G: Kakkiiko vauva joka päivä?

Meillä poika teki ensimmäisinä viikkoina monet kakat päivässä ja sitten teki vain kerran päivässä. Nyt poika on kohta 3kk ja oli viikon tekemättä kakkaa, alkoi sitten olemaan vatsakipuja ja piereskeli kamalasti ja yritti naama punaisena tehdä kakkaa. Annoin pojalle vähän Levolakkia parina päivänä ja sitten tekikin kunnon kakat ja nyt vatsa taas toimii.
 
Ihan pienenä alle 2kk ikäisenä kakkasi joka vaippaan, eli kymmenen kertaa päivässä, myös yöllä. Kakat oli kyllä ihan pieniä teelusikallisia...

Nykyään kakkii 2-3 kertaa päivässä sellaisia mukavia vaippaan sopivia satseja =) Poika on nyt 5kk.

Ei ole pojalla vatsakipuja oikeastaan ollenkaan ollut, ihan viikon vanhana taisi olla vähän, ja kakka on aina ollut sellasta normaalia.

Muutenkin nykyään tietää aika hyvin aikataulunkin, koska kakka tulee, eli aamupuuron aikana, sitten ehkä keskipäivällä(joskus jää pois) ja vielä illalla ennen nukkumaanmenoa.
 
Ekat pari viikkoa vähintään viisi kertaa päivässä. Sitten alkoi harvenemaan, ja 1 kk iästä alkaen poika on kakannut vain joka 3-4 päivä. Huonoimmillaan on ollut yli viikon välikin, jolloin maha on jo todella poikaa vaivannut. Poika nyt 3 kk.
 
Meidän vähän yli 4kk poika kakki joka ikiseen vaippaan (vai olikohan 1 tai 2 joissa ei ollut) n. 2kk ikäiseksi. Sitten sai ekan rota-virus rokotuksen ja oli monta päivää kakkimatta. Luulin eka että johtui rokotteesta(?) mutta siitä se sitten lähti :xmas: ja jäi pysyväksi käytännöksi :LOL: , nyt saattaa olla jopa 4 päivää ettei tule mitään ja joinakin päivinä taas 3 kertaa.
 
Meillä kiinteiden (puuron) syömisen aloitettuamme, on kakittu joka päivä tai ainakin joka toinen päivä.

Saisinko heittää aiheesta lisäkysymyksen..? Minkälaista teidän vauvan kakka on? Koostumus ja väri siis...? :LOL:

Kun meillä tulee vuoroin ruskeaa ummetuskakkaa ja vuoroin vihertävää löysähköä kakkaa... Mietiskelen vaan, minkälaiseksi tuo kakka oikein muuttuukaan näitä kiinteitä syödessä.. (Vihertävä tuotos on kuulemma korvikevauvojen tai ilmavaivaisten kakkaa...)

Ihanat aiheet.. B)
 

Yhteistyössä