G: Kun sulla ja miehelläs on seuraavan kerran vapaailta kahdestaan

oululainen
Lähdetään torstaina kohti helsinki-vantaan lentokenttää, suuntana Manchester. Palataan kotiin vasta tiistaina. Kullannuppu jää ilahduttamaan mummia ja pappaa kotimaan kamaralle. =)
 
Hmm... ihan kahdestaanko? Siihen ei sitten lasketa, että juhlitaan mun synttäreitä tai mennään kaverin häihin, kun suuremmassa porukassa noita iltoja vietetään. Sitten varmaan noiden jälkeen seuraava aika kahdestaan on Lontoon matka.
 
No meillä on tänään 'vapaa ilta', esikoinen tuli mummolasta takaisin ja pikkuset jäivät sinne. Kävimme syömässä kahdestaan ja vihdoinkin ilman lapsia kaupoilla kiertelemässä.
Nyt iltasella saunotaan, ei sen kummempaa. =)
 
Turkilmas
Enpä osaa sanoa että milloin ollaan seuraavan kerran miehen kanssa kaksin. Mutta sen tiedän ettei me ainakaan baariin silloin mennä :xmas: . Kaipa se on se perinteinen leffateatteri, ruokaravinteli ja kotona seksi-trilogia :D
 
EpätoivoisenRento
Varmasti oltaisiin ihan vaan kotona, kun elämämme muutenkin yhtä menemistä ja tulemista.
Luksusta olisi saunoa rauhassa ilman lapsia ja istua iltaa tekemättä mitään, tietäen että aamulla saa nukkua.
 
Meillä on just ens viikolla vuorokauden mittainen kahdenkeskinen hemmotteluvapaa, on muuten pisin aika kahdestaan yli kahteen vuoteen... Lähdetään Haikon kartanoon kylpylähoitoihin, syömään hyvin ja yöpymään hienossa huoneessa pylvässängyssä :heart: Ihanaaaaaaa..!
 
Alkuperäinen kirjoittaja Tyyris Tyllerö:
Varmaan ollaan kotona, mies koneella ja mä murjotan sohvalla, kun sitä ei mihkään saa innostumaan. Ja sit menee aikaa myöten tappeluks...
Juuri näin... :snotty: Jos me ny koskaan saadaan sitä kahdenkeskeistä iltaa, ku isompi lapsista ilmoitti että ei halua yoksi mummolaan. Onhan ne peräti yhden kerran olleetkin yö hoidossa. :|
 
Ai ensi heinäkuussako? Me mennään silloin tuttavapariskunnan yhteisiin synttäribileisiin, se on jokavuotinen perinne =).
Sitä aikaisemmin meillä ei taida yhteistä vapaailtaa olla |O . Tai olisihan meillä, jos jaksettaisiin järjestää sellainen, mutta miehellä on niin vähän vapaa-aikaa että pyritään viettämään tuolloin aikaa koko perheen voimin, meille riittää parisuhdeajaksi illat kun lapset on jo nukkumassa =).
 
Fleur de la Cour
Leffaan tekis kans mieli ja ravintolaan syömään niin siinäpä sitä tarpeeks.. toisaalta yhdessä saunaan ja seksiä ajoissa ennen kuin uni voittaa on ihan kanssa sopiva vaihtoehto sekin. Nähdään niin harvoin kun aina toisen tullessa kotiin, toinen lähtee eli vähään tyydyn jos vaan seuraa miehestä saan.
 

Yhteistyössä