G: Mitä teillä tapahtuu sille 2cm paksuiselle juuston lopulle, mistä ei saa enää höylättyä? :D

  • Viestiketjun aloittaja vieras
  • Ensimmäinen viesti
-Jonttu-
Se raastetaan vaikka väkisin leivän päälle. Tai sitten se lentää pakkaseen odottamaan pizzapäivää. Jäinen juusto on helppo raastaa, vaikka olisi pienikin pala.
 
vierailija
2cm paksulle? Saahan siitä höylättyä vielä vaikka kuinka monta siivua. Meillä jää yleensä n. 0,5 cm paksu siivu, jota minä en pysty syömään ja heitän roskiin. Jos mies on vieressä syömässä, hän saattaa laittaa sen leivän päälle.
 
plopp
Säilytän sitä pari päivää pussissa, kunnes se homehtuu ja sen voi hyvällä omallatunnolla heittää pois :) Yleensä se menee pilalle aika nopsaan, kun sitä on verran jo sormeiltu kun on yritetty vielä höylätä jotakin, että pöpöjä löytyy. Joskus laitan sen lämpimään voileipään.
 

Yhteistyössä