G: Paljonko meni rahaa kauppaan kun kävit ostamassa jouluruuat?

Tänään ostettiin jouluruoat ja vähän muutakin...rahaa meni aika kivasti; 260e!!!! Tuossa summassa tosin uusi tietokoneen näyttö :D ja loput meni ruokaan. Kinkku maksoi "vain" 26e ja oikeastaan muuta jouluista siinä ei ollutkaan, tavallisia ruokatarvikkeita. Me onnelliset kun pääsemme valmiiseen pöytään joulunaikaan :D (molemmat mummolat)
 
Mie en yhtään tiedä vielä... reilut 60? maksoi kinkut yhteensä, ne olen ostanut, muut haen huomenna. Ostan ruokaa (+ tarvittavat pesu -ym. aineet ja vaipat) viikon tarpeiksi.
Normaalisti mulla menee kauppaan viikko-ostoksiin 240 - 300?, ja nyt jouluna menee himppu enemmän, kun tulee ostettua noita "extra-herkkuja" ja tuleepa meille ruokavieraitakin joulun pyhinä, niin ruokaa pitää olla paljon.
 
Salama McQueen
No meillä on laatikot tehtynä ja kinkku hankittuna jo, mutta tänään menee ruokakauppaan varmaan 70-80 euroa, veikkaisin. Siinä on kyllä sitten vaipat ja pesuaineet yms. Tulen sitten tarkemmin kertomaan, kuinka kävi. :D
 
jaahas, tais olla tasan 60e ellen ihan väärin muista, ja lisäks kävin viel lidlistä jotain hakemassa; lähinnä pukinkonttiin niin kai yhteensä meni se 80e.
Mut tänään joutuu viel hakee muutamia leivonta juttuja kun en eilen kaikkee muistanu :D :whistle:
 
vierailija
meitä ei oo ku kaks ja ei oo tulossa ees muita syömään, pelkkiin jouluruokiin meni 163,50? ja tuossa ei oo kinkkua se on ostettu jo aiemmin.. meillä meinataan syödä heh:):)
 

Yhteistyössä