G: mäkkäri vai hese? miksi?

  • Viestiketjun aloittaja jennifer
  • Ensimmäinen viesti
Alkuperäinen kirjoittaja Smeagol:
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Noista mäkkärin suolaisista ranskalaisista, suomessa ne ovat vähän suolattuja verrattuna muihin maihin, mutta ne on sentään perunaa toisin kun hesen "ranskalaiset" jotka ovat vain säilöntäainetta ja jotakin massaa... Ja ne ketä syö lihaa niin luulisi huomaavan että hesen pihvit ovat ylikypsiä yms, en jaksa luetella kaikkea paskaa mitä tiedän... Ihmisillä on vaan se kun hese on "suomalainen" niin siellä homma toimii ja kaikki tehdää oikein. Verratkaa joskus näiden kahden paikan asiakaspalvelua, toisessa sinä saat palvelua ja toisessa et vaikka haluaisitkin... Ja tämä on ihan faktaa sillä vertailen puolueettomasti näitä yrityksiä työkseni.
kai se on ihan paistajasta kiinni että onko pihvi ylikypsä vai ei. elikkä ihan paikkakohtaista. ei ne pihvit tuu amerikasta kypsinä ja lämpiminä.
Ne pitää nostaa mahdollisimman pian kun ovat valmiita...muuten kuivuu

 
Scan-burger. Siellä on ihan loistavat salaatit. Ei mitään valmis kamaa vaan tekevät paikan päällä ja lisäksi isot ja loistavat hampurilaiset.
no jos noista on pakko valita niin Hese. Niillä on ihanat majoneesit ja muutenkin paremman makuinen ruoka.
 
Joo
Mäkki.

En jaksa Hesen hampurilaisia, jo paperia avatessa tursuaa desi sitä majoneesisotkua pihalle, ja loppu jää muhituttamaan hampurilaista melkein nestemäiseksi mössöksi jos saa vähänkään seistä.

Toinen hyvä pointti on se että tuon majoneesin vuoksi Hesen hampeissa on hirveästi enemmän kaloreita kun Mäkin, jopa ne Hesen entiset kevythampurilaiset oli kalorikkaampia kun Mäkin tavalliset.
 
Soiku
Periaatteessa kumpi vaan, mutta käytännön pakosta useimmin Hese. Kuopus on mm. appelsiinille ja omenalle allerginen ja kun se ei limppareita juo ja maidolle on allerginen.. Hesestä saa sentään vadelmapillimehua :)

Paitsi jos sattuu etukäteen suunnitelmissa olemaan mäkkiin meno, että olen varautunut omalla pillimehulla..
 
Keliaakikko
Alkuperäinen kirjoittaja jennifer:
mäkkäri, koska siellä on parempaa ruokaa ja se on halvempi sekä palvelu on tasokasta.
Hese, jos noista pitää valita. Hesen harvoista hampurilaisista ei ole tullut mahaoireita minulle keliaakikkona. Paria mäkkäriä olen testannut, enkä koskaan enää.

Hesessä salaatit on myös gluteenittomia ja hyviä!

Mutta siis en syö näissä kuin pakosta pari kertaa vuodessa :).
 
vierailija
mäkki, palvelu,maku,pakkaukset, hesen hampparit tosiaan kaloripommeja,palvelu todella hidasta ja sit ne hemmetin paperipussit, kun tilaa ruokaa mukaan, joka ikinen tuote pakataan omaan paperipussiin, se se vasta on ekologista. ja mainoksissakin mäkki vetää pidemmän korren, hesen ihan juntteja.
 
ss
Hese, koska lasten hampurilaiset on niin hirveitä ilmestyksiä mäkkärillä. Ketsuppia on hierottu erittäin niukalta sämpylän päälle ja tähän mennessä joka kerta on sekä sämpylät että pihvit ollu palaneita, ei täysin mutta sen verran että maistuu palaneelle. Meidän muksut ei niitä syö.
Ja muutenki hesellä on paremmat ruoat.
Mäkkärissä oli ennen ihana kanasalaatti, mutta ei ole enää, kun ilmeisesti ovat muuttaneet kastiketta tai jotain.
 
ss
Ja viimeksi kun söin mäkkärin kanasalaattia, oli salaatissa pilaantuneita salaatin lehtiä ja joo toki korvasivat, 3 kuukauden päästä tuli lahjakortti jolla sai 2ilmaista ateriaa siinä mäkkärissä missä sen paskan salaatin sain. Muuten kiva mutta se mäkkäri on 400 kilometrin päässä siitä missä mä asun ja sen kerroin siellä kun sen salaatin palautin.
 
kkkl
hese ei mc syö vaikka millä uhattaisiin. on se sellasta kura paskaa noi mäkin hampprit ei ihme että tekee vuodesta toiseen tappiota suomessa! esim turussa oli ennen 5 mäkkäriä enää 1. toivottavasti siitäkin päästään kohta eroon maisemaa pilaamasta.
 
Tuntematon
[24]Re: mäkkäri vai hese?17.6.2006 13:44:58 Ilmoita
Vittu joku fhking kerros ateria 6 ekee sil saa jos melkee viikon ruuat kaupast..

juhaton

Toi oli joltain toiselt keskustelust mut kuitenkin n.1 vähän alle päivässä...hah... sil aikoo ostaa tammenterhoja viikoks...

JA NE VOI HANKKII ELÄMÄN JOTKA SANOO: NE TUHOO SADEMETSII YMS JA HESE ON SUOMALAINEN... So what???

SIIS JOTAIN VARMAA KIINNOSTAA JOITTENKIN AUSTRALIALAISTEN VILJAPELLOT.
PÄÄ ASIA ETTÄ SUOMESSA ON MUKAVAA :dd:d:d:dd:d:d:d::dd
JA MUKA: LÖTKÖ RANSKIKSII, SILEÄMPÄÄ KETSUPPII
EI LOL KU TÄÄL LUULEE OLEVANSA AMMATTILAISIIKI
 
yksvaan
Mäkkärissä ei ole kyllä mitään makunautintoja nuo hampurilaiset, vaikka tasalaatuisina löytyy ympäri maailman. Paikalliset erikoisuudet ihan hyviä kuten Japanissa. Paras hampurilaiskokemus näistä ketjuravintoloista on Tukholmasta, Burger Kingistä. Hese menee jos kova nälkä kastikkeidensa ansiosta (tosin lapset eivät juuri niiden takia pidä). Mietin miksi se ketsuppi maistuu lapsille ihan sellaisenaan kun sitä oli kaupassakin myytävänä. Siinähän oli lisänä rasvaa (normaalisti ketsupeissa ei ole).
 

Yhteistyössä