G: Meinaattekos tänä vuonna ilahduttaa sukulaisia ja ystäviä valokuva joulukorteilla?

  • Viestiketjun aloittaja "vieras"
  • Ensimmäinen viesti
-
No meinaan! Viime vuonna tuli noottia, kun laitoimme kaupan kortit. Panostamme kortteihin paljon taustaan, asuihin, kuvan laatuun jne. Mitään hiekkapilluja, joille lapsen kuva joulukortissa on kauhistus, ei tuttavapiiriimme onneksi kuulu.
 
[QUOTE="millariina";24726279]no ei! mieluummin pelkät lapset tai sit molemmat. Mua ei ainakaan kauheesti kiinnosta toisten lemmikit. Ihan sama sit joku koirakortti.[/QUOTE]
No jos lapsi jää vaikka sen possun taakse ja näkyy vaan tonttulakki.
 
"vieras"
Pakkohan se on. Ihan vaan sen takia, että jos tuttavapiirissä vaikka olis palstamamma, joka ärsyyntyisi meidän räkänokan kuvasta siinä kortista ja heittäisi sen heti roskiin :D
 
"juu"
No kyllä! Laitan sellaisen, joka on tarpeeksi neutraali että sen voi sitten sukulaiset pistää albumiin joulun jälkeen, minne muutkin kuvat. Lähetän joulukortit vain lähimmille, joten en kertakaikkiaan usko, että jonkun joulu siitä pilaantuu. Kyllä on kortin saajassa vika, jos meidän joulukortti fiilikset lyttää. Kannattaisi ehkä jättää posti joulun alla kokonaan hakematta.
 
vaiva :LOL:

häuska kirjoitisvirhe...

vauva piti sanomani
Juu juu :whistle: :LOL:

Ap:n kysymykseen, korttiin pelkästään lapset. Itseäni kiinnostaa enemmän sukulaislapset kuin niiden koirat. Sori nyt vaan. Meillä tehdään itse kortit, perinteisesti laitetaan joulumusiikit raikaamaan, juodaan glögiä ja yritetään lapsen kanssa taiteilla jotain mitä kehtaisi lähettääkin :snotty:
 

Yhteistyössä