G: käytätkö paljon suolaa ruoanlaitossa?

Käytän normaalisti tai joskus reilusti (esim perunaan).
Suola on tärkeä. Käytän ruususuolaa. Teolliset suolat jätän kauppaan. (Paitsi jos tuotteessa on valmiiksi suolaa, kuten voissa.)

Karjalanpiirakan päälle ripottelen aina reilusti suolaa. Nam. Ja toki reilusti voita kans.
 
Viimeksi muokattu:
"noo"
Alkuperäinen kirjoittaja täällä;24316957:
Itse taas kuuluun siihen pieneen ryhmään, joka syö varmasti reilusti yli suositusten suolaa. Syy on yksinkertaisesti se, että verenpaineet runsaalla suolallakin tosi alhaalla. Nytkin olen 7 kk raskaana ja verenpaine oli viimeksi 96/60. Runsaan suolan avulla ei huippaa niin helposti.

Mutta sitä en ymmärrä kuin joku voi syödä puuron ilman suolaa.
Meillä syödään puuro ilman suolaa. Joskus laitetaan mut tosi vähän.
 
Suolan kanssa mun paheeni on ranskalaiset, niitä ei nyt vaan voi syödä ilman suolaa.
Muuten meillä käytetään aika vähän, tottapuhuakseni mä unohdan usein laittaa sitä esim leipätaikinaan vaikka tarkoitus olisi (sinällään ikävää koska se leipä kyllä maistuisi oikeasti paremmalle jos laittaisi ripauksen suolaa sekaan).
Toisaalta tungen sitten paprikajauhetta lähes kaikkialle.
Ihan kuin mun suustani :D Tai no, leipätaikinoita ei juurikaan tule tehtyä, mut kaikesta muusta mitä teen, niin saatan unohtaa sen suolan, kun läträän paprikajauheen kanssa :D
 

Yhteistyössä