GALLUP: erikoisin nimi jonka olet kuullut!!!

Riesa
Hyydyin sivulla 23 ja hyppäsin suoraan viimiselle. Aika paljon myös kauniita nimiä tuli vastaan ja listasin niitä itselle tulevaisuuden varalle.

Pongasin tuolta Zelda nimen, joka hymyilytti koska on kaverin vinttikoiran nimi ja toinen oli Rea, joka taas on oman koiran kutsumanimi. =)

Kummityön nimi on Minea ja pienen totuttelun jälkeen sopii tytölle kuin nenä päähän ja on mielestäni kauniskin.

Omasta mielestä nimi Sulevi on hassu, mutta ei ehkä hirveen erikoinen. (Tuntemani Sulevi seurusteli Kertun kanssa. :D )
 
Outil1983
\
Alkuperäinen kirjoittaja 12.07.2005 klo 19:38 Vieras kirjoitti:
Nenja (voi Ninja raukkaa, on tää sentään asteen hellempi nimi), Seidi Heleä, Jami (lähetäänkös jameihin), Joe (on suomalainen poika suomenkielisistä vanhemmista)...

Mun mielestä oudompaa on kuitenkin antaa söpölle pikku vauvalle vanhan kyttysen vaarin nimi kuten Väinö Jalmari taikka Mauno Kalervo tai tytölle joku Pirkko Raakel... ei pahalla väinöjen ja pirkkojen äitejä kohtaan... Tai koiran nimi kuten Riku.

mä taas kannatan tuollaisia perinsuomalaisia nimiä suomalaisille suomenkielisille lapsille.. kauniiden ja rohkeiden näyttelijöiden nimet kuten ridge tai brooke ja sit joku supisuomalainen sukunimi ei kuulu yhteen.. jos meille tulee poika tulee sille joksikin nimeksi väinö..
 
kääk
Jollain palstalla mainittiin nimi Armas-Jorma...

Tytönnimenä Kalina oli kanssa aika kamala.

Myös kaikki Ridget ja Brooket on jo vähän yli hilseen. Lapsiparat (jos siis sukunimi- ja juuret suomalaisia...)
 
joo
papan tonen nimi oli fredrik, naapurin poka on jouna ja tyttö elle. sit on maximus tominpoika, ite mietin tytölle Ia tai Ea mut ei kelvannu miehelle. On sit Neea Suvi-Tuulia.Ja yhen kaverin tyttö on mirette.kerran luin yhtä nimi kirjaa ja siel oli tyttöjen nimenä lada ja gulli!! Lada gulli :LOL:
 
Kouta-Okko ja Kauri ovat kyllä kummallisimmat mitä muistan, näillä pojilla on myös oudon nimisiä sisaruksia, harmi vaan kun en muista niiden nimiä :)

Runo oli myös mielestäni aika erikoinen nimi kun ekaa kertaa sen kuulin ja Runolla on myös kaksi kummallisen nimistä veljeä, mut kun ei muista...
 

Yhteistyössä