G:Ketkä käyttävät kuukuppia?

Alkuperäinen kirjoittaja jarna36:
:wave:

On muuten eri kätevä peli. =)
En käytä ainakaan vielä, mutta harkinnassa on, koska menkat niin runsaat ettei mikään tampooni paksuimman siteen kanssa riitä edes tunniksi kun vuoto pahimmillaan. Siksipä lukisinkin mielelään noita hyviä puolia tuosta kupista.
 
jep
Käytän kyllä, mutta vituttaa ku lortto on niin veltto, että vuotaa ohi varsinkin kun vuoto on pahimmillaan. Noh parempi kuppi pienellä ohivuodolla kuin jatkuva niagra.
 
Alkuperäinen kirjoittaja jk:
Joo. Mistä ootte hankkineet kattilan sen keittämiseen? Vai käytättekö muita menetelmiä, ja mitä?
Mulla on ihan tavallinen pikkukattila, jostain kirpputorilta sen muistaakseni aikoinaan ostin kananmunakattilaksi :D mutta nykyään se siis on kuukuppikattila :)
 
Mulla myös erittäin runsaat kuukautiset ja yöllä pakko pitää kupin kaverina kestosidettä.

En muuten enää vaihda tampooneihin!!! Rahaakin säästyy ihan sikana, puhumattakaan mukavuudesta.

Itselläni Mooncup ostettu Ruohonjuuresta. Heillä on myös nettikauppa.
 
Ai joo ja tosta kattilasta sen verran ,että keitän vedenkeittimessä veden ja kaadan kupin päälle joka on pienessä pakasterasiassa. Ei kuppia tartte kiehuttaa ku menkkojen alkaessa ja sit ku loppuu ja laittaa taas telakalle. Muulloin huuhdotaan kylmässä vedessä niin ei ala tuoksahtelee.
 
:wave: :heart: :heart: :heart:

Enkä luovu ikinä! Divacupin 2.-malli, markkinoiden tilavin. Ihana.

Vedenkeittimellä kiehutettua vettä kupin päälle pakasterasiassa -metodi käytössä täällä myös. Ihan joka menkkojen jälkeen en kyl jaksa kiehutella, mut huuhtaisen silloin tällöin desinfiointiaineella (pesen tosin jälkeenpäin ettei haurastuta).

Ja levitän ilosanomaa! :heart: :whistle: :saint:
 

Yhteistyössä