Eskari

No niin eli meidän 6v poika on menossa eskariin :D ,ei ollut aiemmin päiväkodissa.Joten nyt kysynkin et mitä kaikkea eskariin tarvitaan :ashamed: esim.vaatteita,kenkiä pitääkö osta repun :whistle:
Kiitos tiedosta :xmas:
 
Näin aluksi tulee mieleen ainakin sisätossut sekä sitten sadepäivinä kuravaatteet ja kumisaappaat. Oma reppu on tosi hyvä, missä kuljettaa tavarat. Ja kannattaa nimikoida kaikki vaatteet, että helpompi löytää, jos häviää.
 
Vara vaatteita (sukat, alushousut, päällyshousut, t-paita, pitkähihainen paita) on hyvä olla aina mukana, meillä naulakoissa on säilytyskorit mihin ne laitetaan. Kumpparit ja sadeasu on hyvä olla mukana, pyrkivät ulkoilemaan säällä kuin säällä. Nimikointi kannattaa muistaa. Meillä pojalla reppu mukana, saa kuljettaa siinä sitten jos vaatteita tulee pesuun tai ovat tehneet askarteluja.
 
onkos teillä eskari missä?

Meillä on koulun yhteydessä, ja piti sisäliikuntavaatteet viedä ekalla viikolla nimikoituina. Reppu on jossa kuljetetaan tarvittaessa kirjoja sekä omaa kynäpenaalia. Sisätossut pitäis olla,mutta ei olla löydetty täältä käpykylästä sellaisia.
 

Yhteistyössä