Ne pitää nostaa mahdollisimman pian kun ovat valmiita...muuten kuivuuAlkuperäinen kirjoittaja Smeagol:kai se on ihan paistajasta kiinni että onko pihvi ylikypsä vai ei. elikkä ihan paikkakohtaista. ei ne pihvit tuu amerikasta kypsinä ja lämpiminä.Alkuperäinen kirjoittaja vieras:Noista mäkkärin suolaisista ranskalaisista, suomessa ne ovat vähän suolattuja verrattuna muihin maihin, mutta ne on sentään perunaa toisin kun hesen "ranskalaiset" jotka ovat vain säilöntäainetta ja jotakin massaa... Ja ne ketä syö lihaa niin luulisi huomaavan että hesen pihvit ovat ylikypsiä yms, en jaksa luetella kaikkea paskaa mitä tiedän... Ihmisillä on vaan se kun hese on "suomalainen" niin siellä homma toimii ja kaikki tehdää oikein. Verratkaa joskus näiden kahden paikan asiakaspalvelua, toisessa sinä saat palvelua ja toisessa et vaikka haluaisitkin... Ja tämä on ihan faktaa sillä vertailen puolueettomasti näitä yrityksiä työkseni.