etanavoide !?

"vieras"
höpöhöpö, ihanko tosi luulet ettei tuota voidetta ole niin käsitelty että siinä vielä bakteerit pesis, tyhmäkö sie oot?!
Sinä taidat olla. Luontaistuotteista ei ole mitään takuita miten hygieenisesti ne tehdään. Tää on ihan fakta juttu. Laatu voi vaihdella todella radikaalisti ja valvontaa ei juurikaan ole. Yksittäinen purkki voidaan tarmistaa eikä se tosiaankaan kerro lopuista mitään. Raaka-aineiden säilytys on oma juttunsa. Joten älä siinä lässytä kun et tiedä.
 
"anneli"
Olen käyttänyt etanavoidetta pari kuukautta. Iholleni tuli punaisia laikkuja, joten lopetin käytön muutama päivä sitten ja laikut hävisivät. Harmittaa voiteen kallis hinta, kun ei voinutkaan sitä käyttää tai ehkä jalkavoiteena.
 
pari purnukkaa olen käyttänyt. Ei ollut mikään ihmevoide, mutta ihan hyvä silti. Iho oli käytön aikana joustava ja pehmeä: parasta oli että voide ei millään tavalla ärsyttänyt ihoani. Saatan vielä ostaa tuotetta jatkossakin, purkkihan on riittoisa jos sitä käyttää vain kasvoille ei siis kovin kallis minusta.
 

Yhteistyössä