon
 
Onhan niitä ylläreitä tullut.
Jodie Foster nyt ainakin oli yllätys, vaikka näin jälkikäteen ajateltuna sehän oli päivänselvää. :D
 

Yhteistyössä