G: Mitä tv-ohjelmia seuraatte?

Sinkkuelämää (ekakerta jäi väliin, aloin seuraamaan sarjaa vasta aivan loppuvaiheessa), 24 (kun se tulee), joka kodin asuntomarkkinoita, tila, frasier, keskusteluohjelmia kun aihe on hyvä, uutisia, sivusilmällä vähän kaikkea.
 
Mä en koskaan ala seuraamaan mitään sarjaa jossa on joku juoni mikä jatkuu, koska tod.näk en kuitenkaan pääse juuri siihen tiettyyn kellon aikaan tv:n ääreen. Mies ei katso tv:stä juuri mitään, eli meillä saattaa olla iltoja jolloin se on auki vain kun kakkosen lastenohjelmat tulee =) . Avaan toooosi harvoin telkun niin etten tiedä mitä sieltä kattoisin, yleensä katon ensin netistä ohjelmatiedot ja jos sieltä tulee jotain mielenkiintoista nii sit avaan :p Kesän aikana istun ehkä kaikenkaikkiaan 10 tuntia yhteensä tv:n ääressä, jos sitäkään, mutta talvi-iltoina tule ehkä enemmän katottua iltaisin jotain viihdykettä. Tykkäisin sisustus ja remontti ohjelmista, niin ja puutarhaohjelmista =) .
 
Kesällä en oo seurannut mitään, mutta odotan taas syksynsatoa. Aiemmin on tullut seurattua Kotikatua, Innoa, Sillä silmällä, Amazing Racea, Pelkokerrointa, Huippumallia, Unelmien Poikamiestä, Taloa, Unelmakämppää, Pelinaiset, Kymppikerho, L-koodi, Nelosen 4D-dokkareita jne. En ole kiinnostunut mistään actionista tai poliisi/sairaala-sarjoista ja esim. frendejä en ole katsonut kertaakaan. Tykkään reality-ohjelmista ja jään niihin koukkuun. Yleensä tallennan hdd:lle ja kattelen iltaisin, kun lapset nukkuvat. :)
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 26.08.2005 klo 13:25 miia kirjoitti:
Jos ehdin niin, bad girls, todistettvasti syyllinen, ilman johtolankaa c.s.i, tehari,silloin kun se tulee, everwood, kotikatu.....ja sitten aina kun tulee selviytyjät....
Muuten samoja paitsi noista kotikatu,everwood ja selviytyjät ei välitä.
Mahdollisuuksien mukaan eri dokumentteja(kellonajasta riippuen)
 
pikkuvarvas
Teho-osasto, C.S.I., Todistettavasti syyllinen, Emmerdale, Salatut Elämät, Elämäni eläimet, Big Brother (aina kun tulee), Ilman johtolankaa, Kotikatu, Pelkokerroin, Kotijoukot (oli ihana kun tuli taas kesällä uusintana, edelleenkään en viimeistä jaksoa nähnyt..), luonto-öhjelmia, Discovery, 4D-dokkarit jne.
 
Yökkö
Melrose Place, Sinkku elämää, L-koodi, Boldikset, Muumit, aiankin yhdet uutiset per päivä.
Saisi olla laajempi valikoima ja vähän älykkäämpää, mutta en jaksa vaan TV toimii rentouttajana ja yleensä luen paljon etten ehtisikään.
Inhosin lapsena muumeja ja nyt ne on auennut ihan eri tavalla, varsinkin Nuuskamuikkunen on suuri suosikkini.
Mieheni muuten inhoaa L-koodia ylikaiken, mites teillä muilla. Musta se on ihan hyvin tehty sarja mut kyllä ne jotkut kohdat on aika "ällöjä/huvittavia".
 
Zarahan
Pelinaiset on pakko kattoo :p Näkijä siihen perään. Sinkkuelämän uusinnat tuli taas kytättyä. 4D-dokumentit on ollut mielenkiintoisia. Salkkarit kun alkaa taas nuo uudet jaksot. C.S.I ja C.S.I Miami.
 
kukkerikuu
Pyrin seuraamaan puutarhaohjelmia ja joka kodin asuntomarkkinat ohjelmaa sekä sisustusohjelmia. Sarjoista varmaan sinkkuelämää, todistettavasti syyllinen ja se "Without the trace", joka palasi ruutuun. Englantilaiset poliisisarjat ja saksalaiset myös (Ketut sun muut).
 
Catnip
Desperate Housewives (siis se Täydelliset naiset), olin ihan koukussa koko kevään. Niin pahasti että tilasin jo ensimmäisen tuotantokauden DVD:t (en ole koskaan aiemmin hankkinut moisia DVD settejä), ja odottelen lokakuuta kun toinen tuotankokausi pyörähtää käyntiin. Mies katsoo aina tuota Lost sarjaa, joten itsekin tulee sitä katsottua, mutta voin olla katsomattakin, en siis ole koukussa. Sitten meillä katsellaan ne tavalliset reality TV ohjelmat säännöllisesti (Survivor, Amazing Race ja American Idol). Siinäpä ne säännöllisesti katsottavat ohjelmat, satunnaisesti katsellaan kaikenlaisia "kodinparannus" ja puutarha ohjelmia.
 
Desperate housewives, kohan se kohta taas jatkuu.

Täällä tuli tänään toinen jakso sarjasta "kommisionen", jota siis ilmeisesti seuraan.

Sinkkuelämää on ainut sarja jota olen näitä ennen oikein seurannu. Viidennen kerran uusinnat ei oikein jaksa innostaa samalla tapaa... harmi ettei oo tulossa uusia jaksoja!
 

Yhteistyössä