G: Ärsyttävintä mitä tiedät?

7thHeaven
Alkuperäinen kirjoittaja Pikkuinen Jättiläinen;27200178:
Kai tähän sai useammankin lisätä? Ärsyttäviä juttuja löytyy aika paljon :D

Jos ei millään meinaa saada unen päästä kiinni, aamulla/seuraavana päivänä olisi jotain tärkeää ja oikeasti pitäisi saada nukuttua riittävästi ja kun vihdoit olet juuri vaipumassa uneen monen tunnin pyörimisen jälkeen ja vierestä kuuluu juuri sillä hetkellä "KROOOOOOOH" :mad:
Mua alkaa vituttamaan jo tän ajattelu. Just sillon ku oikeesti pitäs saada unta, takana pitkä työpäivä+koulujuttuja niin mies joko narskuttaa koko yön hampaita, kuorsaa, vääntelehtii, potkii tai mikä pahinta - saa unihellyyskohtauksen, eli alkaa pussailemaan unissaan. Ja ku ne pusut ei oikein osu tähän huulille vaan esim. korvaan, silmään, päähän.. Kamala mies kun osoittaa hellyyttä :D
 
Sangria
[QUOTE="vieras";27200180]Mulle käy myös aina noin! Silloin kun on pieni hetki että saisi olla koneella ihan rauhassa, niin tulee joku päivitys tai jumi tai joku[/QUOTE]

eiks ookki ihan hiton ärsyttävää, maailmanloppu suurinpiirtein :D hitto ku otti aivoon :snotty:
 
Samaa uniongelmaa täälläkin: kun saisi kerrankin nukkua, heräät ihan satavarmasti puhelimeen tai kuorsaukseen.
Toinen on ajattelematon mies: jos laitan aamupalaa, välipalaa tms. teen tottakai molemmille. Entäs mies? Itselleen, edes kysymättä, haluaisiko joku muukin kenties samaa.
Samaan syssyyn vielä kolmas juuri tämän aamun ärsytys: astianpesukone, sen tyhjentää ja täyttää aina nainen, edes omia astioita ei voi laittaa koneeseen, kun kyllähän ne sinne itsestäänkin menevät.
UGH!
 
Se että ollaan vaatimattomia ja suoraan kysymykseen sanotaan, ettei tarvitse ja sitten kohta valitetaan, että kun juuri sitä tarvitsisi... siis sitten kun sitä ei enään ole antaa. Tai kun vaikka kylässä tarjotaan ruokaa, niin sitä ei kehdata syödä tai syödään vain vähän, mutta sitten kohta pitää lähteä kotiin tai ravintolaan, kun on nälkä. Miksi vain ei voisi syödä silloin kun tarjotaan ja ehdittäisii rupatella ihan rauhassa, mutta kun ollaan vaan niin vaatimattomia (siinä asiassa).
 
Ken guru
Mies nukkuu suu auki. :kieh: Näyttää siis joltain kuolleelta pusukalalta :D
Tekis mieli mennä sulkemaan sen turpa, mut sit se varmaan tukehtuis ku sillä on nenä tukossa..


Myös oma saamattomuus, tiistaiksi olis oltava näytelmäessee kirjoitettuna ja arvatkaa oonko hommannu koko aineistoa ylipäätään?
:D

Itse sanoisin että joskus pitkään mankuva kissa (pyytää monta kertaa päivässä ulos, ja sinne pääseekin mutta koko aikaa ei jaksa viedä).

Se kun on viimeisillään raskaana ja pudottaa kaikki lattialle tai maahan. Nostaminen on kamalaa kun mahaan sattuu eikä kädetkään toimi nivelkipujen vuoksi kunnolla.

Se kun yksi työkavereista on puolet työajasta pois (vuodessa), jatkuvasti siis sairaslomalla mitä typerimmistä tekosyistä, ja kun on paikalla niin tekee osuutensa töistä tosi laiskasti jos ollenkaan. Ne työt jää sitten itselle.
 
"Kihveli"
- Suihkepullot, jotka eivät toimi mikäli ovat asteenkaan kallellaan täysin pystysuorasta asennosta. Esim ne Kiilto wc-suihkepullot, joilla voisi siis PERIAATTEESSA pestä myös pytyn jalkaa ym osia...( jotka ovat vähemmän siistejä perheessä,jossa on pieniä seisaallaan pissiviä poikia...)

- Litran jätskipakkaukset, joissa lukee se "revi tästä, riv här" ja sit siitä kun repäset miten hellästi tahansa niin siitä repeää vaan sellanen kahden millin suikale.

- Kuivan kelin kumisaappaat.
 
Saako tähän vastata, että hetkittäin omat perheenjäseneni. Minut itseni mukaanlukien.
Onneksi ärtymys on yleensä ohimenevää, eikä kohdistu ehkä kaikkiin samanaikaisesti.
Joskin se on sellainen kierre, joka alkaa vaikkapa sotkuisesta kodista ja siirtyy ärtymykseksi sen sotkun aihuttajiin- ja sitten kun ärtymys on purkatunut ulos, alkaa se itseensä suuntautunut ärtymys vallata alaa.
 
tää on surullista
Se kun on vielä nuorehko ja ihan nätti kroppa, mutta ei ole ketään miestä näkemässä tai arvostamassa. Ja tuntuu että ei tulekaan, ainakaan ennen kuin on jo vanha ja ruma.
 
"Viima"
Turhasta narusevat ihmiset ja kun asoista tehdään vaikeita.

Naapurin teaktori, koira, moottorisaha just kun yritän nukuttaa lasta. Ei lapdi siit häiriinny mut äiteellä kiehuu jodtain syystä vaik siis muina aikoina ihansama kun itsekintwhdään samoja juttuja. Mutmiten se pnnistuu koko pivän aikana valitseen juuri sen hetken!
 
"huh"
Se että Suomi maksaa Kreikan pankkimiljonääreille ja vanhuksille ja lapsille mutta omista menoista karsitaan.

Kiittämättömät ja ajattelemattomat ihmiset ärsyttää myös.
 

Yhteistyössä