G: Viikonlopun suunnitelmat?

Tänään töissä 12.30-20.30, huomenna aamupäivällä ruuan teko ja pojan kans olemista ja iltapäivällä klo13.30 töihin,su aamupäivällä jotain ja iltapäivällä taas klo 13 töihin. Aika vaihteleva vkl :whistle:
 
yx äiti
joo, samat suunnitelmat kun mitä tulee olemaan hirvenmetsästyksen loppuun asti joka ikinen viikonoppu: eli ei yhtään mitään. auto miehellä, pojan kans kaksistaan istutaan kotona ja koetetaan miettiä miten saadaan aikakulumaan.
 
vieras
Mä menen tänään päivällä työpaikalla käymään lapsen kanssa+kauppoihin, illalla syömään tyttökaverin kera miehen ollessa lapsenvahtina. Huomenna siivotaan ja illalla tulee kaveri/ kavereita kylään. Sunnuntai onkin pyhitetty pakkaamiselle, koska ens viikolla Kreeta kutsuu meidän pesuetta:)!
 
Tänään vien yhden tytön partsakurssin takia Turkuun ja haen pojan kotiin, sillä on ensviikko syyslomaa.
Huomenna nökötän koko aamun Yläneen torilla, ostin jo kurkkupastilleja valmiiks, sen verran rankka oli keskiviikkonen torireissu meikäläisen kovaan käyttöön tottuneille äänijänteille :D
Sunnuntaina sitten onkin koko päivä varattu raksaamiseen, mitä nyt tuo tyttö pitää viel illalla Turusta kotiin hakea.
 
Tänään mä meinaan lähtee baariin.Huomenna miehellä jonkun bändinsä kanssa keikka.Sunnuntaina mennään mamin luokse kylään ja syömään. =) Välissä sitten puuhastellaan kaikenlaista normaalia ulkoilusta ja siivouksesta shoppailuun fiilareiden mukaan.
 
laskutuksen laitto kuntoon ku tänää saan lasertulostimen kotiin huollosta, kokeisiin lukeminen ja syysmarkkinoille myytävien tuotteiden hinnoittelua..
 
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja Adett e:
Tänään illalla otetaan ihan rennosti vaan, huomenna aamulla klo 8 synnyttämään (käynnistys). :D Ja eiköhän se loppuviikonloppukin mene sitten siellä laitoksella... :whistle: :D
Onnea matkaan:)!!! Sua varmaan jänskättää aika hurjasti?
 
tällasta
Huomenna lintsille valokarnevaaliin piknikille ja sunnuntaina uimaan ja illalla tulee lasten serkut syömään ja leikkimään. Kivaa kun ei ole viikonloppuna turnausta, yleensä ne rytmittää meidän viikonloppuja.
 
Tanaan on tulossa vieraita ihan kohta. Mies vei auton huoltoon. Illaksi Linnanmaelle Valokarnevaaleille. Huomenna mies lahtee takaisin Koreaan ja likka kotiutuu Singaporesta sunnuntaina. Siina lyhytkaisyydessaan
 
Jos en tänään viitsi tehdä viikkosiivousta, niin se on huomenna edessä. Tai sunnuntaina. Keittiön kaappien siivouksen aloitin aamulla, 3 kaappia siivottu ja pahimmat vielä nykäsemättä. Ei mitään erikoista viikonlopuksi.
 

Yhteistyössä