G: Vaatteiden värit

Pojille etsin mielelläni oranssia tai punaista, jos vaan löytyy ja kuvakin on passeli, tyttövauvalla tulee kyllä suosittua punasta ja vaaleanpunasta, niitä kun niin kiva ostella 2 pojan jälkeen :D Mutta siis, sinistäkin on tytön päällä ollut, yhdistettynä punaiseen.
 
Mulla on kaksi tyttöä ja täytyy sanoa, että aika puna/vaaleanpuna/valko -voittoista on väritys vaatteissa. Tämä tosin ei ole yksin mun oma syyni vaan syytän myös sitä, ettei tarjolla ole muun värisiä vaatteita!!!

On meillä jotain toki vihreän ja sinisen sävyjäkin (ruskeita, harmaita, violetteja yms on turha edes etsiä, niitä ei ole kaupan), mutta yleensä niissä on kovin poikamaisia kuvioita/kuvia, joten niitä en viitsi ostaa. Jos löydän nätin yksivärisen vaatteen, niin sellaisen saatan ostaa.
 
Minski79
Meillä poika on puettuna usein vihertäviin tai rusehtaviin vaatteisiin, hän ei voi allergiansa vuoksi pitää tummansinisiä tai farkkukankaisia vaatteita. Monesti olen raivonnut kaupassa etsiessäni muita kuin sinisiä vaatteita, kun ei viitsisi poikaa kirkkaanpunaisissa kukkakuvioissakaan pitää. Lisää värejä valikoimiin! :)
 
Pinkkiä, vaaleenpunasta ja valkosta on varmaan eniten tällä hetkellä.
Yhdistettynä farkun siniseen ja ruskeaan samettiin. =) Oranssia jonkun verran sekä oliivin vihreetä.
Tykkäisin luonnonläheisistä väreistä ja materiaaleista, mutta niitä on hirveen vähän myynnissä. :/ :/ Saahan toki ompelemalla ihania ja uniikkeja, onneksi anoppi on hyvä ompelemaan ;) :D
Oisko kellään laittaa linkkiä nettiputiikkeihin, missä myydään noita luonnonvärisiä vaatteita, toki muutkin linkit tervetulleita!!! =)
 
Mä haluaisin käyttää pojalla monia värejä sen iänikuisen sinisen/tummansinisen sijaan. Kaikki sukulaiset ostaa aina tummansinisiä housuja ja paitoja ja mä en oikein tykkää niistä. Kissankarvatkin näkyy selvemmin. Beigestä tykkään ja muista vaaleahkoista sävyistä(keltainen, vihreä..) mut välillä hankala löytää. Viininpunainenkin on ok.
 
Meillä tytöllä on pääasiassa ne vaaleanpunainen, punainen ja valkoinen. Just ostin taivaansinisen takin, rupee punanen jo kyllästyttämään ja siihen ruskeat sammarit. Muuten joitain yksittäisiä löytyy violettina ja harmaana. Ja mintunvihreänä.
 
harmaalehmu
Koetan löytää pojalle monenväristä vaatetta, joten vaaleanpunainen ja on ainut jota ei kaapista nyt löydy.

Mutta kaupoissa värivalikoima on kyllä aika niukka :/ Joskus taas vaate olisi muuten ihan kiva, mutta sitten on painettu joku liian raju kuva ja jää ostamatta.

Ulkovaatteet on varsin poikaväriset. tummansinistä ja vaaleansinistä, lakki on viininpunainen.
 
Kaukomaija hamaana
Tytöllä paljon punaista, sinistä ja vihreää. Joskus pukeutuu poikamaisesti farkkuhaalareihin ja vihreään paitaan....saadaankin kommentteja "ompa tytön näköinen poika" :LOL:
 
Mii
Eniten taitaa löytyä tytöltä kirkkaan punaista ja vaaleanpunaista, niitä on saatu niin paljon joka puolelta. Tämän lisäksi löytyy kyllä paljon keltaista, sinistä sekä tummaa että vaaleaa, vaaleaa vihreää, oranssia, valkoista, beigeä ja harmaata.

Käytän tytöllä aika lailla kaikkia niitä värejä, jotka mielestäni sopivat hänelle ja mistä itsekin pidän. Karsastan ainakin kirkasta aniliinin punaista, violettia ja tummaa vihreää. Myös klassinen tumman sininen ei ole kyllä paras väri tälle tytölle, vaikka sitä väriä löytyy paljon tytöillekin mm. paitoina ja mekkoina.
 
Miskan äiskä
Pojalla on periaatteessa käytössä kaiken värisiä vaatteita, mutta ihan hempeän vaaleanpunaista en ole hommannut ollenkaan. Se on jo vähän liian tyttömäinen, kun muutenkin usein tytöksi luullaan.

Kaupoista ei vain meinaa löytää muuta kuin mustaa ja sinistä ja lisäksi kurjia painatuksia, joten etsiä saa, että löytää kivoja ja suht edullisia vaatteita pojalle.

Nyt pojalla on käytössä kirpparilöytö, pitkahihanen paita, jossa on mm. oranssia ja sinistä raitaa ja on tosi kivan näköinen pojan päällä ja sopii hyvin.

Talvihaalari meillä on tänä vuonna osin fuxianpunainen ja myös isomman villahaalarin ostin punaisena, kun sinistä ei ollu. Väri on tosi ihana ja sopii tosi hyvin myös pojalle.
 

Yhteistyössä