Euroviisut 2024 VIRALLINEN LIVEKOMMENTOINTI SEMI 1

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Hyökkäysten uhrit top vitosessa sympatiaäänillä kumpainenkin ihan kuten oli odotettuakin ja oikein. Tuo lava oli sveitsinlipun mallinen eli taisi olla jo sovittu ennalta tämä kenelle "kapula" siirtyy, koska tämä voittajaesiintyjä oli oikealla tavalla sopivan erilainen ja sveitsi sopivan puolueeton euroopan maa kisaisännäksi tällaiseksi vastakkain asetteluksi lietsotussa tilanteessa. Siellä tuskin on yhtä tulenarkaa kuin ruotsissa ja varsinkin malmössa. Ei nuo raadit ihan sattumalta antaneet sille noita maksimipotteja vaan sille piti saada riittävä kaula äänesti katsojat kuinka "väärin" hyvänsä.
Ihan sama juttu oli viime keväänä kun viisut piti saada ehdottomasti ruotsiin eikä riskiä meidän voitosta voitu ottaa.
Harmi kyllä kroatian kannalta. Me tiedetään miltä tuo tuntuu.
 
vierailija
Todellako yllätyit???

Täällähän on hihhulit vouhkanneet jo viikkokaupalla äänestävänsä Israelia, kappaleesta viis. Luterilaiset maat on täynnä kiihkomielisiä Israel faneja.
Sinä se jaksat vouhottaa yhä kiihkomielisistä vaikka ainoa kiihkomielinen näkyy peilistäsi. Tuo israelin kappale oli sellainen, että moni siitä tietenkin tykkäsi (myös raadeissa) mutta esim minä en äänestänyt ketään, koska ei vaan kuulu tapoihini. Nämä euroviisut on laulukilpailu vaikka vasemmisto on näitä apinanraivolla yrittänytkin politisoida ja nyt sitten vielä syyttävät siitä "hihhuleita".
 
vierailija
Hieman meni oudosti kyllä kun me kyykättiin näin pahasti ja sitten esim portugali ja kreikka oli korkeammalla. Ja se ihmetyttää kuin huonosti espanja sijoittui eikä se englannin kappalekaan nyt niin huono ollut, etteikö sille olisi yleisöpisteitä kuulunut edes muutamaa.
 
vierailija
Aika ponnetonta äärioikeistohihhuleilta. Ei saaneet massiivisesta kampanjoinnistaan huolimatta edes suurinta yleisöäänipottia kansanmurhaajille. Tämähän tietää sitä, että myös eurovaaleissa äärioikeiston nousu jää jälleen kerran tuhnuksi.
 
vierailija
mua jännitti niin paljon että kaikki pisteet meni ohi. Kuka sai lopulta eniten tele ääniä ja oisko isr voinut voittaa jos jury ei ois jättänyt pisteittä. normaalisti saanut
 
vierailija
Miksi nämä yleisöäänet on kuin sivuosassa ja noita ammattipisteitä tahkotaan pitkän kaavan kautta? Eikö olisi järkevämpi ja kivempi katsojillekin että ekana tulisi vaan köntsänä nuo ammattipisteet pohjalle kuten nyt yleisöäänet ja sitten vasta alettaisiin maa kerrallaan jakamaan yleisöääniä?
 
  • Tykkää
Reactions: Johnny Appleseed
vierailija
Saatiinko me joku 38 yleisöpistettä? Siis tavallaan sama kuin olisi saatu yksi per osallistujamaa tasaisesti jaettuna? Ja viro sai suunnilleen samat pinnat yleisöltä eli taidettiin nyt syödä toistemme yleisöäänet kun kappaleissa/esityksissä oli paljon samaa mitä ei ollut kenelläkään muulla.
 

Yhteistyössä