Ex-kansanedustaja ennustaa: Politiikan supertähti Sanna Marin palaa kotimaan politiikkaan

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Lueskelin Guardianista juttua Marinista jossa hänen ennustettiin olevan vuoden 2025 "milktrain artist". Onko tuo jokin poliittinen palkinto?
Olisit linkittänyt artikkelin. Tuskin Guardian kirjoittaa Sannasta samaan sävyyn kuin kotimainen lehdistö.
Olen kotoisin Suimen suurimmasta maitopitäjästä (tuskin enää ollut aikoihin suurin), ja lopettanut maidon käytön jo vuosia sitten. Käytän vain kauramaitoa kahvissa. Ruokajuomana kraanavesi. Kieli uudistuu. Ehkä britit ovat vielä kirjoituksissaan jälkijunassa.
 
vierailija
Alkuperäinen kirjoittaja vierailija: Näytä alkuperäinen viesti
Kuinkahan suuri osuus firman rahoista tulee Seiskan yhteistyöstä vai onko kuukausipalkalla?
"Seiska maksoi politiikan pyrstötähden matkan ihanaan Italiaan!"
Seiska on kunnostautunut ainostaan Marinin mustamaalauksessa ja maalittamisessa. Johtuuko sitten siitä ettei Marin ole tälle roskajulkaisulle haastatteluja antanut tai että Seiskan johdossa tai johdon ystävinä on kovia kokoomuslaisia, joita SDP:läinen politiikan supertähti iisuttaa 🤔
 
vierailija
Niin, tän ketjun pitäis olla Lintistä joka on NYT luotsannu puoluettaan hyvään tulokseen, eikä EX-pääministeristä. Yleensä on tapana arvioida parhaillaan vallassa olevaa.

Ihan kuin demarit eivät huomaisi että joku muukin kuin Marin saa puolueen kannatuksen nostettua.

Ja jos nykyinen pomo saa nostettua suosiota, niin mihin sitä edeltäjää tarvitsee enää - joka lähti politiikasta vielä vapaaehtoisesti?
Lindtman ja Marin yhdessä vievät dreamarit 30%:n kannatukseen.
 
vierailija
Marinin ei tarvitse kuin kovettaa ulkokuori kuten Lintilä, Satonen, Rydman ovat osoittaneet niin mikään moka ei johda mihinkään. Mitään ei myönnetä koskaan, niin kukaan ei voi mitään.
 
vierailija
Tämä on saletti. ”Lintistä” voi tulkita monella tavalla. Ensin luulin, että kyseessä on meppi Li. Luultavasti Lintti on Antti L. Kehä kolmosen takana asuvat kirjoittajat ovat sivistymättömiä nimittelijä- ja vääristelijämoukkia.
Te junantuomat kommaripökäleet pilaatte stadilaisten maineen. Sinusta oikein haisee juntti heinäkenkä joka leikkii niin Hesalaista.
Stadin Gimma
 
vierailija
Toivottavasti Ranska luovuttaa Sannalle kunniakansalaisuuden ja upean huvilan
Rivieralla. Netin raatokärpäsillä on tänään hyvin vaikea päivä. Itse he kuitenkin ovat osansa valinneet. Tulevana jouluna kansa laulaa ”helinää helskettä Purran saksien…”
 

Yhteistyössä