G: Lapsesi unilelu

Millainen kaveri kainalossa teidän lapsi/lapset menevät nukkumaan? Vai onko unilelua ollenkaan?

Meillä 2v4kk ikäisellä tytöllä on pehmeä pingviinikäsinukke "Pinku", joka tuli elintärkeäksi unitutista luopumsen jälkeen.
 
2½ v pojalla on Ismo-tiikeri (iso tiikeripehmo, josta saa myös tyynyn), Ainu-ensipupuja 2 kpl (punainen ja vaaleansininen), sekä satunnaisesti Muumipeikko tai nalle.
4½ v tytöllä on lumileopardi, milloin mitäkin muita pehmoleluja, Emelie (BabyBorn), rätti ja nenäliina =)
 
Pinnea harmaana
Kuopuksella, kohta 2v, on rätti (ä-pakkauksen harso). Se on ehdottomasti oltava nukkumaan mennessä, ja mukana kulkee kyllä muuallakin.
Esikoisella, 5,5v, on vihreä nalle, jonka sai ollessaan vauva. Lisäks Popi-apina tai mollamaija.
 
Niil on molemmilla ollu ihan vastasyntyneestä asti "aapi". Ja se on siis semmonen sideharso"vaippa".
Ja totta jos puhutaan, niin molemmilla on net vieläkin käytössä :D
Likka täyttää 11 ja poika 7.
Tosin ei luojankiitos ole semmosia ku joillain että niitä ei sais pestäkkään.
Ja likka vähän niinko pitää sen "piilossa" petarin alla. :D
 
Meillä tän hetken ykkösunikaveri on sellaine n- 50-60 pitkä nalle. Ilman sitä ei mennä kotona ainakaan nukkumaan. Sitten on sellainen suloistakin suloisempi Liisa (pehmo pupu) ja sitten voi olla vaihdellen muita unikavereita esim. Ainu-pupu
 
archie
Nuoremmalla neidillä (5v) unikaverina Norsu, sellanen lilan värinen ja oikeesti se on Möhköfantti mut neiti kutsuu sitä norsuksi. Eräänkin kerran sitä on etsitty kun se tahtoo aina olla hukassa. Vanhemmalla vastaavasti sit Kani joka myös on nalle puhin hahmoja. Toi vanhempi neiti ei niinkään ole tarkka tosta kanistaan eli joku muukin kelpaa unikaveriksi, mut nuoremmalle on henki ja elämä toi Norsu.
 
10 v taitaa olla joku Nallukka sängyssään

6 v kantaa uskollisesti sellasta pupulammasta ( ihan varma ei tuosta rodusta olla ... ) jonka sai lahjaksi ollessaan 2 v :D

Kuopukselle tärkeimmät on Pingu & Pinga =)
 
Meidän 9-kuisella pojalla on sängyssä kaksi tuttia. Nukahtaessa toinen on suussa ja toinen kädessä. Kun nukahtaa, niin tutit löytyy sitten milloin mistäkin päin sänkyä ja aika usein lattialtakin. Pari pientä pehmonukkea ja pupukin sängyssä on, mutta niitä lähinnä viskotaan silloin, kun ei huvita nukkua.
 
2v sitten sai Pampers-fleecepeiton citarista. Vuoden ikäsenä otti sen rakkaaks tavaraksi joka on aina mukana. Hoitoonki kun meni niin hiekkalaatikollaki oli mukana :whistle: Automatkat on yhtä huutoa jos tutti+peitto on jäänyt. Luojan kiitos sain ihanalta perheeltä toisen samanlaisen peiton,varsinkin oksennustaudin jälkeen oli tarpeen.
 
Kohta 2v pojalla on aina oltava nukkumaan mennessä unilehmä kainalossa, sai sen vauvana ja se silloin vielä soikin mut nyt jo pesty niin paljon ettei häntä enää mene kippuraan/eli siis ei soi enää, onnex!
 
Meidän 2v10kk ikäinen poika nukkuu kolmen pienemmän pehmokissan + yhden pehmokoiran kanssa nykyään. Onneksi on saatu karsittua pois kaksi isompaa pehmokissaa, toinen pehmokoira, nalle sekä nukke :whistle: :D
Iltaisin unikaverit pitää asetella tarkasti tiettyyn asentoon ja antaa jokaiselle pusu sekä hali sekä toivottaa hyvää yötä.
Aamulla niistä ei sitten niin väliä enää olekaan, mutta kunhan ilta tulee niin sit niitä taas etsitään. Ja nukkumaan ei voi mennä ennen kuin ne löytyy.

Isommilta on jäänyt jo pehmot pois (10v ottaa kuitenkin aina nallensa mukaan kun lähtee kaverilleen tai mummolaan yöksi) ja pienin pudottaa ne kuitenkin sängystään joten turhaan mitään unikaveria sinne edes laittaa.
 
Meidän neidillä, nyt huomenna tulee tasan 1v6kk ei varsinaisesti ole mitään yölelua mut aika usein tärkeä on saada yöunille tai päikkäreille mennessä viereen nukkevauva. Ja vielä sellainen mikä ääntelee eri ääniä kun painaa masusta. Siitä on tullut jotenkin tärkeä. Hokee aina hädissään et "vauva, vauva" jos se on hukassa ja haluaa sen kainaloon :heart:
 

Yhteistyössä