G: Mikä ikäistä olet imettänyt?

  • Viestiketjun aloittaja "vieras"
  • Ensimmäinen viesti
"vieras"
[QUOTE="utelias";27243893]Kertokaahan mikä järki on imettää vielä 2v:tä tai vanhempaa???[/QUOTE]

Jos se on sekä äidistä että lapsesta mukavaa (eikä muitakaan perheenjäseniä häiritse) niin miksei. Äidinmaito on (vanhentuneista uskomuksista huolimatta) ihan kelpo evästä edelleen - ei lähes korvaamatonta kuten pikkuvauvalle, mutta eihän mikään yksittäinen ruoka-aine 2-vuotiaan ruokavaliossa ole korvaamaton ja silti niistä monia on kiva syödä :)
 
  • Tykkää
Reactions: No'One ja Anatolia
Neljäs lapsi nyt 5kk ja se 5kk on nyt pisin aika kun oon imettänyt. Neljännellä kerralla vasta imetys lähti käyntiin hyvin ja jatkuu hyvin. Tästä tykkään. Suunnitelmissa olis imettää tuonne 10kk saakka, jos vaan luonnistuu, ehkä pitempäänkin. En ota turhaa stressiä asiasta.

Meillä myös 5- ja 4-vuotias halusi maitoa maistaa (lusikalla), joten tietenkin annoin. 11-vuotias tyttö sanoi vain yök eikä halunnut maistaa.
 
"jojo"
Kuopus täyttää muutaman päivän päästä 1v5kk ja tänään laitoin laastarit rintoihin ja tekeydyin kipeäksi. Päästiin ilman päivämaitoja, illalla ennen nukkumaanmenoa annoin yhden maitoannoksen. Huomenna on muutettava taktiikkaa tai jätettävä iltamaitokin pois, sillä laastereiden irrotus nännien päältä sattui ihan hitosti.
 

Yhteistyössä